2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar aklıma bişey takıldı detaylı sonrası doktor bana doğurganlık iyi görünüyor dedi .
Ne demek oluyor bu sizce ?
Yani ben tüp bebek annesiyim pcos var bende birde
Bu bebek için denilmiş olamaz her halde
Çatın geniş falan mı demek istedi acaba kuzu keşke sorsaydın,

Bence Alin güzel canım kız olsaydı bende onu düşünüyordum. Aylin var bı de uyan sanırım

Selam kızlar, bende alışveriş yaptım baya yenidoğan için tulum 3, uzun kollu 5, kisakol 5 anvelop takım 8 tane patikli alt bez ıslak mendil falan aldım ilk etapta yeterli gibi 4 5 tane de takım halinde var alt üst yeni doğan gibi yeter herhalde diye düşünüyorum. Yetmezse alacağız yaz bebesi ilk etap ama üşür diye düşünüyorum. Bakalım inşallah boşa gitmez kısa da mı alsaydım acaba alt üst, şort -tşört gibi. İnce takımlar da aldım ama bakalım ince detaylara daha pek girmedim, kendime lohusa takım falanda var, maksimum güzel bir alt üst düğmeli bir pijama takımı daha alırım. Daha çok vaaar

Güle güle sağlıkla giysin minnoşun annesi

canım tecrübeli arkadaşlarım bodyleri kısa kollu al genelde uzun alma dediler. Uzun kollu üstüne tulum /üst vs giydirmek zor oluyormuş toplanıyormuş filan bilgin olsun ben o nedenle genelde kısa kollu aldım. Ayına göre askılı da aldım. Onlar söylemeden önce uzun kollu da almıştım onlarda dursun artık. Yaz bebesi olcaklar ama bebekler ya ben kısa kol giyceklerini düşünmüyorum almam herhalde. çok sıcak olursa kısa kollu bodyle durur eb kötü

Canım sen gittin mi kontrole
Gülüm merhaba doktora çıktım Allaha sukur her sey yolunda o kafanın ölçümü yine 3 gün geride ama gelişimi guzel ve ayni hızda olduğu icin yapısal dedi doktor

Şeker yüklemesi de yaptırdim bu arada bakalım onun sonucu da yazarım.

Günaydın kızlar detaylı ultrasondan çıktım çok şükür her şey yolunda 20+6 ama ultrasonda 3 gün geride çıktı çok takılmıyorum artık bir ara epey dert etmiştim. Kilosu 362 gr boyu da 24 cm biraz kilosu az dedi sadece. Aslında düzenli besleniyorum ama kendim de çok kilo alamadım onunla ilgili değildir herhalde

Çok sevindim canım herşeyin güzel olmasına
Kilosu kaç dedi peki

Yani tam giyinirken falan dedi odaklanamadim . Çatı geniş olunca doğurganlık iyi mi oluyor bilmiyorum ki .çatı muayenesi alttan bakarak anlaşılmıyor mu
Belki üstten de birşeyler görmüştür kuzum ne bilim catın geniş olunca kolay olurmuş aynen, boşver ya iyi birşey demiş kötü birşey dememiş neticede

Yani tam giyinirken falan dedi odaklanamadim . Çatı geniş olunca doğurganlık iyi mi oluyor bilmiyorum ki .çatı muayenesi alttan bakarak anlaşılmıyor mu
Evet çatı muayenesi alttan bakılarak anlaşılır. Belki rahmin ve yumurtalıkların sağlıklı göründüğü için öyle demiştir

Zaten uzunları tek patikli altlarla giydirmek için aldım kuzu. Onları içine birşey girdirmeden giydirecegim tek uzun kollu üst. Normalde atlet niyetine sıfır kol çıt çıt alırım. Kısalarıda Mersin'de kesin giyer kuzum benim oğluş burda baya sıcak geçiyor yazlar. Üstü kısa kol altı uzun giydiririm olmadı. Askılı da 2 3 tane var da alırım bı kaç tane aynen iyi olur, onun dısında sıfır kol aldım ama hep büyük 9 12 falan.

Gözün aydın canım bence de az geride olması vs önemli değil. Kiloyu da alır ya sağlıklı olsunda bence kilo dert değil bazen yapısal bir minyonluk oluyor bebeklerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…