2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet canım her şeyi ordan aldık nerdeyse benim de çok anladığım söylenemez kumaştan ama dokununca yumuşaklığı vs ayırt edebiliyorsun canım hiç merak etme organik kumaşları olan bir mağaza vardı kitikate diye fiyatları bi tık daha pahalı gibi ama kalitesi de çok iyi aklında olsun bütçene göre bakıp ayarlarsın

Kızlar merhaba, ben üst solunum yolları enfeksiyonu olmuşum kbb doktorum klamoks antibiyotik verdi. Kadın doğum doktorumda kullanmamı önerdi, hamilelik döneminde aranızda bu antibiyotikten kullanan var mı?
Bende kulaktan enfeksiyon olmuşum doktor antibiyotik ve damla verdi . Doktoruma sordum antibiyotigi kullanayım mi diye
Kullanabilirsin dedi bende kullanmaya başladım

bende gideceğim ozaman bakalım inş buluruz orayı :) Battaniye vs artık ne lazımsa inş. işten güçten bir araya sıkıştırmam lazım

Aaa bu da değişikmiş canım benimki de Trendyol dan dikdörgen gibi baya konforlu artık onunla uyumaya basladım, hayırlı olsun

Merhaba kızlar bugün bebişime tulum aldım ve de şapka penye güzel, ay siz konuşunca dedim ki ne çok şey var alacak. Şu detaylıyı güzel güzel atlatalım, bende alırım artık başlarım hazırlıklara, gerçekten yazlık var hep bende kışlık almak istedim ama bulmak zor ancak ince penye güzel tulumlar var, şöyle güzel alt üst takım bulamadım patikli.

bende bu var şubat indiriminde almıştım ilerde nasılsa alcam diye. Ama bu aylara kadar işime yaramadı. bir kaç yattım fazlalık geldi. Artık kullanıyorum. cırt cırtı açıp ayrı ayrı yada tek taraflı da kullanıyorum bazen :) bundan sonra lazım olcak ama.

Kızlar merhaba bızım bugun ıkızlerın detaylı ultrasonu vardı 22 haftalığız tam çok şükür bebıslerım gayet ıyı saglıklı bı sıkıntı yok fakat benım karacıger enzımlerım bıraz yukselmıs takıp etcez dedı doktor gebelıkte yukselmesını ıstemeyız dedı bı hafta bütün ılaclarımı kullanmayıp tekrar kan vercem ınsAllah duser aranızda yükselen oldumu karacıger enzımlerı

kızlar yanlış mı anladım bilmiyorum karnıma bakıyordum bi dalgalanma gördüm tekme attığında videoya çektim iki sn yakalayabildim bildiğin dışardan gözüküyor tekmesi ya
Bence doğrudurrr benimki hep öyle kıpır kıpır 2 gün hissedemedim buraya yazdım hatta ama bir arkadaşın dediği gibi daha güçlü tekmelerle geri geldi çocuğum

kızlar yanlış mı anladım bilmiyorum karnıma bakıyordum bi dalgalanma gördüm tekme attığında videoya çektim iki sn yakalayabildim bildiğin dışardan gözüküyor tekmesi ya
Doğru gördün kuuzm benimde dışardan belli olıyor Zaten gebeliğin enn Güzel yanı bu her tekme atışında eriyorum

Bence doğrudurrr benimki hep öyle kıpır kıpır 2 gün hissedemedim buraya yazdım hatta ama bir arkadaşın dediği gibi daha güçlü tekmelerle geri geldi çocuğum
Çok güzel bi duygu ya şimdi çok hareketliler maşallah bişey yiyeyim hele hiç durmuyor

Aaa bu da değişikmiş canım benimki de Trendyol dan dikdörgen gibi baya konforlu artık onunla uyumaya basladım, hayırlı olsun
Çok teşekkür ediyorum, yastık çeşitleri çok fazla ben başıma koyduğum yastığı zor seçerim o yüzden komple saranı tercih edemedim. Umarım rahat ederim bakalım
Bana da çok kullanışlı geldi, bakalım umarım rahat ederim. Bundan sonra yastıksız zor uyunur zaten

Kızlar ben şimdi kendime aldıklarımı ve alacaklarımı liste yaptım. Sizlerede paylaşayım işine yarayan olur belki.. kıyafetler hariç.. çünkü onları çıkarıp bir bakçam hangisi kaç aylıktı filan.

Banyo:
Katlanır küvet, maşrapa, kova
Köpüklü file
Banyo lifi ve kesesi
Korbell çöp kutusu
Tırnak törpüsü
Bornoz

Şampuan -
Yağ -
Pişik kremi -
Tırnak Makası -
Tarak -

Demirbaşlar:
Bebek Arabası
Bebek Arabası Yağmurluğu

Puset -
Puset örtü seti -

Yatak:
Park Yatak +
Reflu Yatağı +
2. Nevresim Takımı +
Yorgan +
Yastık +
L. Çarşaf +
Müslin Çarşaf +

Park Yatak için Döşek -
Alez -
Nevresim Takımı -

Sağlık/Deterjan:
Deterjan (green clean)1 litre × 2 adet
Kulaktan ateş ölçer +
Koltuk altı ateş ölçer +
Oda termometre +
Su termometre +
Oda nemlendirici +
Kiraz çekirdeği +

Burun aspiratörü -
Pişik kremi -
Leke çıkarıcısı -
Leke çıkarıcı -
Yumuşatıcı?
Biberon temizleyici -

Bez ve Mendil:
1 numara : 70li 2 paket
2 numara: 20lı 1 paket
Uni baby ıslak mendil 40'lı 3 paket

Mutfak:
Cam Biberon+
Oioi puzzle tabak +
Oioi önlük +
Yemek termosu+
Sterilazatör (eda)+

Emzik -
Biberon Kurutucu -
Kaşık Biberon -
Oioi 5li set -

Anne:
Süt sağma makinesi +
Mochi +
Göğüs ucu kremi+
Gümüş göğüs kapağı +
Beyaz alt üst pijama takımı +

Anne bebek çantası -
Çanta içi organizer
Keçe organizer ev için
Çanta Poşedi kabı
Emzirme südyeni
Emzirme atleti
Emzirme yastığı
Göğüs ucu pedi
Göğüs ucu kalkanı (plastik süt toplayan)?
Depend külot
Orkid
Gecelik
Pijama takımı

Devlette yapmıştım hastanedeki odaya gelince hemşire dedi gecelik giy diye bir de hasta bezi istiyorlar daha rahat geliyor sanırım.sen de nasıl rahat edeceksen öyle yap ama bence de yedekli gitmekte fayda var Hepimize zamanında hayırlı kolay doğumlar diliyorum

İnşallah rahat edersin canım

E bebegin iki tarafli yastigindan ben de siparis etmistim, denedim çok rahat geldi. İkizlere gebeyim, sola yatarken solda ki oglum rahat edemiyor diye endişe ediyordum, bu yastik sağdan beli desteklediği için dengeli bi yatiş sağliyor. Umarim genel kullanimda rahat ettirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…