Evet canım her şeyi ordan aldık nerdeyseaa eminönüne gittin mi canım biz de oraya gideceğiz inş. Ağırlaşmadan ben de gideyim diyorum bakalım bi araya sığdıracağız annemde gelsin de ben anlamam kumaştan pek :) internetten de aldım yine ben birşeyler ama 0 3 için tulum vs almam lazım.
Bende kulaktan enfeksiyon olmuşum doktor antibiyotik ve damla verdi . Doktoruma sordum antibiyotigi kullanayım mi diyeKızlar merhaba, ben üst solunum yolları enfeksiyonu olmuşumkbb doktorum klamoks antibiyotik verdi. Kadın doğum doktorumda kullanmamı önerdi, hamilelik döneminde aranızda bu antibiyotikten kullanan var mı?
bende gideceğim ozaman bakalım inş buluruz orayı :) Battaniye vs artık ne lazımsa inş. işten güçten bir araya sıkıştırmam lazımEvet canım her şeyi ordan aldık nerdeysebenim de çok anladığım söylenemez kumaştan ama dokununca yumuşaklığı vs ayırt edebiliyorsun canım hiç merak etme organik kumaşları olan bir mağaza vardı kitikate diye fiyatları bi tık daha pahalı gibi ama kalitesi de çok iyi aklında olsun bütçene göre bakıp ayarlarsın
Aaa bu da değişikmiş canımKızlar bende hazır indirim varken ebebekten hamile yastığı aldım. Artık dönerken zorlanmaya başladım ve belim ağrıyor. Umarım faydasını görürüm. Bugün indirimin son günü, aklınızda olsun
bende bu var şubat indiriminde almıştım ilerde nasılsa alcam diye. Ama bu aylara kadar işime yaramadı. bir kaç yattım fazlalık geldi. Artık kullanıyorum. cırt cırtı açıp ayrı ayrı yada tek taraflı da kullanıyorum bazen :) bundan sonra lazım olcak ama.Kızlar bende hazır indirim varken ebebekten hamile yastığı aldım. Artık dönerken zorlanmaya başladım ve belim ağrıyor. Umarım faydasını görürüm. Bugün indirimin son günü, aklınızda olsun
Bence doğrudurrr benimki hep öyle kıpır kıpırkızlar yanlış mı anladım bilmiyorum karnıma bakıyordum bi dalgalanma gördüm tekme attığında videoya çektim iki sn yakalayabildim bildiğin dışardan gözüküyor tekmesi ya
Doğru gördün kuuzm benimde dışardan belli olıyor Zaten gebeliğin enn Güzel yanı bu her tekme atışında eriyorumkızlar yanlış mı anladım bilmiyorum karnıma bakıyordum bi dalgalanma gördüm tekme attığında videoya çektim iki sn yakalayabildim bildiğin dışardan gözüküyor tekmesi ya
Çok güzel bi duygu ya şimdi çok hareketliler maşallah bişey yiyeyim hele hiç durmuyorBence doğrudurrr benimki hep öyle kıpır kıpır2 gün hissedemedim buraya yazdım hatta ama bir arkadaşın dediği gibi daha güçlü tekmelerle geri geldi çocuğum
Kurban olurum ya kim bilir nasıldır elleri ayaklarıDoğru gördün kuuzm benimde dışardan belli olıyor Zaten gebeliğin enn Güzel yanı bu her tekme atışında eriyorum
Canım nasıl geçti oldu mu ağrı ateş çok korkuyorum ilk gebelikte Dr yaptırmamıştı düşük riskim vardı diyeBende bugün tetanoz aşısını oldum bakalım ağrı olucak mı
Çok teşekkür ediyorum, yastık çeşitleri çok fazla ben başıma koyduğum yastığı zor seçerim o yüzden komple saranı tercih edemedim. Umarım rahat ederim bakalımAaa bu da değişikmiş canımbenimki de Trendyol dan dikdörgen gibi baya konforlu artık onunla uyumaya basladım, hayırlı olsun
Bana da çok kullanışlı geldi, bakalım umarım rahat ederim. Bundan sonra yastıksız zor uyunur zatenbende bu var şubat indiriminde almıştım ilerde nasılsa alcam diye. Ama bu aylara kadar işime yaramadı. bir kaç yattım fazlalık geldi. Artık kullanıyorum. cırt cırtı açıp ayrı ayrı yada tek taraflı da kullanıyorum bazen :) bundan sonra lazım olcak ama.
Devlette yapmıştım hastanedeki odaya gelince hemşire dedi gecelik giy diye bir de hasta bezi istiyorlar daha rahat geliyor sanırım.sen de nasıl rahat edeceksen öyle yap ama bence de yedekli gitmekte fayda varAyy bir de öncesinde de mi giyeceğiz onu hiç düşünmemişimben baya pantolonla giderdim bu kafayla gerçi o dönemde sıcaklarda pantolon giyemem ya full elbise giycem inşallah.. ilk gün gecelik giyilir o zaman yani. Yedekli de olmak lazım leke olur vs. 1 gecelik 2 pijama yapalım o zaman
İnşallah rahat edersin canımÇok teşekkür ediyorum, yastık çeşitleri çok fazla ben başıma koyduğum yastığı zor seçerim o yüzden komple saranı tercih edemedim. Umarım rahat ederim bakalım
Bana da çok kullanışlı geldi, bakalım umarım rahat ederim. Bundan sonra yastıksız zor uyunur zaten
Canım nasıl geçti oldu mu ağrı ateş çok korkuyorum ilk gebelikte Dr yaptırmamıştı düşük riskim vardı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?