2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnşallah bu sorunun erkenden hallolur canım kışlıkları kaldırmaları çok garibime gitti
Ya ben burada nisan sonuna dek dondum desem abartmış olmam. Bebeğim içinde endişelendim dedim alayım öncesinde de kıvırır giydiririm Ama evet ekstra almayacağım bu kadar yeterli. Doğunca ihtiyacına göre alırım.

Ben de çoğu eşyasını aldım canım şampuanına kadar. Mayıs sonu da kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip dolabına kaldırmayı düşünüyorum.. dediğin gibi erken hazırlamak daha iyi. Allah korusun ama olası bir erken doğuma karşın içimizde bi şey kalmamış olur. Hem de alışverişi Eminönü’ndeki meşhur handa yaptım ben şimdiki halimle bile ayakta durmakta zorlandım ağırlaştıkça zor olur diye düşünüyorum. Bu arada internetten almakta bi seçenek ama ben bebeğime giydireceğim için dokunup kalitesini test etmeden hiçbir şey almak istemedim

Kızlar bende hazır indirim varken ebebekten hamile yastığı aldım. Artık dönerken zorlanmaya başladım ve belim ağrıyor. Umarım faydasını görürüm. Bugün indirimin son günü, aklınızda olsun

Eklentiler

• 504A48AE-200C-498B-8FF9-02A2406B0DEE.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 70
Kesinlikle doğru diyorsun ve iyi yapmışsın. Benim bulunduğum yerde şuan hiç bir bebek mağazası yok o yüzden böyle ilerliyorum bende eksikleri yavaş yavaş bitireceğim inşallah

Valla bizdede mayıs ayı hava ısındı yani nisana kadar kışlık giydiricez seneyede böyle olursa , mağazaların kışlıkları benimde çok tuhafıma gitti valla çünkü bebek kıyafetini insan önceden alıyor kışlıkta ala bilir yazlıkta ama hiç bir mağazada mevsimlik bile yok

İnşallah iyi gelir canım kıbrısta bi yerde buldum 900 lira pahalı diye almadım ben

Benim doktorum haziranın ilk haftası çağırdı ama o zaman şeker yüklemesi yapabilir mi acaba bu konuda hiçbişey söylemedi hangi haftalarda oluyor

Benim doktorum haziranın ilk haftası çağırdı ama o zaman şeker yüklemesi yapabilir mi acaba bu konuda hiçbişey söylemedi hangi haftalarda oluyor
24. hafta itibariyle diye biliyordum ben o yüzden gittim biraz daha büyüsün dedi haftayı tam doldurmasını istedi herhalde. Baktım şimdi internette 24-28 yazıyor.

bu sene biraz soğuktu evet haklısınız ama normalde bu kadar soğukta olmuyor ne yapçaz bilmem :) Eksik geleni seneyi alcaz artık napalım

Kızlar merhaba, ben üst solunum yolları enfeksiyonu olmuşum kbb doktorum klamoks antibiyotik verdi. Kadın doğum doktorumda kullanmamı önerdi, hamilelik döneminde aranızda bu antibiyotikten kullanan var mı?

aa eminönüne gittin mi canım biz de oraya gideceğiz inş. Ağırlaşmadan ben de gideyim diyorum bakalım bi araya sığdıracağız annemde gelsin de ben anlamam kumaştan pek :) internetten de aldım yine ben birşeyler ama 0 3 için tulum vs almam lazım.

24. hafta itibariyle diye biliyordum ben o yüzden gittim biraz daha büyüsün dedi haftayı tam doldurmasını istedi herhalde. Baktım şimdi internette 24-28 yazıyor.
benim doktorumda 24. haftada gel dedi. Gün filan vermedi ben de direk 24+0 'a aldım valla randevu :) kaçıncı hafta derse hemen ilk gününe alıyorum valla dayanamıyorum :) o zaman şeker yüklemesi yapılcak inş.

Tecrübeli annelerim size sorum olacak, doğum sonrası hastanede gecelik mi daha kullanışlı alt üst pijama mı? Normal / sezeryan nasıl doğurcaz bilmiyorum tabi. Yoksa ikisinden de almak mı gerekir?
Tam bunu sormak için girmiştim ben de 3 tane gecelik var şuan ama pijama takımı yok. Hastanede giyiliyor mu ona göre alcam ben de.evde gideceksen sadece lc den falan alıp geçmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…