2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu durumu karından ultrasonla anlayabiliyorlar mı? Vajinal muayene mi oldunuz ?

Size de çok geçmiş olsun. Bildiğim kadarı ile sadece plasentanın aşağıda tutunması halinde bile istirahat veriyor doktorlar bir de bizde kanama alanı var… Oğluma hamileyken de kanama alanım vardı 7 hafta yerimden kalkmadan yattım ben sonra küçülüp kapndı bunda da öyle olacağını umuyorum. Size de tavsiyem fırsatınız varsa bol istirahat ve aileden yardım alın. Proluton depot konusunda da evet ben de burada okudum amerika ve birkaç ülke kanıtlanmış etkinliği yok diye toplatmış ama ben kullanmaya devam ediyorum. Bir de aklınızda bulunsun bu kanamalar nedeni ile vücut enfeksiyona açık hale geliyor arada bir crp değeri ölçümü yaptırın

Beni takip eden doktorum plesantanın durumuna rahim ağzı kapalımı uzunluğu ne durumda en başından beri hep baktı
Bu sefer detaylı için perinatoloğa gittim ben oda aynı şekilde riskli bir durum var mı erken doğumu etkileyen bir şey var mı dedi baktı plesantam aşağıdaydı şuan sorun yok rahim ağzını kapatmıyor dedi
Belki bakmıştır sanada ama detaylı bilgi vermemiştir riskli bir durum olmadığından
Doktorum bana bu konuyla ilgili hiç bilgi vermedi ölçüm yapıp yapmadığını merak ettim şimdi

Çok açıklayıcı yazmışsınız doktor dan bile Allah razı olsun. Bende dinleniyorum yemek içmek ev işi yapmıyorum. Sadece lavaboya birde ilaç almaya su almaya kalkıyorum kabız olmamak için arada bir kalkıyorum .Yoruldum sadece psikolojik olarak tüp bebek zor buldum korkuyorum Allah'a sığındık doktorların ikisi de korkma çok evham yapıyorsun diyorlar riskleri bile söylemiyor lar bu durumun riskleri nedir bilginiz var mı? Allah sizinde yardimcinuz olsun en son doktora gittiğinizde ne demişti doktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…