2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım doğuma en az iki hafta kalana kadar vurulabilyor diye biliyorum o zamana kadar elbet tamamlanır sıkma canını
Piki rahatladım
Daha geçen gün 3 yıl önce doğum yapan arkadaşımla bu konuyu konuştuk. Detaylı endişemden arkadaşıma senin bebekte problem gözükmüş müydü diye sormıştum. O da böbrek büyümesi olduğunu ama bunun önemsiz olduğunu çoğu bebekte de görülebildiğini anlatmıştı. Diğer olay ne bilmiyorum ama böbrek konusunda içini ferah tutman için bu tecrübeyi paylaşmak istedim

Kızlar dün sağlık ocağında kan ve idrar vermiştim. Açlık kan şekeri 60 çıkmış daha doktorla görüşmedim. Çok mu düşük sizce. Ne yapmam lazım

Kızlar dün sağlık ocağında kan ve idrar vermiştim. Açlık kan şekeri 60 çıkmış daha doktorla görüşmedim. Çok mu düşük sizce. Ne yapmam lazım
benimde 67 çıkmıştı bende aç karna kan vermiştim, beni çok etkilemedi yani titreme terleme açlık hissi falan yoktu, hamileyiz aç kalınca öyle düşmesi normal aslında, siz kötü oluyorsanız kendinizi uzun süre aç bırakmayın ve dr unuza danışın

Sağlık ocağında kanlar toplanıp çalışmaya gidene kadar bi süre bekliyor şeker de bekledikçe düşen bir testtir muhtemelen bundan kaynaklı canınızı sıkmayın parmak ucu ölçüm cihazı varsa birinden tekrar edin yada bi hastane laboratuvar bölümüne gidip sadece açlık şekerine bakıcam diyip kayıt açın baktırın kafanızdaki sorular netleşir geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim içime su serpildi

B bus9105 şimdi verdiği evrağa baktım böbrek için sağ 5.8 sol da 6.3 mm normalin üzerindedir yazıyor 23 haftalıkken durum böyle
Sonucunuzu doktorunuz ile paylaşabildiniz mi? Önenli olan onun ne dediği tabiki. Ama dediğim gibi böbrek genişlemesini yalnızca takibe alıyorlar. Hatta bazen bebek çişini yapınca rahatlıyor küçülüyor bile. Aylık kontrollerinizde kadın doğum doktorunuz düzenli ölçüm yapmaya devam edecektir. Hayırlı sağlıklı doğumlar olur inşallah

şimdi verdiği evrağa baktım böbrek için sağ 5.8 sol da 6.3 mm normalin üzerindedir yazıyor 23 haftalıkken durum böyle
Bana da dün böbreklerin birinde idrarın fazla olduğunu söyledi yani sanırım sizinkiyle aynı durum 4mm olması gerekenken, 3,8 mm miş. Dolayısıyla sınırda olduğunu ve takip gerektiğini söyledi. Ve çoğunlukla doğumdan sonra %90 nının geçtiğini söyledi. Bu hamilelikte bebeği etkileyen bi durum değilmiş, ancak takibi yapılıp doğumdan sonra geçmezse çocuk doktoruna söylemek için tembihledi bizi. İçinizi ferah tutun, çoğunlukla kendiliğinden geçen bi durummuş. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba. İlk hamileliğim olduğu için tecrübesizim. 22. Haftadayım. Bazen göbek deliğimin orası çok sert oluyor sanki bebeğe dokunuyormuşum gibi hissediyorum. Bu tarz şeyler normal mi? Kasılma falan değildir dimi?

Merhaba bendede oluyor ya o , bende 21+1 im , haftaya dr gidicem sormak istiyorum , benim karnımın her tarafında ola biliyor çok kısa bir süre ama bi kaç saniye sanki bebek içerde bi tarafa topanmış gibi oluyor ama benim ağrımda oluyor o sırada , ama her gün olmuyor tabi , 2 günde bir falan

Sağolun bugün doktorumla görüştüm çok şükür ki içimi rahatlattı böbreklerde evet sıkıntı varmış ama şuanlık tehlike oluşturabilecek derecede değil takip edicez dedi onun haricinde beyni kalbi vesaire herşeyi normal çıkmış dedi böbrek konusunda eğer ilerlerse en kötü ihtimal bebeği biraz daha erken alabilirlermiş doğumu öyle dedi ama şuan herşey güzel gülerek uğurladı beni doktorum haziranda ilk haftası kontrole çağırdı Çok şükür Rabbime B bus9105 Tweetiy

Sorduğun zaman buraya da yazar mısın canım. Benim daha iki haftam falan var Dr a gitmeme

benimde ara ara sancim oluyor normal mi sizde de oluyor mu kızlar 22 haftaligz
Ben de 21 haftalığım sancı degıl de ara ara vajınam ve kasıklarım batıyo gıbı oluyo ama çok çabuk gecıyo uzun süren dinlenmekle geçmeyen agrı olursa onemlı o batmalar da heralde Rahım buyuyo ondandır dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…