Benimde oluyor , inşallah normaldirbenimde ara ara sancim oluyor normal mi sizde de oluyor mu kızlar 22 haftaligz
Benimde arada oluyor çukulata fln ye biraz sakin sakin bekle uyumuyorsa kıpırdar daha çok ben oturunca veya yatınca kıpırdıyorKızlar selamm. Ben 21+1 deyim bundan 2 gün öncesine kadar bebeğimin hareketlerini dışarıdan bile hissetmeye başlamıştım. Sürekli tekme atıyordu hareket ediyordu uzanınca. Ama 2 gündür bir şey oldu nerdeyse hiç hissetmiyorummasa başı çalışıyorum bugün otururken belli belirsiz bir hareket hissettim ama 2 gün öncekiler gibi hiç değildi. Çok minikti. Var mı benim durumumda olan normal mi sizce? çok endişeleniyorum…
Tatlı bişey yada çikolata yiyip yarım saat uzan bakalım bazen çok hareketli olup bazende hareketsiz olabiliyorlar korkma kuzumKızlar selamm. Ben 21+1 deyim bundan 2 gün öncesine kadar bebeğimin hareketlerini dışarıdan bile hissetmeye başlamıştım. Sürekli tekme atıyordu hareket ediyordu uzanınca. Ama 2 gündür bir şey oldu nerdeyse hiç hissetmiyorummasa başı çalışıyorum bugün otururken belli belirsiz bir hareket hissettim ama 2 gün öncekiler gibi hiç değildi. Çok minikti. Var mı benim durumumda olan normal mi sizce? çok endişeleniyorum…
Öyle yaptım normalde bi şeyler yiyince hemen kıpır kıpır oluyordu ama dürtüyorum falan bana mısın demiyor…Benimde arada oluyor çukulata fln ye biraz sakin sakin bekle uyumuyorsa kıpırdar daha çok ben oturunca veya yatınca kıpırdıyor
Cnm çok endişeliysen sabaha al bir randevu git ben gittimÖyle yaptım normalde bi şeyler yiyince hemen kıpır kıpır oluyordu ama dürtüyorum falan bana mısın demiyor…
Çok haklısın sonu öyle olacak sanırımCnm çok endişeliysen sabaha al bir randevu git ben gittimilla kalp atışını duyucam doktora ,dedim güldü uyuyordur arada o da dedi. için rahatlar seninde
Aynen öyle cnm çok güzel bir duygu bir okadarda zormuş annelerimizin kıymetini daha iyi anlıyorum arada ağlamalar da ayrıÇok haklısın sonu öyle olacak sanırımannelik işte bi kere hissettik ya her dk hissetmek istiyoruz
22 oldum tek bir sızlama belirti hareket hissetmedim henüzKızlar selamm. Ben 21+1 deyim bundan 2 gün öncesine kadar bebeğimin hareketlerini dışarıdan bile hissetmeye başlamıştım. Sürekli tekme atıyordu hareket ediyordu uzanınca. Ama 2 gündür bir şey oldu nerdeyse hiç hissetmiyorummasa başı çalışıyorum bugün otururken belli belirsiz bir hareket hissettim ama 2 gün öncekiler gibi hiç değildi. Çok minikti. Var mı benim durumumda olan normal mi sizce? çok endişeleniyorum…
Canım bende 21+1 im , geçen hafta kıpır kıpırdı ,bu hafta daha az , bazen gündüz uyuyor gece çok hareketli tuvalete kalktığımda his ediyorum , yani belki senin bebişte sen uyurken hareket ediyorÇok haklısın sonu öyle olacak sanırımannelik işte bi kere hissettik ya her dk hissetmek istiyoruz
Şuan bende aşırı hazımsızlık çekiyorum sabaha geçmiş oluyor bebeğim de oynayıp duruyor organlarım birbirine giriyor gibi hissediyorumselam kızlar, benim oğlan içerde kudurunca özellikle bu saatler inanılmaz hazımsızlık şişkinlik çekiyorum midem bağırsaklarım birbirine giriyor sanki , böyle olan var mı baskı yaptığından dolayı mı oluyor acaba
ayy evet yaa evde yürümekten bi hal oldumŞuan bende aşırı hazımsızlık çekiyorum sabaha geçmiş oluyor bebeğim de oynayıp duruyor organlarım birbirine giriyor gibi hissediyorum
Hazırlık var yavaş yavaş ama henüz çanta için erken sanki 6. aydan sonra düşünüyorum ben ama yapan varsa paylaşsın iyi olurKızlar birşey soracağım hastane çantası için liste yapan var mı yada hazırlayıp bizimle paylaşmak isteyen ?
Neden tutamazmışsınz? İri olduğu için mi?Slm ,bebeğim ve ben iyiyiz şükür herşeyi iyi çıktı haftasından biraz öndeymis ama snrm tosuncuk olacak dedi iri bir bebekmis normal doğum düşünme dedi ilerde idrar tutamazsın dedi .biraz bu sıkıntı bizde sezeryana doğru gidiyoruzsağlıkla gelsin bebişlerimiz biz herşeye katlanicaz artık onlar için
Çanta içinerken diye düşünüyorum , Ben daha bi kaç zıbın falan aldım sadece yani ben 30 haftadan sonra toparlarımKızlar birşey soracağım hastane çantası için liste yapan var mı yada hazırlayıp bizimle paylaşmak isteyen ?
Muhtemelen iri bebeğin çıkışı vajinayı baya genişletecek bu nedenle. Bebek büyük olduğunda normal doğum önermiyolar. Anne ve bebek için en sağlıklısı neyse o olsun.Neden tutamazmışsınz? İri olduğu için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?