2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Slm ,bebeğim ve ben iyiyiz şükür herşeyi iyi çıktı haftasından biraz öndeymis ama snrm tosuncuk olacak dedi iri bir bebekmis normal doğum düşünme dedi ilerde idrar tutamazsın dedi .biraz bu sıkıntı bizde sezeryana doğru gidiyoruz sağlıkla gelsin bebişlerimiz biz herşeye katlanicaz artık onlar için

Kızlar selamm. Ben 21+1 deyim bundan 2 gün öncesine kadar bebeğimin hareketlerini dışarıdan bile hissetmeye başlamıştım. Sürekli tekme atıyordu hareket ediyordu uzanınca. Ama 2 gündür bir şey oldu nerdeyse hiç hissetmiyorum masa başı çalışıyorum bugün otururken belli belirsiz bir hareket hissettim ama 2 gün öncekiler gibi hiç değildi. Çok minikti. Var mı benim durumumda olan normal mi sizce? çok endişeleniyorum…

Benimde arada oluyor çukulata fln ye biraz sakin sakin bekle uyumuyorsa kıpırdar daha çok ben oturunca veya yatınca kıpırdıyor

Tatlı bişey yada çikolata yiyip yarım saat uzan bakalım bazen çok hareketli olup bazende hareketsiz olabiliyorlar korkma kuzum

Benimde arada oluyor çukulata fln ye biraz sakin sakin bekle uyumuyorsa kıpırdar daha çok ben oturunca veya yatınca kıpırdıyor
Öyle yaptım normalde bi şeyler yiyince hemen kıpır kıpır oluyordu ama dürtüyorum falan bana mısın demiyor…

Bebek giysileri yıkamak için sıvı mı, granül sabun mu almalıyım siz ne aldınız kızlar internetten bakıyorum da karar veremedim

Öyle yaptım normalde bi şeyler yiyince hemen kıpır kıpır oluyordu ama dürtüyorum falan bana mısın demiyor…
Cnm çok endişeliysen sabaha al bir randevu git ben gittim illa kalp atışını duyucam doktora ,dedim güldü uyuyordur arada o da dedi. için rahatlar seninde

22 oldum tek bir sızlama belirti hareket hissetmedim henüz

Çok haklısın sonu öyle olacak sanırım annelik işte bi kere hissettik ya her dk hissetmek istiyoruz
Canım bende 21+1 im , geçen hafta kıpır kıpırdı ,bu hafta daha az , bazen gündüz uyuyor gece çok hareketli tuvalete kalktığımda his ediyorum , yani belki senin bebişte sen uyurken hareket ediyor yani endişelenme

selam kızlar, benim oğlan içerde kudurunca özellikle bu saatler inanılmaz hazımsızlık şişkinlik çekiyorum midem bağırsaklarım birbirine giriyor sanki , böyle olan var mı baskı yaptığından dolayı mı oluyor acaba

Şuan bende aşırı hazımsızlık çekiyorum sabaha geçmiş oluyor bebeğim de oynayıp duruyor organlarım birbirine giriyor gibi hissediyorum

Neden tutamazmışsınz? İri olduğu için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…