Annelerimiz iyi ki varlar bende ona soruyorum herşeyi.Annem koltuk altından ölçmenin yeterli olduğunu söylemişti bende ısı nem ateş bir arada olan dijital bir şeye bakıyordum gerek yok demişti. En sağlamı popodan olan diyor bize koltuk altından bakması yeterli olmuş.
Teşekkür ederim kızlarBebeklerde en güveniliri makattan ateşi ölçmek. Biraz büyüdüklerinde buna izin vermedikleri için başka bir modele geçebilirsiniz. Ama en doğru sonucu makattan öğrenirsiniz.
Teşekkür ederim en kullanışlı yarım kol sanırım bolca ondan alayım en iyisiBen çoğunlukla yarım kol aldım , 2 tane kolsuz aldım sadece , çünkü bebek sonuçta çokta ince giydirmem diye düşündüm
Galiba içine düz beyaz alırım ve dediğin gibi tulumu battaniyesi şapkası isimli olur sadece bu mantıklı geldi içine ne giydirir sen giydir gözükmez zatenBende nakışlı hastane çıkışı sipariş vericem ama daha isim seçemedikonlarında 10 lusu var , istersen sadece tulum ve battaniye nakışlı geriye kalanı sade sipariş vere bilirsin
Ayy önereceğin sayfa var mı instadan bakıyorum ama çok içime sinen olmadıben 10 lu yaptıracağım alt üst takım tulum zıbın çorap eldiven şapka batanniye hepsi var
Aynı durumdayız annem ablam kayınvalidem alışveriş için hepsi beni bekliyor sağ olsunlarBen sadece anne yanı aldım başka bir sey almadım. Annem ablama her şeyini almıştı geceliğine bebeğin bezine kadar sana da alicam hiçbir şey alma dedi sagolsun bayramdan sonra nasipse çıkıp bir günde halledecegiz ama sizler onu bunu aldık diyince içim gidiyorTayin bekliyorum simdi insallah 10 güne açıklanırsa gittiğimiz yerde alırız onlarla uğraşmayız bir de bakalim. Eksik listesini ilk baştaki listeye sabitleyin de oradan bakalım
Ben nakış sepetinden isimli yastık ve tulum şapka set yaptırmayı düşünüyorum sadece, onları da anı olarak saklarım inşallahAyy önereceğin sayfa var mı instadan bakıyorum ama çok içime sinen olmadı
kocamla saç baş yolup kavga ettiğimiz ve ikna edemediğim isim
bi kaç tane var ya, baskılılar pek içime sinmedi nakışlı olanlar güzel, bi couture bir sayfa sayfa var aman Allahım çok güzel nevresim takımı yapıyorlarAyy önereceğin sayfa var mı instadan bakıyorum ama çok içime sinen olmadı
bende taşındım başka memleketeBen sadece anne yanı aldım başka bir sey almadım. Annem ablama her şeyini almıştı geceliğine bebeğin bezine kadar sana da alicam hiçbir şey alma dedi sagolsun bayramdan sonra nasipse çıkıp bir günde halledecegiz ama sizler onu bunu aldık diyince içim gidiyorTayin bekliyorum simdi insallah 10 güne açıklanırsa gittiğimiz yerde alırız onlarla uğraşmayız bir de bakalim. Eksik listesini ilk baştaki listeye sabitleyin de oradan bakalım
mesela buAyy önereceğin sayfa var mı instadan bakıyorum ama çok içime sinen olmadı
Haziran ortası kız kardeşimin dugunu var simdi onun evini hallediyoruz bu ara cok yogunuz canı çıktı kadının çalışıyor bir taraftan hakları ödenmez allahim basımızdan eksik etmesin. Zaten kıymetini biliyorduk ama bu hamilelik sürecinde tekrar tekrar anladımbende taşındım başka memleketehamileyken extra zor oluyor size de Allah kolaylık versin bi annem gelebildi mahfoldu kadıncağız bilmiyorum nasıl haklarını ödeyeceğiz annelerimizin ya bende bizimkileri zor durduruyorum taşındık diye direk beşiği aldılar yenidoğan 4 takım nevresim takımı vs de almışlardı ben daha hiçbir şey almadım Haziran da artık tamamen başlamayı düşünüyorum çünkü alacak çok şey var başlamak lazım
Hayırlı olur inşallahkocamla saç baş yolup kavga ettiğimiz ve ikna edemediğim isimsize hayırlı olsun biz Alparslan dan devam
Neeey 4- 5 bin mii ayy bu çokmuş şşşş neyse dediğin sayfalara bakayım araştırırım birazcıkbi kaç tane var ya, baskılılar pek içime sinmedi nakışlı olanlar güzel, bi couture bir sayfa sayfa var aman Allahım çok güzel nevresim takımı yapıyorlarnevresim takımı 10 lu hastane çıkışı ile birlikte 4 5 bini buluyor bu kadarı da gereksiz, tam karar verince paylaşırım burdan da
Canım sen gittin mi kontroleHaziran ortası kız kardeşimin dugunu var simdi onun evini hallediyoruz bu ara cok yogunuz canı çıktı kadının çalışıyor bir taraftan hakları ödenmez allahim basımızdan eksik etmesin. Zaten kıymetini biliyorduk ama bu hamilelik sürecinde tekrar tekrar anladımsiz de şanslısınız ne güzel Allah’ım eksikliklerini göstermesin.
Kabızlık vardi bende . Sabah kuru erik incir yiyip sıcak su iç demisti. Iyi geldi ama sonra benim şekerim mi tansiyonum mu ne bilmiyorum etkilendi bence çünkü bayilcak gibi oluyordum. Biraktim. Hemoriode iyi gelir mi.bilememkizlar bisey sorcam ya hemoroid problemi yasayan varmi 2 3 gundur mahvediyo beni simdiden dogum sonrasini dusunuyorum simdiden boyleyse dogumdan sonra nasil olur bilmiyorum yaa
Kesinlikle katılıyorum çaresiz cevapsız bırakılıyoruz saçma sapan bir sistem her şehirde zaten imkan yok büyük şehirlerde tam teşekküllü özel hastanelerde paraya doymuyor yenidoğan yb ücretsiz olsa dahi 40 tane masraf çıkartmanın yolunu arıyorlar çok üzüldüm bende takip ediyordumAğustos annelerinde takip ettiğim bir anne 27 haftalık erken doğum yapmıştı geçen gün.. bugün bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm. Erken doğum korkusu ve riski olanlar için bir umut takip ediyoruz ve sonuç böyle olunca insan çok üzülüyor. Bazen ülkemizde Yeni doğan yoğun bakım tedavi eksikliği olduğunu düşünüyorum. Yurt dışında 23 hafta itibariyle çoğu bebeği yaşatabiliyorlar.
Bende Demin okudum ve inanılmaz üzüldüm Rabbim sabır versin 27 haftalık doğum yapmıştı ve ondan gelen her iyi haber bizlere erken doğum olursa diye bir umut oluyordu ne yazıkki yavrusunun teki hayata gözlerini yumdu. Elden bişey gelmiyor verende alanda Rabbim dua etmekten başka çaremiz yokAğustos annelerinde takip ettiğim bir anne 27 haftalık erken doğum yapmıştı geçen gün.. bugün bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm. Erken doğum korkusu ve riski olanlar için bir umut takip ediyoruz ve sonuç böyle olunca insan çok üzülüyor. Bazen ülkemizde Yeni doğan yoğun bakım tedavi eksikliği olduğunu düşünüyorum. Yurt dışında 23 hafta itibariyle çoğu bebeği yaşatabiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?