Ya bende samsundayım normalde Kocaelide oturuyorum o yüzden burda hep farklı doktorlara gittim kız denildi ama kesin mi bilmiyorum detaylıya girince netleşir galiba artıkGittiniz mi kontrole öğrendiniz mi cinsiyet? Benimde yarın kontrolüm var çok heycanlıyım. Bir de ben doktor değiştiriyorum bu doktora ilk defa gideceğim. İnşallah hayırlı iyi b ir doktordur amin
Tamamdır teşekkür ederimGözünüz aydın sevindim sizin adınıza.. 8 hafta doğum öncesi, 8 hafta doğu sonrası izin hakkımız var. Önceki izinleri doktor çalışabilir raporu verirse 5 haftasını sonraya aktarıp kullanabiliyorsunuz. Ama 37den sonra istesen de veremiyor doktor o yüzden son 3 haftayı saydıramazsın. Bu doğum iznin bittikten sonraki ilk 6 ay günde 3,5 saat süt izni var (istediğin saat kullanabiliyorsun) , ondan sonraki 6 ayda 1,5 saat süt izni var günlük.
Evet ya gerçekten tarifi olmayan hisleryaa maaşallah ne güzel görmüşsünüz. Şu parmaklara bak ya ne kadar güzel büyüdü bebişlerimiz böyle görünce insan heycanlanıyor :) Maaşallah
Valla galiba öyle. İçlerinden en iyisini seçeceğiz mecburYa bende samsundayım normalde Kocaelide oturuyorum o yüzden burda hep farklı doktorlara gittim kız denildi ama kesin mi bilmiyorum detaylıya girince netleşir galiba artıkDoktor tutturmak zor gerçekten kendi doktorumu arar oldum burdakileri görünce
Malesef kimseyi beğenmeye ikna edemiyoruz bide olumsuz yorum yapınca insan koyacağı isimdende soğuyor bence en iyisi kulak asmamakMerhaba ben de aslan koymayı düşünüyorum:) aileler hi beğenmedi sizde de oldu mu böyle şeyler
Yapıldı sonuç bekliyoruz. Baya geç çıkıyorEvet ya gerçekten tarifi olmayan hislersiz nasılsınız bu arada? Amniyosentez yapılacaktı galiba, güzel haberlerinizi bekliyorum
Aynen park yatak kuzende vardi o vereyim dedi ama anne yani degildi. Biz de o yüzden aldık artık.Yaa ikinci el almak gerçekten çok mantıklıbende bakim, gezen bir anneysen bence kesinlikle lazım , ya benim bı park yatağım var aslında çokta yeni miss gibi fakat anne yanı değil daha ufak bir beşik bakım dedim o yüzden
Bende 10. Haftadan 17. Haftaya kadar haftada bı kere kullandım ınsAllah bı zararı olmamıstır ya bugun farklı bı doktora gıttım perınatologdu kullanma artık dedı.bende ıyı şeyler duymuyorum bu ılac hakkında hocam dedım bende kullanma dıyosam kullanma dedı yanı sebebını açıklamak ıstemedı demekkı bısey var bu ılacta Keske daha önce bu doktora gıtseydımKızlar merhaba pruluton depot iğne kullanan arkadaşlarım icin yazıyorum.
Amerikada üretilen bu ilacın izin belgesi alınmış normalde erken doğum yapan ikinci gebeliğinde de erken doğum yapma riski olan hastalara raporla veriliyormuş orada. Ama yapılan araştırmalara göre boyle bir etkisinin olmadığı görülmüş sanırım artık Türkiye’de de toplatılacakmış. Doktorlarınıza bir danışın boşuna kullanmayın alternatifler bakın
Yanı kalbinizi bozmayın normalde erken doğumu engellemek için veriyormus Bir etkisi olmadığı kanıtlanmış kötü bir etkisi var denmiyor o yüzden sakin sakin kafanıza takmayın. Unutun yaptırdığınız günleri gitsin. Doktorunuz günceli takip ediyormuş tebrik ederim ona güvenin devam edin bu şekilde. Bazen sağlıkta boyle Seyler oluyor ne yazık ki.Bende 10. Haftadan 17. Haftaya kadar haftada bı kere kullandım ınsAllah bı zararı olmamıstır ya bugun farklı bı doktora gıttım perınatologdu kullanma artık dedı.bende ıyı şeyler duymuyorum bu ılac hakkında hocam dedım bende kullanma dıyosam kullanma dedı yanı sebebını açıklamak ıstemedı demekkı bısey var bu ılacta Keske daha önce bu doktora gıtseydım
InsAllah canım doktordan çok memnun kaldım baştan gelseydım ama nasıp ıste teşekkür ederımYanı kalbinizi bozmayın normalde erken doğumu engellemek için veriyormus Bir etkisi olmadığı kanıtlanmış kötü bir etkisi var denmiyor o yüzden sakin sakin kafanıza takmayın. Unutun yaptırdığınız günleri gitsin. Doktorunuz günceli takip ediyormuş tebrik ederim ona güvenin devam edin bu şekilde. Bazen sağlıkta boyle Seyler oluyor ne yazık ki.
