2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Acilde yaptilar ben hani içine ne enjekte ettiler ondan tereddüt ettim agri kesici olarak
Hamile olduğunuzu söylediyseniz zararlı bişey yapacaklarını sanmam ama nolur nolmaz bundan sonra gittiğiniz de sorun ne yaptıklarını , normalde parol yaparlar ağrı kesici olarak

Canım sana tavsiyem kendini yorma asla , boş ver ev kirli kasın ama sen ve bebeğin sağlıklı ol

Teşekkür ederim canım, aslında evet yaa bastonda alabilirim, ilk aylar bende hep sling düşünüyorum. Anne yanilara da bakacağım
Ben sling hiç tavsiye etmiyorum eğer dışarıya çıkacaksanız bebek arabası şart , geçen arkadaşımın bebeği vardı dışarıya çıktık sling’le bebek rahat etmiyor mahv oldu sonra ağla ağla bi hal oldu çocuk bana tecrübe oldu valla

Bu arada ismi geçmiş benim bebek arabası da baby care 1 yıldır kullanıyorum memnunum.tek sıkıntı uzun süre hep bir yöne kullandığım için diğer yöne geçirince tekerlekler takılmaya başladı.çok gezmediğimiz için idare ediyorum
Anne yanı olan park yatağımız da kraft ondan da çok memnunum sağlammış baya şimdi kızım en alt kademe kullanıyor kardeşine devretcek

Teşekkür ederim şimdi iyiyim o gün en son üç saat önce yemeğimi yemiştim herhangi bir açlık yoktu ama çözemedim bende

Aaaşaşırdım kuzu, benim arkadaşın bebeği baya onda büyüdü diyebilirim ev işi yemek gezme hepsinde slingdeydi ve çok rahat dururdu bazen uyurdu bazen emerdi, çocuktan çocuğa da değişiyor demekki

Canım sana tavsiyem kendini yorma asla , boş ver ev kirli kasın ama sen ve bebeğin sağlıklı ol
Tabi önceliğim bebiş kuzu, ama yapmayınca da içim rahat etmiyor zaten uzun zamandır bebişe birşey olmasın diye ellemiyordum. Bayram geliyor kız kardeşim falan gelir kesin günlere yayarak yapmaya devam edeceğim ne yapayım

Teşekkür ederim şimdi iyiyim o gün en son üç saat önce yemeğimi yemiştim herhangi bir açlık yoktu ama çözemedim bende
Çok geçmiş olsun bence dikkat etmelisin tamamen gebelikten diye düşünüyorum, ara sıra benimde başım dönüyor hemde tok olmama rağmen geçen anı bı kalktım nerdeyse bayılacaktım gözüm karardı midem bulandı, basım döndü hepsi bı anda olunca nevrim döndu daha da yavaş yavas hareket edecem.kaplumbaga gibi

Aaaşaşırdım kuzu, benim arkadaşın bebeği baya onda büyüdü diyebilirim ev işi yemek gezme hepsinde slingdeydi ve çok rahat dururdu bazen uyurdu bazen emerdi, çocuktan çocuğa da değişiyor demekki
Yani heralde öyle ama ben onu öyle görünce ilk iş bebek arabası alıcam çünkü arkadaşımın çocuğu çok ağlamıştı uykusu geldi uyuyamadı sıcak oldu sanki kucakta ince giydirdiğimize rağmen

Valla bende öyleyim bazen eve bakıyorum her yer karışık kalkıp temizleyesim geliyor sonra diyorum boş ver Allah korusun bişey olur tabi ben iki kere çok feci kanama geçirdim dr riskli hamilelik dedi

Bn en iyisi gidip sorayım bugün yakın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…