hayırlı doğumlar olsun öncelikle.. hangi şehirdesiniz acaba ona göre doktoru soracaktımKızlar ben de bugün doktora gittim. Kızımı gördük herşey çok güzeldiDoktorumu değiştircektim hatırlayanlar vardır iyi ki değiştirmişim. Çok memnun kaldım yeni doktordan eskisi ile tavırları o kadar farklı ki. Abla anne şevkati hissettim resmen Doktorundan en ufak tereddütü olan varsa hiç düşünmeden başka bir doktora gitsin farklı doktor görsün. Ona göre kararını verir. Ben yeni doktordan ilk muay.de çok çok memnun kaldım. Umarım böyle devaö eder.
İstanbul anadolu yakasıhayırlı doğumlar olsun öncelikle.. hangi şehirdesiniz acaba ona göre doktoru soracaktım
ben avrupa yakasındayım ama kim yine de sormuş olayım ve siz kaçıncı haftadasınız? hala doktor arayışındayım da bu arada hastane konusunda ne yapacaksınız onu da sormuş olayım..İstanbul anadolu yakası
Ayy bende daha battaniye, yelek falan örmedim ama amugurumi oyuncak ördüm bikaç tane size de görselleri arayım eğer aranızda ören varsa fikir olur çok tatlış oldularKızlar örgü örüyormusunuz bebeişlerebu gün gidip yün de aldım , tulum yelek bluz falan örücem, kış için
Ay bayıldıııım elinize emeğinize sağlık ama bunlar çok zordur yapamam diye düşünüyorumAyy bende daha battaniye, yelek falan örmedim ama amugurumi oyuncak ördüm bikaç tane size de görselleri arayım eğer aranızda ören varsa fikir olur çok tatlış oldular
Gülüm gözümüz Aydın cok sevindim.Kızlar Merhabalar, sonuçlarımız çıktı çok şükür. 4 test var 3ü çıkmış negatif. Bunlar negatifse 4.de temiz gelir dedi doktor. İçimiz rahatladı. Çok şükür rabbimze. Allah'ım herkesin evladına sağlık versin inşallah. Dualarınız için çok teşekkür ederim. Burası çok güzel bir platform. tanımadığımız arkadaşlarımızla can bağımız oluşuyor. İyi günde kötü günde herkes destek oluyor çok çok çok teşekkür ederim...
çooook sevindim canım çok şükür, sağlıkla alalım inşallah kucağımızaKızlar Merhabalar, sonuçlarımız çıktı çok şükür. 4 test var 3ü çıkmış negatif. Bunlar negatifse 4.de temiz gelir dedi doktor. İçimiz rahatladı. Çok şükür rabbimze. Allah'ım herkesin evladına sağlık versin inşallah. Dualarınız için çok teşekkür ederim. Burası çok güzel bir platform. tanımadığımız arkadaşlarımızla can bağımız oluşuyor. İyi günde kötü günde herkes destek oluyor çok çok çok teşekkür ederim...
yaa ne güzel maşallah, hiç el becerim yok ya amigurumi seti aldım baka baka kendim öreyim dedim en azından bişey benim elimden olsun diye ama yok asla yapamıyorum, el becerisi olmayınca olmuyorooo ben ördüm bile çoktan. 2 battaniye ördüm. 3.yü de örcem iplerini aldım. 1 oyuncak tavşan ördüm küçük. Şimdi bir tane büyük örüyorum. Sonra da buzağı örcem :) Bir de yelek ördüm. Annemin ördüklerini hiç saymayayım :)
yaaa çok güzel olmuşlarAyy bende daha battaniye, yelek falan örmedim ama amugurumi oyuncak ördüm bikaç tane size de görselleri arayım eğer aranızda ören varsa fikir olur çok tatlış oldular
Artık değişeceğini sanmıyorum canım , detaylıda net belli olur ama istersen detaylıyı bekleMerhaba kızlar benim bugün randevum vardı, 20+4 teyiz. 13.cü ve 16.cı haftada erkek denilen bebeğimin bugün yüzde yüz kız denildi, neye inanacagimi şaşırdım doğrusu ,sizce yine değişir mi??
