2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
hayırlı doğumlar olsun öncelikle.. hangi şehirdesiniz acaba ona göre doktoru soracaktım

Kızlar örgü örüyormusunuz bebeişlere bu gün gidip yün de aldım , tulum yelek bluz falan örücem, kış için
Ayy bende daha battaniye, yelek falan örmedim ama amugurumi oyuncak ördüm bikaç tane size de görselleri arayım eğer aranızda ören varsa fikir olur çok tatlış oldular

Eklentiler

• Screenshot_20230425-163721_Gallery.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20230425-163739_Gallery.webp
    106 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_20230425-163752_Gallery.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20230425-163825_Gallery.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 69
Ayy bende daha battaniye, yelek falan örmedim ama amugurumi oyuncak ördüm bikaç tane size de görselleri arayım eğer aranızda ören varsa fikir olur çok tatlış oldular
Ay bayıldıııım elinize emeğinize sağlık ama bunlar çok zordur yapamam diye düşünüyorum çok güzeller

Gülüm gözümüz Aydın cok sevindim.
Allahim sağlıkla keyifle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

çooook sevindim canım çok şükür, sağlıkla alalım inşallah kucağımıza

yaa ne güzel maşallah, hiç el becerim yok ya amigurumi seti aldım baka baka kendim öreyim dedim en azından bişey benim elimden olsun diye ama yok asla yapamıyorum, el becerisi olmayınca olmuyor

yaaa çok güzel olmuşlar çok özeniyorum bende örmek istiyorum ama asla yapamıyorum

Kızlar sizler kaçar kilo aldınız takibini yapıyormusunuz düzenli benim bulantılarım geçti şimdi doymak bilmiyorum bir gün aşırı kaçırsam diğer gün dikkat etmeye çalışıyorum. Sizlerde durum nasıl

Merhaba kızlar benim bugün randevum vardı, 20+4 teyiz. 13.cü ve 16.cı haftada erkek denilen bebeğimin bugün yüzde yüz kız denildi, neye inanacagimi şaşırdım doğrusu ,sizce yine değişir mi??
Artık değişeceğini sanmıyorum canım , detaylıda net belli olur ama istersen detaylıyı bekle

Mesajlara yeni bakiyorum senin msjini görünce keşke sabah görseydim dedim, ama çok şükür güzel haberlerine çoook sevindim canım benim bütün üzüntüler gitsin inşallah, sagasaglim kavuşun

Elinize sağlık ne kadar güzel , ben oyuncak öremem heralde ya beceremem ama bi denicem bende

Aynen artık rahat ol az kaldı yarıladık artık , inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Ben en son 17 haftada 6 kilo almıştım , şimdi 8 kilo olmuştur , ya ben tutamıyorum kendimi , mesela makarna mı canım çekiyor mutlaka yemeliyim yemezsem gece uykularıma giriyor , tatlı mı istiyorum yemem gerekiyor , yoksa o gece uyuyamıyorum ne yapıcam bilmiyorum hepte zararlı şeyler canım çekiyor

Ah çok şükür canım, gözünüz aydın çok sevindim, anne yüreğin nasılda rahatlamıştır şimdi sağlıkla gelsin minnoşun

Aaaa çok güzeller bende inekten örcem ama kadife iplerle. Aldım ipleri de tavşanım bitsin ona da geçicem.. tırtıl da iyiymiş. Tavşan bitsin bende atarım sana

Ah çok şükür canım, gözünüz aydın çok sevindim, anne yüreğin nasılda rahatlamıştır şimdi sağlıkla gelsin minnoşun
Sağol canım valla çok rahatladım inanın. Ama daha ne acılar yaşıyanlar daha kötü yollardan geçenler hep aklımda. Ben 2 ay o korkuyla yaşadım Allahım hepsine acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…