Mesela ulcuran diye ilaç yapıyorduk acilde hastalara peynir ekmek gibi. Geçen sene toplatildi kanser yapıyormuş tıp ne yazık ki deneme yanılma ama siz kötü düşünmeyin.
Doktorunuza güvenin
Ben de ablamla konuştum bugün.Yaa ikinci el almak gerçekten çok mantıklıbende bakim, gezen bir anneysen bence kesinlikle lazım , ya benim bı park yatağım var aslında çokta yeni miss gibi fakat anne yanı değil daha ufak bir beşik bakım dedim o yüzden
Güncel bilgileri bizimle paylaştığınız için teşekkürlerYanı kalbinizi bozmayın normalde erken doğumu engellemek için veriyormus Bir etkisi olmadığı kanıtlanmış kötü bir etkisi var denmiyor o yüzden sakin sakin kafanıza takmayın. Unutun yaptırdığınız günleri gitsin. Doktorunuz günceli takip ediyormuş tebrik ederim ona güvenin devam edin bu şekilde. Bazen sağlıkta boyle Seyler oluyor ne yazık ki.
Mesela ulcuran diye ilaç yapıyorduk acilde hastalara peynir ekmek gibi. Geçen sene toplatildi kanser yapıyormuş tıp ne yazık ki deneme yanılma ama siz kötü düşünmeyin.
Doktorunuza güvenin
Benim ilk dr’um karşıydı bu ilaca acaba bu yüzden mi karşıydıKızlar merhaba pruluton depot iğne kullanan arkadaşlarım icin yazıyorum.
Amerikada üretilen bu ilacın izin belgesi alınmış normalde erken doğum yapan ikinci gebeliğinde de erken doğum yapma riski olan hastalara raporla veriliyormuş orada. Ama yapılan araştırmalara göre boyle bir etkisinin olmadığı görülmüş sanırım artık Türkiye’de de toplatılacakmış. Doktorlarınıza bir danışın boşuna kullanmayın alternatifler bakın
Çok güzel düşünmüşsünüzBen de ablamla konuştum bugün.
Cok yakın ve pimpirikli bir arkadaşı var benim bir önceki gebeliğimde aynı zamanda hamile kalmıştık o doğurdu benimki nasip olmadi. Neyse onun çocuğunun anne yanı varmış iste bebek arabası ne bileyim puset falan juno yatak falan da dedi hiçbir fikrim yok ne oldugu ile ilgiliama temiz bir kız ve her şeyi kaliteli chicco falan dedi markası ben de karar verdim ondan alacağım Allah’a sukur 0 alacak durumum var hatta eşim kızdı ama ben ikinci el alıp Kalanı da bebeğimin hayrı icin yardım yapmayı düşündüm allahim niyetimi biliyor Kabul etsin insallah. Evet heyecanlıyız en iyisi olsun istiyoruz ama ben de boyle bir karar aldım
Benim de ilk başta doktorum 12. Haftada verdi 20. Haftaya kadar kullanacaksın dedi her hafta bi tane vurdur dedi. Ama brn 15. Haftada kontrole gittiğimde artık iğne vurdurma dedi. Bende ama 20. Haftaya kadar demiştiniz dedim olsun sen kullanma 20. Haftaya kadar progestan fitili sabah akşam kullan onun yerine dedi, bu yüzden mi acaba o an anlamamıştımKızlar merhaba pruluton depot iğne kullanan arkadaşlarım icin yazıyorum.
Ay olmaz mıMerhaba ben de aslan koymayı düşünüyorum:) aileler hi beğenmedi sizde de oldu mu böyle şeyler
O iğne 3 günlük depoyu dolduruyordu mesela bazen her gün veriyormus doktorlar hiç gerek yoktu. Artık doğal progesteron ile devam etmeyi düşünüyormuş benim doktorum mesela bu şekilde bilgi verdi. kalbinizi bozmayın olmaz bir şeyBenim de ilk başta doktorum 12. Haftada verdi 20. Haftaya kadar kullanacaksın dedi her hafta bi tane vurdur dedi. Ama brn 15. Haftada kontrole gittiğimde artık iğne vurdurma dedi. Bende ama 20. Haftaya kadar demiştiniz dedim olsun sen kullanma 20. Haftaya kadar progestan fitili sabah akşam kullan onun yerine dedi, bu yüzden mi acaba o an anlamamıştım
Ben varım bende öğrenemedim kesin olarak hala detaylı ultrasonu bekliyorum18 haftalik hâlâ cinsiyet öğrenemedim bugün gittim bacaklarının arasında kordon var görünmüyor dedi benim gibi hâlâ öğrenmeyen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?