Siz de güzel haberlerle gelinKızlar bugün saat 5te detaylı ultrason randevum var, bana şans dileyin <3
InsallajSiz de güzel haberlerle gelin
Maşallah canım gözün aydınKizlar cok sukur hersey normal olmasi gerektigi gibiymis allah herkese güzel haberler duymayi nasip etsin
Cok teşekkürler canımMaşallah canım gözün aydın
Maşallah Çarşamba günü de benim var inşallah güzel haberler duyarımKizlar cok sukur hersey normal olmasi gerektigi gibiymis allah herkese güzel haberler duymayi nasip etsin
Benim de Çarşamba detaylı ultrasonMaşallah Çarşamba günü de benim var inşallah güzel haberler duyarım
Bu durumu karından ultrasonla anlayabiliyorlar mı? Vajinal muayene mi oldunuz ?Benimde plesanta rahim ağzına çok yakındı hep ilerleyen zamanlarda yukarıya çıkabilir çıkmazsa kanama erken doğum riski var denmişti 16.haftaya kadr böyleydi dün gittiğimde girişi kapatmadığını riskli bir durum olmadığını söyledi doktor plesanta zamanla yukarı kayıyor bence şuan endişelenmek için erken
Size de çok geçmiş olsun. Bildiğim kadarı ile sadece plasentanın aşağıda tutunması halinde bile istirahat veriyor doktorlar bir de bizde kanama alanı var… Oğluma hamileyken de kanama alanım vardı 7 hafta yerimden kalkmadan yattım ben sonra küçülüp kapndı bunda da öyle olacağını umuyorum. Size de tavsiyem fırsatınız varsa bol istirahat ve aileden yardım alın. Proluton depot konusunda da evet ben de burada okudum amerika ve birkaç ülke kanıtlanmış etkinliği yok diye toplatmış ama ben kullanmaya devam ediyorum. Bir de aklınızda bulunsun bu kanamalar nedeni ile vücut enfeksiyona açık hale geliyor arada bir crp değeri ölçümü yaptırınYaşadığımız şey gerçekten psikolojik olarak çok zor Allah yardımcımız olsunçok gevmis olsun inşallah bir an önce geçer. Benim de ilk hafta da da kanamam aşırı oldu ve şimdi de aşırı olmasa da korkutucu idi. Plesenta aşağıda dendi kontorule gittiğimde de kanama alanı gördü doktor bana ne risk ne bişi demiyor ki kendi doktorum da gittiğim doktor da dinlen bişi olmaz bişi olmaz diyor ikisi de farklı farklı ilaçlar veriyor birisi proluton Depot vurun 3 güne diyor öbürü 5 güne bir vurun diyor ayrıca ikiside progestan fitil günde üç kez yapıyorum + progestan iğne vurun diyor proluton depoyu önermiyorum diyor kendi doktorum değil acil gittiğim kendi doktorum bir saat uzakta gitsem tehlikeli olurmu blmyrm kafam karmaşık
Bu durumu karından ultrasonla anlayabiliyorlar mı? Vajinal muayene mi oldunuz ?
Doktorum bana bu konuyla ilgili hiç bilgi vermedi ölçüm yapıp yapmadığını merak ettim şimdiKarından ultrasonla bakılıyor rahim girişi plesantanın yeri rahim uzunluğunuda o şekilde ölçtü
Doktorum bana bu konuyla ilgili hiç bilgi vermedi ölçüm yapıp yapmadığını merak ettim şimdi
Akşam 16:00 a verdiler randevu ya zaman geçmiyor sankiBenim de Çarşamba detaylı ultrason
Benim sabah 10da, benim de öyle hep aklım bebişte, kim ne dese muayeneden sonra bakarız diyorumAkşam 16:00 a verdiler randevu ya zaman geçmiyor sanki
Çok açıklayıcı yazmışsınız doktor dan bile Allah razı olsun. Bende dinleniyorum yemek içmek ev işi yapmıyorum. Sadece lavaboya birde ilaç almaya su almaya kalkıyorum kabız olmamak için arada bir kalkıyorum .Yoruldum sadece psikolojik olarak tüp bebek zor buldum korkuyorum Allah'a sığındık doktorların ikisi de korkma çok evham yapıyorsun diyorlar riskleri bile söylemiyor lar bu durumun riskleri nedir bilginiz var mı? Allah sizinde yardimcinuz olsun en son doktora gittiğinizde ne demişti doktorunuzSize de çok geçmiş olsun. Bildiğim kadarı ile sadece plasentanın aşağıda tutunması halinde bile istirahat veriyor doktorlar bir de bizde kanama alanı var… Oğluma hamileyken de kanama alanım vardı 7 hafta yerimden kalkmadan yattım ben sonra küçülüp kapndı bunda da öyle olacağını umuyorum. Size de tavsiyem fırsatınız varsa bol istirahat ve aileden yardım alın. Proluton depot konusunda da evet ben de burada okudum amerika ve birkaç ülke kanıtlanmış etkinliği yok diye toplatmış ama ben kullanmaya devam ediyorum. Bir de aklınızda bulunsun bu kanamalar nedeni ile vücut enfeksiyona açık hale geliyor arada bir crp değeri ölçümü yaptırın
İyi gene senin erkenmiş benim yol da var biraz 3 te çıksam evden dörtte anca olur gitmemBenim sabah 10da, benim de öyle hep aklım bebişte, kim ne dese muayeneden sonra bakarız diyorum
Akşam 16:00 a verdiler randevu ya zaman geçmiyor sanki
Benimde çarşamba günü saat 12 de, heyecanla bekliyorum. İnşallah hayırlı haberler alırız, her şey yolundadırBenim sabah 10da, benim de öyle hep aklım bebişte, kim ne dese muayeneden sonra bakarız diyorum
20 den sonra vurulunuyor illa şu hafta diye bir şey yok herkesin farklı olabiliyorAaaa erken çağırmışlar
Beni 25 Mayıs'ta cagirdilar
Aynı gün detaylı da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?