• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
20 hafta oldu hiç bir his tık yok karnımda ama başım ağrıyo midem ağrıyo her yerim ağrıyo ☺️ her şeye normal diyor doktorlar

Acaba 19.cu haftada pipiyi nasıl görememişler sordunuz'mu 🤔
Bazen rahim arkasına saklanabiliyormuş öyle dedi gözükmediği zaman kız diyorlarmış heralde onun gibi bişeyler söyledi
Kuzu sen bir foto alsaydın bacak arasının da biz de yorumlayalım 🤣 19. Haftada küçük değil yani nasıl görmemiş. Ay bizimkilerde değişmez inş. Bir sürü kıyafet aldım pembe pembe
ben yine de detaylıyı bekleyin derim inanki elimde iki tane pembe kırmızı tayt bide çoraplar kaldı fişleri de yok iade edemiyorum 😂 napıcam bilmem

Bazen rahim arkasına saklanabiliyormuş öyle dedi gözükmediği zaman kız diyorlarmış heralde onun gibi bişeyler söyledi

ben yine de detaylıyı bekleyin derim inanki elimde iki tane pembe kırmızı tayt bide çoraplar kaldı fişleri de yok iade edemiyorum 😂 napıcam bilmem
Bu yüzden kız diye tahmin yapılırken üç çizgiyi mutlaka görmek gerekir.

Sonra birine hediye edersin canım, yanına bir şey daha alıp.

24555896-E535-42D3-A600-22859D30F605.webp

Bugün bende artık kesinleştiği için bebişime bişeyler aldım e bebekten 💙

Rapor ister misin diye soruyorlar ☺️ o konuda hassas birine denk gelmişsindir
Hassas ki ne hassas, yani kendisini yoracak, maaşından eksiltecek bi durum yok neticede. Birde dediğim gibi 3. tüp bebek ilaçlar, hastane masrafları derken zor durumda kalıyoruz. Bana ücretsiz izine çıkabilirsin diyor. Bende biliyorum ücretsiz izne çıkmayı ama rapor kullanmak da benim hakkım. Bilmiyorum napıcağım. İşe gitsem, endişeyle bişey oldu mu olacak mı stresiyle de zor. Devlette soracağım eminim heyet raporu oradan almak çok daha zordur ama şansa artık 🥲

Merhaba kızlar 2 gündür yoğunluğum var, misafirler pastalar kısırlar çocuklar derken yeni duruldum. Bugün oğlumu görmeye gittim, erkek olduğu netleşti pipiyi gördük☺️💙 feminizme yakın bir birey olarak oğlan annesi olmak çok garip gelse de sorumluluğu daha fazla hissediyorum.. güzel bir insan olur umarım oğluşum 🥰 bugün heryerini gördüm çok şükür sağlıklı ve herşey iyi görünüyor. Öyle görünce biraz sabırsızlandım onu kucaklamak istedim 🥹 kız bu hamilelik hormonları neci böyle ben bende değilim ha, çok güzel bir doğum günü hediyem oldu ☺️🤤

Merhaba kızlar 2 gündür yoğunluğum var, misafirler pastalar kısırlar çocuklar derken yeni duruldum. Bugün oğlumu görmeye gittim, erkek olduğu netleşti pipiyi gördük☺️💙 feminizme yakın bir birey olarak oğlan annesi olmak çok garip gelse de sorumluluğu daha fazla hissediyorum.. güzel bir insan olur umarım oğluşum 🥰 bugün heryerini gördüm çok şükür sağlıklı ve herşey iyi görünüyor. Öyle görünce biraz sabırsızlandım onu kucaklamak istedim 🥹 kız bu hamilelik hormonları neci böyle ben bende değilim ha, çok güzel bir doğum günü hediyem oldu ☺️🤤
Doğum günün kutlu olsun tatlış anne ❤️

Bebeğimin beyninde ventrikulomegali oldu. 16.haftadan itibaren beyin cerrahı vs herkese danıştık. Maalesef beyni doğum yaklaştıkça gelisemeyecek ve sakil durumlar olacağı için doktorların önerisiyle yarın gebeliği sonlandırmak zorunda kalıyorum. 21.haftada tekmeleri hissederken çok zor ama o güzel bir ruh ve daha sağlıklı bir bedende tekrar gelecek dünyaya. Öyle olacağına inancım tam.
Ayrıca plesenta previa totalis olduğum için sezeryan ile alınacak. Dualarınızı benim için eksik etmeyin. Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim 🙏🏻 dilerim en kısa zamanda benimde kollarım dolar

Tebrik ediyorum yeni yaşınızı.sağlıkla huzurla mutlulukla guzel bir yaş diliyorum🥳

Bebeğimin beyninde ventrikulomegali oldu. 16.haftadan itibaren beyin cerrahı vs herkese danıştık. Maalesef beyni doğum yaklaştıkça gelisemeyecek ve sakil durumlar olacağı için doktorların önerisiyle yarın gebeliği sonlandırmak zorunda kalıyorum. 21.haftada tekmeleri hissederken çok zor ama o güzel bir ruh ve daha sağlıklı bir bedende tekrar gelecek dünyaya. Öyle olacağına inancım tam.
Ayrıca plesenta previa totalis olduğum için sezeryan ile alınacak. Dualarınızı benim için eksik etmeyin. Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim 🙏🏻 dilerim en kısa zamanda benimde kollarım dolar
Hatırlıyorum sizi. Allahim yardımcınız olsun aldığınız karara saygı duyuyorum😞 Allahim kalbinize ferahlık versin inşallah dilerim tez zamanda sağlıkla kavuşursunuz. Guzel haberlerinizi duyarız inşallah 💕

Dualarım sizinle, o güzel bakış açınızla Allah en kısa sürede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏

Back
X