• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba kızlar 2 gündür yoğunluğum var, misafirler pastalar kısırlar çocuklar derken yeni duruldum. Bugün oğlumu görmeye gittim, erkek olduğu netleşti pipiyi gördük☺️💙 feminizme yakın bir birey olarak oğlan annesi olmak çok garip gelse de sorumluluğu daha fazla hissediyorum.. güzel bir insan olur umarım oğluşum 🥰 bugün heryerini gördüm çok şükür sağlıklı ve herşey iyi görünüyor. Öyle görünce biraz sabırsızlandım onu kucaklamak istedim 🥹 kız bu hamilelik hormonları neci böyle ben bende değilim ha, çok güzel bir doğum günü hediyem oldu ☺️🤤
Oğlunuzla sağlıklı mutlu nice yıllara 🥰

Bebeğimin beyninde ventrikulomegali oldu. 16.haftadan itibaren beyin cerrahı vs herkese danıştık. Maalesef beyni doğum yaklaştıkça gelisemeyecek ve sakil durumlar olacağı için doktorların önerisiyle yarın gebeliği sonlandırmak zorunda kalıyorum. 21.haftada tekmeleri hissederken çok zor ama o güzel bir ruh ve daha sağlıklı bir bedende tekrar gelecek dünyaya. Öyle olacağına inancım tam.
Ayrıca plesenta previa totalis olduğum için sezeryan ile alınacak. Dualarınızı benim için eksik etmeyin. Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim 🙏🏻 dilerim en kısa zamanda benimde kollarım dolar
Çok üzüldüm. Metanetine de hayran kaldım arkadaşım. Allah sana sabırlar versin ve en yakın zamanda inşallah bu acıyı unutturacak güzel şeyler yaşatsın. Dualarım seninle🙏

Bebeğimin beyninde ventrikulomegali oldu. 16.haftadan itibaren beyin cerrahı vs herkese danıştık. Maalesef beyni doğum yaklaştıkça gelisemeyecek ve sakil durumlar olacağı için doktorların önerisiyle yarın gebeliği sonlandırmak zorunda kalıyorum. 21.haftada tekmeleri hissederken çok zor ama o güzel bir ruh ve daha sağlıklı bir bedende tekrar gelecek dünyaya. Öyle olacağına inancım tam.
Ayrıca plesenta previa totalis olduğum için sezeryan ile alınacak. Dualarınızı benim için eksik etmeyin. Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim 🙏🏻 dilerim en kısa zamanda benimde kollarım dolar
İnsan ne diyeceğini bilemiyor bu durumda Rabbim Tez zamanda acılarınızı unutturup yerini mutlulukla doldursun.

Günaydın Teyzeleri; ben dün kızımı gördüm:) Detaylı ultrasonumuz vardı dün. Baya zorladı bizi arkasını dönmüş görmedik doğru düzgün. yürüdüm tatlı yedim vs. biraz yan döndü de görebildik azcık. Güzel bir fotosu olmadı maalesef :KK43:
Kuzum çok geçmiş olsun sonucunun güzel geçmesine sevindim karından bakıldı dimi vajinal bakıldımı

Ah canım benim.. Rabbim sana dirayet versin 😔üzüntünü anlıyor ve kalbimde yaşıyorum, böyle bir durumla kimsenin sınanmasını istemezdim.. duam seninle, saglıkla kucağın dolsun dilerim, yararların sarılsın.. lütfen konuşmak istediğinde yaz.. özelden de yazabilirsin.. yanındayım❤️

Bu tulum çok hoşuma gitti fiyat olarak da uygun geldi 100 de 100pamuk olması da çok iyi, açık kahve ve toz pembe renkleri var bilginize paulmarkta

Eklentiler

• Screenshot_20230502_104124.webp
    Screenshot_20230502_104124.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba kızlar 2 gündür yoğunluğum var, misafirler pastalar kısırlar çocuklar derken yeni duruldum. Bugün oğlumu görmeye gittim, erkek olduğu netleşti pipiyi gördük☺️💙 feminizme yakın bir birey olarak oğlan annesi olmak çok garip gelse de sorumluluğu daha fazla hissediyorum.. güzel bir insan olur umarım oğluşum 🥰 bugün heryerini gördüm çok şükür sağlıklı ve herşey iyi görünüyor. Öyle görünce biraz sabırsızlandım onu kucaklamak istedim 🥹 kız bu hamilelik hormonları neci böyle ben bende değilim ha, çok güzel bir doğum günü hediyem oldu ☺️🤤
Doğum günün kutlu olsun canım 🥰🥰🥰 inşallah seneye oğluşunla beraber kutlicaksınız 🥰🥰🥰😍😍😍

Çok geçmiş olsun 😔😔😔 ama emin mi dr’lar bu durumdan ? Bi kaç dr’a görünseydiniz mutlaka

Günaydın Teyzeleri; ben dün kızımı gördüm:) Detaylı ultrasonumuz vardı dün. Baya zorladı bizi arkasını dönmüş görmedik doğru düzgün. yürüdüm tatlı yedim vs. biraz yan döndü de görebildik azcık. Güzel bir fotosu olmadı maalesef :(
Üzülme biraz geçsin sonra kendi dr’una söylersin sana açsın renkli ulturasonu foto için 🥰🥰🥰 aşağıdan kontrol ediyor mu?

Günaydın Teyzeleri; ben dün kızımı gördüm:) Detaylı ultrasonumuz vardı dün. Baya zorladı bizi arkasını dönmüş görmedik doğru düzgün. yürüdüm tatlı yedim vs. biraz yan döndü de görebildik azcık. Güzel bir fotosu olmadı maalesef :(
Vajinal bakıldı mı peki canım yoksa sadece karından mı baktılar

Back
X