2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnşallah herşey yolunda gider kuzum biz içimizi ferah tutalım banada az suyun fazla plesanta aşağı yerleşimli dedi. Dikkat etmekten başka çaremiz yok Herşey güzel ilerliycek Allah'ın izniyle ben inanıyorum

İnşallah ya hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim

Merhaba yaptırdınız mı bende aynı durumdayım şyan

İçin rahatlar mı bilmiyorum ama benim de bir böbreğim büyük, hiçbir sağlık sorunu oluşturmuyor şükür. İnşaAllah yarın güzel şeyler duyarsın

Canım moralini bozma tek başına yeterli değil bence, yine takip edilsin inşallah haklısın anne olarak öyleyiz sana denen kime dense canı sıkılır fakat daha kesin net birşey yok umarım geçer gider, önemsiz bir durum olur

Kızlar bizde bugün tetenoz aşımızı olduk , yarın da detaylı günümüz inş güzel geçer bebişimde sağlıklıdır heyecanlı yım, aç tok fark etmez herhalde sizler nasıl gittiniz
Canım tok git hatta girmeden yarım saat önce ufak bir çikolata ye ki hareketli olsun doktor pozisyonunu değiştirilebilsin güzel haberlerini bekliyoruz

İnşallah yarın doktoruma da gideyim daha detaylı yazarım inşallah

Kızlar bizde bugün tetenoz aşımızı olduk , yarın da detaylı günümüz inş güzel geçer bebişimde sağlıklıdır heyecanlı yım, aç tok fark etmez herhalde sizler nasıl gittiniz
Ben gidene kadar yol boyunca çikolata yedim ultrasonda yüzünü de gösterdi bide kıpır kıpırdı mutlaka çikolata ye

B bus9105 şimdi verdiği evrağa baktım böbrek için sağ 5.8 sol da 6.3 mm normalin üzerindedir yazıyor 23 haftalıkken durum böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…