2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
yaa ne güzel maşallah, hiç el becerim yok ya amigurumi seti aldım baka baka kendim öreyim dedim en azından bişey benim elimden olsun diye ama yok asla yapamıyorum, el becerisi olmayınca olmuyor
Canım kendinden ilmekli ipler var onlarla battaniye ölebilirsin en kolayı o. Benden bir örgü olsun diyorsan yani bilgin olsun. Tığ şiş filan gerek yok kendi elinle içinden geçire geçire yapıyorsun kalında bir ip hemen bitiyor

ben avrupa yakasındayım ama kim yine de sormuş olayım ve siz kaçıncı haftadasınız? hala doktor arayışındayım da bu arada hastane konusunda ne yapacaksınız onu da sormuş olayım..
Medikal park hastanesine gidiyorum ben canm Nilüfer hanıma gitmeye başladım çok çok memnun kaldım ilk kontrolde. Şimdi detaylı ultrason var bakalım ona başka doktora gideceğim avrupa yakasında o.. Sonra da 24. Haftada kendi doktoruma gideceğim inş.

Canım ben geçen hafta 19. Haftaydı 2.5 kg almıştım.. bayramdan sonra ne oldu bilmem... Yani şöyle aslında başta 3 kg verdim. Sonra 3 + 2.5 aldım... Verip geri aldığımı saymıyorum :) Hamile kaldığım kilodan 2.5 kg fazlam var yani.. ay karışık anlattım

Merhaba ben Kasım annelerindeyim sanırım pendik Medical Parka gidiyorsunuz benim tüp bebek doktorum orada ama 14.hafta takibi bırakıyor bende Nilüfer hanıma gitmeyi düşünüyorum memnun musunuz ? Ve muayene ücretini söyleyebilir misiniz ?

bi bakayım araştırayım bunu ,diğer türlüsü beni aşıyor

Doktor sıkıntı yok dedi.zeten önde gidiyordu aynen devam dedi.ilk iki çocuğum zayıf doğdu bu azcık normal olacak gibi

Ben 3,5 kilo almışım.iştahım normal her zamanki gibi.keşke bende iştahlı olsam.

İstanbul anadolu yakası
Canım yanlış mesajı alıntıladım ama sen konuyu biliyorsun çooook sevindim sonucuna
Ayy bende daha battaniye, yelek falan örmedim ama amugurumi oyuncak ördüm bikaç tane size de görselleri arayım eğer aranızda ören varsa fikir olur çok tatlış oldular
ne kadar başarılı olmuş harika olmuş dışarıdakiler çok pahalı böyle bir yeteneğinin olması özelliklle şu dönemde müthişşş
10 - bugün 20. Haftaya girdim
başından beri inanılmaz iştahlıyım, hiç azalmadı git gide de artıyor rekor bende sanırım 10 kiloya gidiyorum
zaten gitmiş olanlar var aramızda

Merhabalar bebişi sağlıkla kucağınıza alın inş. evet oraya gidiyorum. İlk bir kaç kontrolde başka doktora gittim şimdi Nilüfer hanıma geçtim. Tarzını samimiyetini ben çok sevdim bana güven verdi diğer doktorda iyiydi hepsinin de çok hastası var tabi kişiden kişiye değişiyor memnuniyet ama ben nilüfer hanımda doktora güven hissini buldum memnunum.. muay. Ücretini bilmiyorum inanın sigorta ile gidiyorum ben ama telefonda söylüyorlar öğrenebilirsiniz

Doktor sıkıntı yok dedi.zeten önde gidiyordu aynen devam dedi.ilk iki çocuğum zayıf doğdu bu azcık normal olacak gibi
Tamam işte hep önden gidiyormuş bunu neden söylemiyon baştan Maaşallah canım sağlıkla büyüsün

Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin 9 ayımız su gibi geçsin bilgi için çok teşekkür ediyorum

hahahah varsa birazcık sevinebilirim yalnız olmadığıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…