Çok güzel olmuş ellerine sağlık canımAyy bende daha battaniye, yelek falan örmedim ama amugurumi oyuncak ördüm bikaç tane size de görselleri arayım eğer aranızda ören varsa fikir olur çok tatlış oldular
Mesajlara yeni bakiyorum senin msjini görünce keşke sabah görseydim dedim, ama çok şükür güzel haberlerine çoook sevindim canım benimKızlar Merhabalar, sonuçlarımız çıktı çok şükür. 4 test var 3ü çıkmış negatif. Bunlar negatifse 4.de temiz gelir dedi doktor. İçimiz rahatladı. Çok şükür rabbimze. Allah'ım herkesin evladına sağlık versin inşallah. Dualarınız için çok teşekkür ederim. Burası çok güzel bir platform. tanımadığımız arkadaşlarımızla can bağımız oluşuyor. İyi günde kötü günde herkes destek oluyor çok çok çok teşekkür ederim...
Elinize sağlık ne kadar güzel , ben oyuncak öremem heralde ya beceremem ama bi denicem bendeooo ben ördüm bile çoktan. 2 battaniye ördüm. 3.yü de örcem iplerini aldım. 1 oyuncak tavşan ördüm küçük. Şimdi bir tane büyük örüyorum. Sonra da buzağı örcem :) Bir de yelek ördüm. Annemin ördüklerini hiç saymayayım :)
Aynen artık rahat ol az kaldı yarıladık artık , inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızSAğolun kızlar valla allahım hep içimde umut vardı çok şükür sağlıklı diye geçiyordu hep ama o kötü ihtimal 2 aydır çok yıprattı bizi. Artık bugünden sonra hamileliğimi anlarım tadını çıkarırım
Bende oluyor öyle bazen hıçkırıyor mu yaniYa bende emin değilim ne olduğunu ama burda konuşulmuştu. Normalde tekmeliyor ya o hissi arka arkaya ritmik şekilde oldu bir kere bence hıçkırıktı :)
Ben en son 17 haftada 6 kilo almıştım , şimdi 8 kilo olmuştur , ya ben tutamıyorum kendimi , mesela makarna mı canım çekiyor mutlaka yemeliyimKızlar sizler kaçar kilo aldınız takibini yapıyormusunuz düzenli benim bulantılarım geçti şimdi doymak bilmiyorum bir gün aşırı kaçırsam diğer gün dikkat etmeye çalışıyorum. Sizlerde durum nasıl
Ah çok şükür canım, gözünüz aydınKızlar Merhabalar, sonuçlarımız çıktı çok şükür. 4 test var 3ü çıkmış negatif. Bunlar negatifse 4.de temiz gelir dedi doktor. İçimiz rahatladı. Çok şükür rabbimze. Allah'ım herkesin evladına sağlık versin inşallah. Dualarınız için çok teşekkür ederim. Burası çok güzel bir platform. tanımadığımız arkadaşlarımızla can bağımız oluşuyor. İyi günde kötü günde herkes destek oluyor çok çok çok teşekkür ederim...
Aaaa çok güzeller bende inekten örcem ama kadife iplerle. Aldım ipleri de tavşanım bitsin ona da geçicem.. tırtıl da iyiymiş. Tavşan bitsin bende atarım sanaAyy bende daha battaniye, yelek falan örmedim ama amugurumi oyuncak ördüm bikaç tane size de görselleri arayım eğer aranızda ören varsa fikir olur çok tatlış oldular
Sağol canım valla çok rahatladım inanın. Ama daha ne acılar yaşıyanlar daha kötü yollardan geçenler hep aklımda. Ben 2 ay o korkuyla yaşadım Allahım hepsine acil şifalar versinAh çok şükür canım, gözünüz aydınçok sevindim, anne yüreğin nasılda rahatlamıştır şimdi sağlıkla gelsin minnoşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?