Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benim hiç bulantım olmadı ama kızım olacakHmm kız bebeğine hamilelerde bulantı çok oluyormuş doğru mu ondan mı acaba uzun zamandır
bulantım var ben daha öğrenmedim ama
Hmm olabilir ne güzel maşallah Allah bağışlasınValla benim hiç bulantım olmadı ama kızım olacakbence hormonlarla alakalı bir durum
Evet bazen gün boyu ağlayasım geliyor bazen de sinirli oluyorumAllah Allah hamilelikte duygu durumları da değişken oluyor işte
Benim gebelikten önce sadece nescafe içince oluyordu. Gebelikte kendiliğinden sıkça olmaya başladı hatta az önce namazda eğilince oldu. Çok rahatsızlık verirse kardiyolojiye görünmek istiyorum.Kızlar bir de benim 2 haftadır kalbimde çarpıntı oluyor gibi ya 3 5 saniyelik bir şey oluyor. Tansiyonum da 11 lerde hep normal yani yüksek değil. Kan basıncı arttı diye oluyormuşta bu günlere arttı yani
Bnde ya Bi agliyorum sonra gülüyorum saçma şeylere bileEvet bazen gün boyu ağlayasım geliyor bazen de sinirli oluyorum
Evet oluyor duygu durumunda değişimlerBnde ya Bi agliyorum sonra gülüyorum saçma şeylere bile
Bende de oluyor. Özellikle sola yatarsam ve ya eğimli durursam titriyorum resmen kalp atışımdan. Çarş günü kontrole gidicem sorucam doktoruma.Kızlar bir de benim 2 haftadır kalbimde çarpıntı oluyor gibi ya 3 5 saniyelik bir şey oluyor. Tansiyonum da 11 lerde hep normal yani yüksek değil. Kan basıncı arttı diye oluyormuşta bu günlere arttı yani
İnternete bakınca hamilelikte olur kan miktarı arttı diyor ama. Doktora gidince sorayım bağriBenim gebelikten önce sadece nescafe içince oluyordu. Gebelikte kendiliğinden sıkça olmaya başladı hatta az önce namazda eğilince oldu. Çok rahatsızlık verirse kardiyolojiye görünmek istiyorum.
Yüksekse de bı değerine bak derim kuzuÇok ilginç ki düşük de değil. Ben önceden kansızlığın dibini yaşıyordum sonra arkadaşın önerisiyle supernatural diye bi demir vitamini kullandım ilk defa kansızlığım ortadan kalktı. Ve hala da onun etkisi galiba. Ama sağlık ocağında yine de kullanın dedi. Bilmiyorum ya kafam karıştı biraz daha bakayım diyorum böyle. Demir ilaçları beni mahvediyor ayrıca olmadı doktoruma yazarım
Evet canım 7 8 takım öneririm ben, günde 3 4 takım degistigim oluyordu ilk aylar0-3 mü 7-8 takım öneririsin kuzum ben 0-3 5 takım aldım
Bende riske atamadım 2 numara aldım 1 hiç almadım kuzu, ben çok degıştigim için aldığım takımlar yetmemisti az daha almıştım, tabi o size kalmış ya bakarsınız yetmedi alirsiniz 3 5 daha yaniben de 2 paket 1 no bez 1 paket 2 aldım. indirim olursa yine alacağım işallah. kıyafette az al diyrn var çok değiştiriyorsun üstü kirleniyor diyen vaar..
Ayy ne güzelBen de bebeğime ilk olarak biberon ve emzik aldım. Aşırı heyecanlı bişey bu alışveriş. Antidepresan gibi her şeyi unutuyorum. Görümcem de bez almış zıbın almış battaniye almış. Çorap almış. Ay öyle ciciler ki hepimiz o cicileri yavrularımızın üstünde görelim inşallah![]()
İnşallah yarın randevumuz var nasip olursa yarınBak sen yaramaza hala göstermemiş :) Belli olunca iletirsiniz :)
Aaaa belli olmuş gözün aydın kızmış ha
Bende aynıyım canım, ağlama krizleri geliyor bazen, bazense sinirliyim agresif im ve bu durumdan hiç memnun değilimEvet bazen gün boyu ağlayasım geliyor bazen de sinirli oluyorum
Ben de ilk heves az almam tulum gibi geliyorBende riske atamadım 2 numara aldım 1 hiç almadım kuzu, ben çok degıştigim için aldığım takımlar yetmemisti az daha almıştım, tabi o size kalmış ya bakarsınız yetmedi alirsiniz 3 5 daha yani![]()
Evet canım iki hafta sonra kontrole gittiğimde orda da kan vereceğim. Çünkü sağlık ocağındaki kanlara güvenmiyorum bekleme kan oluyor maalesefYüksekse de bı değerine bak derim kuzuilaç iyiymiş demekki canım yoksa hep düşük oluyor gerçekten. İyiyse tabiki kullanma, ama bilmek isterdim ben yine de