- 2 Ocak 2022
- 3.134
- 4.646
- 83
Belki bende o kadar almışımdır ama benim evde tartı yok ölçemiyorumbaşından beri inanılmaz iştahlıyım, hiç azalmadı git gide de artıyor rekor bende sanırım 10 kiloya gidiyorum
Bende aynı , sizin dediğiniz 1 ay oluyor ,0-3 ay 56 oluyor bende hep öyle alıcam vallaKızlar ben hiç 50 beden almayı düşünmüyorum ya, çok kısa giyebilecek çünkü. Direk 56 giydirmeyi düşünüyorum. Siz nasıl yapacaksınız?
Şok ta mıKızlar şu malum üç harfli kırmızı logolu markette cuma günü bebek şeyleri geliyor çok ucuz hemde bi bakın afişlere derim cuma günü gidip sabahtan almayı düşünüyorum bende küvet zıbın ağız mendili ne isterseniz
BimŞok ta mı
Bende hep 0 3 alacağim.bebiş çok minnak.olmazsa kilo olarak 0 3 oluyor zatenKızlar ben hiç 50 beden almayı düşünmüyorum ya, çok kısa giyebilecek çünkü. Direk 56 giydirmeyi düşünüyorum. Siz nasıl yapacaksınız?
Evet ya bende gördüm bugün küvet ve kova almayi düşünüyorum bendeKızlar şu malum üç harfli kırmızı logolu markette cuma günü bebek şeyleri geliyor çok ucuz hemde bi bakın afişlere derim cuma günü gidip sabahtan almayı düşünüyorum bende küvet zıbın ağız mendili ne isterseniz
Çok şükür canım çok sevindim sağlıkla gelsin minnoşKızlar Merhabalar, sonuçlarımız çıktı çok şükür. 4 test var 3ü çıkmış negatif. Bunlar negatifse 4.de temiz gelir dedi doktor. İçimiz rahatladı. Çok şükür rabbimze. Allah'ım herkesin evladına sağlık versin inşallah. Dualarınız için çok teşekkür ederim. Burası çok güzel bir platform. tanımadığımız arkadaşlarımızla can bağımız oluşuyor. İyi günde kötü günde herkes destek oluyor çok çok çok teşekkür ederim...
Acaba bütün şehirlere mi geliyorEvet ya bende gördüm bugün küvet ve kova almayi düşünüyorum bendebaya birşey geliyor kaçırmamaliyız
Hepsine geliyor BİM’in uygulamasında afişlerde gösteriyorAcaba bütün şehirlere mi geliyoreşimin abisi bimde çalışıyor ama hiç bahs etmedi bize
Asitsiz diye bende hep ondan içtim zararlı mıymış bilmiyordumKızlar ben ice tea zararlı olduğunu bilmiyordum sürekli içiyordum hele bu gün çok içtim bişey olur Muşimdi okudum zararlıymış
Ahahah bilemedim o zaman canım bırak sen anneler örsünhemen baktım canım, ayy bana gene karışık geldi yaa sanırım çok yeteneksizim bu konuda
Zincir market ya kuzu 28 Nisan yazıyor , bence hepsi dedir, unutmuştur belkiAcaba bütün şehirlere mi geliyoreşimin abisi bimde çalışıyor ama hiç bahs etmedi bize
İçmemeye çalış canım onlarda çok tatlandırıcı 9luyor şeker oluyor zararlı abartmadigin sürece birşey olmaz bence amaKızlar ben ice tea zararlı olduğunu bilmiyordum sürekli içiyordum hele bu gün çok içtim bişey olur Muşimdi okudum zararlıymış
Gerçekten hiç bi fikrim yok. Hastanede ben ben olmaktan çıkıyorum adımı zor hatırlıyorum:) doktora sormak istediğim tüm şeyleri unutuyorum . Bunu da sormamışım mesela. Doktorum da sağolsun ben sormadan kendisi birşey demez. Ya seviyorum doktorumu ama gerçekten bazı detaylarda çok kızıyorum.Aynı doktora mı gideceksin ki sen detaylıya? Yani perinatologa gitmeyecek misin?
Ayy evet canım at mutlaka bende yaparım tavşandanAaaa çok güzeller bende inekten örcem ama kadife iplerle. Aldım ipleri de tavşanım bitsin ona da geçicem.. tırtıl da iyiymiş. Tavşan bitsin bende atarım sana
canım ben gitmeden önce telefona kaydediyorum neler sorcağımı notlar kısmına aklıma geldikçe soru ekliyorum oraya. doktora gidince en son her şey bitince sorularım vardı hocam diyip bakıyorum. Doktor cevaplamamışsa soruyorum.Gerçekten hiç bi fikrim yok. Hastanede ben ben olmaktan çıkıyorum adımı zor hatırlıyorum:) doktora sormak istediğim tüm şeyleri unutuyorum . Bunu da sormamışım mesela. Doktorum da sağolsun ben sormadan kendisi birşey demez. Ya seviyorum doktorumu ama gerçekten bazı detaylarda çok kızıyorum.
valla annem çok uyardı küçükte al diye. Kuzenim öyle yapmış 50cm almamış, bebek içinde kaybolmuş kıyafetlerin. (52 cm filan doğdu kısa da değildi) Kolunu bocağını çekiyordu bebek kollar bacaklar boş kalıyordu diyo :) Sonra apar topar gittik yeni aldık yıkadık ütüledik filan diyor.Kızlar ben hiç 50 beden almayı düşünmüyorum ya, çok kısa giyebilecek çünkü. Direk 56 giydirmeyi düşünüyorum. Siz nasıl yapacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?