2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
24.haftadan bildiriyorum kızlar belim okadar agridi ki gece 5 te uyandım ve uyuyamadım.normalde yuzukoyun yatardım suan yatamıyorum uykuya dalmak mesele. Sağa da yatma diyorlar sırt üstü de iyi degilmis solda da sürekli yatınca sanırım belim agridi gece 5 de hamile yastigi siparisi verdim bir sinirle bakalım ise yarayacak mi

Bende hamile yastığı aldım fakat her uyandığımda kendimi sırt üstü uyanmış olarak buluyorum

Ne demek aklınıza takılan bir şey olursa her zaman sorabilirsiniz. En son kontrolümde çok şükür bebeğim iyiydi. Doktorum bol bol dinlen ve su iç diyor. Kanamaları da normal karşılamam gerektiğini söyledi. Bazı gebeliklerde 9 ay bile kanama oluyor diye beni rahatlatmaya çalışıyor sağolsun. Ama ben dayanamayıp her türlü makaleyi, platformu vs okudum. Siz benim gibi yapmayın bir sürü olumsuz şey yazıyor. Tevekkül edip, dua edip kendimizi korumak en iyisi

Aynı haftadayız durum bende de aynı belim çok ağrıyor ama düz de yatıyorum sağıma da yatıyorum her türlü dönüyorum sabaha kadar sırt üstü yatmak en rahat geliyor bana sağa yada sola yattığımda karnım batıyor

Bizim ana arterimiz inen aort bebek onun üstünde sırt üstü yatarsak bası yapıyormuş doktor damar ne kadar büzüşmezse bebeğe okadar guzel kan gider ve beslenir dedi e ben simdi nasıl düz yatayım sağa yatayim? Artık siz de yatamazsiniz yatmayın ben de sola yatarken hiç rahat değilim ama mecbur Uyurken değiştiğimiz pozisyona yapacak bir sey yok tabi ama ben dikkat ediyorum eşim yanimdaysa tembihliyorum gece görürsen beni çevir diye

Ne güzel dediniz , sizin için de dua edeceğim inşallah rabbim şifa versin ben gittiğim de hem bebişimo gördüm hemde kanama alanından bahsetti. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah inşallah birbirimizin güzel haberlerini alalım siz bu halde bir sürü rahatlatıcı şeyler yazdınız çok sağolun Allah sizden razı olsun inşallah

bende hiçbir pozisyonda rahat edemiyorum daha şimdiden, uyku durumum da çok kötü, çok zor dalıyorum ya her gün 2 3 saat yatakta debeleniyorum, dün sesli kitap açtım dinledim öyle uyumuşum

bende hiçbir pozisyonda rahat edemiyorum daha şimdiden, uyku durumum da çok kötü, çok zor dalıyorum ya her gün 2 3 saat yatakta debeleniyorum, dün sesli kitap açtım dinledim öyle uyumuşum
Kimse etrafımdaki hiçkimse hamileliğin zorluklarından bahsetmedi bana. Allah’a sukur canları sağ olsun ama ben gebelik düşünenlere bunlari anlatacağım

Kimse etrafımdaki hiçkimse hamileliğin zorluklarından bahsetmedi bana. Allah’a sukur canları sağ olsun ama ben gebelik düşünenlere bunlari anlatacağım
nasıl bahsetmezler yaa çok ilginç, benimkiler felaket tellalığı yapıyor sürekli ha bi de bunlar daha iyi günlerimizmiş , kardeşim bakamayacaksanız doğurmasaydınız aaa

Allah sizden de razı olsun inşallah, ve buradaki tüm anne adaylarının olduğu gibi bizim de sürecimizi ferahlık ve huzur içinde geçirmemizi nasip etsin inşallah. Evlat sahibi olmada yaşanılan zorlukları iyi bilirim 3 düşüğüm, 3 kere de olumsuz transferim oldu sonrasında oğlum sağlıkla doğdu bu defa da ikinci bebeğimiz bize sürpriz yapıp kendiliğinden çıkageldi demem o ki biz ne kadar çabalarsak çabalayalım Mevlam bizim için en iyisini verecektir buna inanalım. Siz de gece gündüz, mantıklı mantıksız aklınıza ne takılsa bana yazabilirisiniz hiç çekinmeyin

Ben oğlumu doğurduktan sonra hamilelik zorluğu değil de sezeryanın ne kadar zor olduğunu anlatmayan kuzenlerime verip veriştirmiştim. Çektiğim sıkıntılar çok ağır gelmişti bana, hep benden önce doğum yapanları düşünüp e onlar iyi gözüküyordu vs diyordum. Meğer herkes biliyormuş da birbirinden gizliyormuş sağlığı olan, tıbbi durumu elveren normal doğursun bu da benden tavsiye

İlki sezeryan doğurdum başıma ne gelcek bilmiyordum şimdi bslıma geleceği biliyorum hatta eşim çocugun yüzüne bakmadın bir saat dıyor hepsi geçiyor tabii

Bakalım doğum şekline karar vermeye daha var şimdiki dertlerimiz bize yeter

Bugun içtim zeytinyağı ama az geldi sanırım zaten kilo aldım şişkinlik var birde
Salata ye şişkinliği alıyor bana lahana salatası iyi geliyor bide burda yazıyorum özür diliyorum herkesten açık konuşucam,makatına da zeytin yağı sür kabız olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…