- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
İnşallah herşey yolunda gider kuzum biz içimizi ferah tutalım banada az suyun fazla plesanta aşağı yerleşimli dedi. Dikkat etmekten başka çaremiz yok Herşey güzel ilerliycek Allah'ın izniyle ben inanıyorum40 dk sürdü çıktım detaylıdan fakat biraz moralim bozuldu böbrekleri geniş biraz takip isteyebilir doktorunuz dedi bide renk gördü ne demek bilmiyorum ikili tarama testi yaptırdın mı dedi evet temiz çıktı o yüzden üçlü dörtlü teste gerek duymadı doktorum dedim renk gözüktüğü için doktor üçlü dörtlü test isteyebilir dedi onun dışında herşey normal güzel dedi bide üç dört gün geriden geliyormuş ama çok da önemli değil normal dedi anlamadım ya. Yarın doktoruma sonuç göstermeye gideceğim umarım iyi şeyler duyarım açıkçası biraz moralim bozuk
Gülüyor annesiFotoğraf olarak da bu kadarcık gösterdi yavruşum altta gülüyor gibi dimiEki Görüntüle 3245736 Eki Görüntüle 3245737
Canım doktorun güzelce açıklayacaktır benim yeğenimde de vardı 2 yaşına kadar toparladı herhangi bir sorunda yaratmadı doğumdan sonra boşluk doluyorİşte tam olarak bende anlamadım yarın doktoruma soracağım inşallah
Maşallah gülüyor bıdıkFotoğraf olarak da bu kadarcık gösterdi yavruşum altta gülüyor gibi dimiEki Görüntüle 3245736 Eki Görüntüle 3245737
İnşallah ya hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbimİnşallah herşey yolunda gider kuzum biz içimizi ferah tutalım banada az suyun fazla plesanta aşağı yerleşimli dedi. Dikkat etmekten başka çaremiz yok Herşey güzel ilerliycek Allah'ın izniyle ben inanıyorum
MaşallahFotoğraf olarak da bu kadarcık gösterdi yavruşum altta gülüyor gibi dimiEki Görüntüle 3245736 Eki Görüntüle 3245737
Merhaba yaptırdınız mı bende aynı durumdayım şyanMerhaba 17+5gunluk hamileyim oğlum olucak allah izin verirse. Size sormak istedigim yaşim 33 2 li tarama testim uaş riskli cikti doktorum nift yada amniyosentez önerdi. Nift i özel has.yapiyomus 7 bin tl civari dedi amniyosentez devlet yapiyomus bizde amniyosenteze karar verdik. Lakin korkuyorum bebegime bisey olir diye izmirdeyim yapan yaptiran varmi bana da yardimci olurmusunuz
Dimi ya bana da öyle geldi bide doktor burnu havada dedi bende babasına çekmiştir dedimMaşallahikinci fotoğrafta sanki gülümsüyor gibi
Maşallah kaç kilo olmuş peki23+0 bugün
600 gr 28 cm dediMaşallah kaç kilo olmuş peki
İyimis canım baya. Maşallah600 gr 28 cm dedi
İçin rahatlar mı bilmiyorum ama benim de bir böbreğim büyük, hiçbir sağlık sorunu oluşturmuyor şükür. İnşaAllah yarın güzel şeyler duyarsın40 dk sürdü çıktım detaylıdan fakat biraz moralim bozuldu böbrekleri geniş biraz takip isteyebilir doktorunuz dedi bide renk gördü ne demek bilmiyorum ikili tarama testi yaptırdın mı dedi evet temiz çıktı o yüzden üçlü dörtlü teste gerek duymadı doktorum dedim renk gözüktüğü için doktor üçlü dörtlü test isteyebilir dedi onun dışında herşey normal güzel dedi bide üç dört gün geriden geliyormuş ama çok da önemli değil normal dedi anlamadım ya. Yarın doktoruma sonuç göstermeye gideceğim umarım iyi şeyler duyarım açıkçası biraz moralim bozuk
Canım moralini bozma tek başına yeterli değil bence, yine takip edilsin inşallah40 dk sürdü çıktım detaylıdan fakat biraz moralim bozuldu böbrekleri geniş biraz takip isteyebilir doktorunuz dedi bide renk gördü ne demek bilmiyorum ikili tarama testi yaptırdın mı dedi evet temiz çıktı o yüzden üçlü dörtlü teste gerek duymadı doktorum dedim renk gözüktüğü için doktor üçlü dörtlü test isteyebilir dedi onun dışında herşey normal güzel dedi bide üç dört gün geriden geliyormuş ama çok da önemli değil normal dedi anlamadım ya. Yarın doktoruma sonuç göstermeye gideceğim umarım iyi şeyler duyarım açıkçası biraz moralim bozuk
Yaaa eveeet gülüyor sankiiiFotoğraf olarak da bu kadarcık gösterdi yavruşum altta gülüyor gibi dimiEki Görüntüle 3245736 Eki Görüntüle 3245737
Canım tok git hatta girmeden yarım saat önce ufak bir çikolata ye ki hareketli olsun doktor pozisyonunu değiştirilebilsin güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bizde bugün tetenoz aşımızı olduk , yarın da detaylı günümüz inş güzel geçer bebişimde sağlıklıdırheyecanlı yım, aç tok fark etmez herhalde sizler nasıl gittiniz
İnşallah tek duamİçin rahatlar mı bilmiyorum ama benim de bir böbreğim büyük, hiçbir sağlık sorunu oluşturmuyor şükür. İnşaAllah yarın güzel şeyler duyarsın
İnşallah yarın doktoruma da gideyim daha detaylı yazarım inşallahCanım moralini bozma tek başına yeterli değil bence, yine takip edilsin inşallahhaklısın anne olarak öyleyiz sana denen kime dense canı sıkılır fakat daha kesin net birşey yok umarım geçer gider, önemsiz bir durum olur
Ben gidene kadar yol boyunca çikolata yedim ultrasonda yüzünü de gösterdi bide kıpır kıpırdı mutlaka çikolata yeKızlar bizde bugün tetenoz aşımızı olduk , yarın da detaylı günümüz inş güzel geçer bebişimde sağlıklıdırheyecanlı yım, aç tok fark etmez herhalde sizler nasıl gittiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?