• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba arkadaşlar tecrübem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim yardımcı olursanız sevinirim 24 gün önce korunmalı ilişkim oldu boşalma asla olmadı ama zevk suyunun kondomdan sızma ihtimali olabilir reglim düzenli değildir normalde ama bu ay panik yaptım zevk suyundan dolayı 2 günde bir 5 kaset test yaptım negatifti dünden önceki gün de erken gebelik testi yaptım negatif sizce olsaydı çıkar mıydı bu zamana silik çizgi bile yok reglmin gecikmesinin 12.günü
Yok negatiftir hanile olsaydınız 12 gün tehlike gecikmesinden sonra çıkardı ama içiniz rahat etsin diye kan tahlili yaptırın

Kızlar ben sizin kadar tekme falan hissetmiyorum bazen pıt pıt şeklinde ancak normal mi moralim bozuluyor bazen kafama takıyorum
Canım benim de o şekilde ben kiloluyum ona bağlıyorum artık 82 kilo ile hamile kaldım şu an 85.5 çıkıyorum tartıda, yağ dokusu kalın olduğu için geç hissedebilirmişim eğer senin de kilo varsa ondan olabilir

Günaydın hanımlar, ya benim o kadar gazım oluyor ki karnımda hareket ediyor o gaz resmen o yüzden de bebiş mi hareket eden yoksa gaz mı dünden beri ayırt edemiyorum 😔
gaz farklı oluyor bebekle ayırt ede bilirsiniz , gaz dönüyor gibi oluyor geziyor sanki karnında , ama bebek tekmesi ve hareketi farklı sankı vuruyor gibi hatta döndüğünde bile seyrime gibi oluyor

Kızlar ben sizin kadar tekme falan hissetmiyorum bazen pıt pıt şeklinde ancak normal mi moralim bozuluyor bazen kafama takıyorum
Kafana takma çünkü herkes farklı , senin beden yapın farklı ola bilir bebek az hareket ede bilir , bazı bebekler çok daha az hareket eder mesela , bide net olarak 22 den sonra his edilir

Ben de aynı sekıldeyım kıloluyum bıde heralde ıkız gebelık oldugu ıcın gec hıssetmem normal dıye kendımı tesellı edıyorum hatta sagda oglum var onu pıt pıt bazen hıssedıyorum solda kızım var onu 4-5 gundur hıc hıssetmıyorum daha kontrolüme 2 hafta var ya

Kuzum bebiş heran oynamıyor zaten bazen saatlerce uyuyo sesi çıkmadığında bende tedirgin oluyorum ama sonra yata yata büyüycek annesi diyip kendimi avutuyorum hatta geçenlerde yazmıştım buraya tam gün tekme atmadı korktum derken son anda başladı oynamaya içim rahat etti diye sitres yapma annesi şuan kuvvetsiz atışları ama gün geçtikçe kasları kemikleri gelişicek daha sert vuruşlar yapcak karşında oturan kişi bile karnında oynadığını görücek 🥰

kızlar detaylı ultrasonu karından bakıyorlar değil mi vajinal değil 🤔

Back
X