2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Cok guzel

ya bazen hareketleri azalıyor azıcık karnımla oynuyorum hemen tepki veriyor çok şiddetli ya da rahatsız edici ağrınız yoksa korkmayın bence
Dün baya kötüydüm de bugün çok şükür biraz daha azaldı benimde öyle karnım sürekli dalga dalga oluyor eşim geliyor başıma oda fark etmiş beraber bekliyoz karnımın başında

Ay bende ağırlaştım ya , heralde 30 haftadan sonra artık hareket edemicem

Bende bizim odaya park yatak aldım sadece, dolabı da bizim dolaplarda bir kapağı ona ayırdım şimdilik böyle yapacağız bakalım.
Aslında güzel yapmışsın , benim dolabımda hiç yer yok , hatta eşimin elbiseleri başka odada , dolaplarım küçük , ama benim odamda olsaydı eşyaları daha rahat ederdim

Ay onu bende merak ediyorum ya , benim kardeşim haziran ayında doğmuştu sıcak diye sadece zıbın ve kadife tulum giydirmiştik , ama şimdi bende çok kararsızım bu konuda , artık heralde çantayla veririm kendileri ne giydirirse giydirsin

ya bazen hareketleri azalıyor azıcık karnımla oynuyorum hemen tepki veriyor çok şiddetli ya da rahatsız edici ağrınız yoksa korkmayın bence
Benimde hareketleri azalıyor ama dürtüyorum ama hiç etki etmiyor canı ne zaman çekerse o zaman , geceleri hareketli ne zaman leobaya uyanıp geri gelsem bakıyorum hareket ediyor , uyu kızım gece yarısı diyorum

İsimli hastane çıkışı düşünüyorum ama onun içinde neler olması gerektiğini bilmiyorum o yüzden bir sorayım dedimdi
Bende nakışlı hastane çıkışı sipariş vericem ama daha isim seçemedik onlarında 10 lusu var , istersen sadece tulum ve battaniye nakışlı geriye kalanı sade sipariş vere bilirsin

Hanımlar hepsinize merhaba.Yumurtlama üzerinden 4 gün geçti.Bugün aşırı aşırı adet sancım var.bugğn çok koyu kahverengi akıntı geldi.biliyoeum çok çok erken ama sizler de böyle adet sancısı adete 10 gün kala çektiniz mi

Ayy kızlar alışverişlere ben yeni başladım bitirenleri görünce bir telaş yaptım yetişir inşallah ara mevsimde doğacağı için zıbınları ilk aylar için nasıl almak gerekiyor? Kolsuz uzun yarım hangisi çoğunlukta olmalı karar veremedim

Merhaba,
Regl ve gebelik belirtileri çok yakın. Benimde 1 hafta evvelden ağrılarım olmuştu. Geceleri bile sancıyla uyanmıştım. Ama yarın bir test alıp yapmanı tavsiye ederim. İnşallah gebesindir.
Kararsızlık yaşamazsan yetişir merak etme. Ben kısa kol zıbın çoğunlukta aldım üzerine zaten bir şeyler giydireceğim diye.

Listem var aslında çoğuna karar verdim marka model olarak sadece ilk çocuk olduğu için kıyafet konusunda tereddüte düşüyorum onu annemle halletsem daha kolay olcak sanki
Bir de omron marka ateş ölçer aldım şu çubuk gibi olanlardan koltuk altından ölçüm yapıyor. O yeterli olur mu? Kulaktan ölçen modeli de almak gerekir mi?

Annelerimiz iyi ki varlar bende ona soruyorum herşeyi. Annem koltuk altından ölçmenin yeterli olduğunu söylemişti bende ısı nem ateş bir arada olan dijital bir şeye bakıyordum gerek yok demişti. En sağlamı popodan olan diyor bize koltuk altından bakması yeterli olmuş.

Bebeklerde en güveniliri makattan ateşi ölçmek. Biraz büyüdüklerinde buna izin vermedikleri için başka bir modele geçebilirsiniz. Ama en doğru sonucu makattan öğrenirsiniz.

Ben çoğunlukla yarım kol aldım , 2 tane kolsuz aldım sadece , çünkü bebek sonuçta çokta ince giydirmem diye düşündüm

Ben çoğunlukla yarım kol aldım , 2 tane kolsuz aldım sadece , çünkü bebek sonuçta çokta ince giydirmem diye düşündüm
Ya ben yenidoğan çok aldım annem bana kızdı yaz olcak sıcak olcak zaten giydirmeyeceksin çocuğu fazla dedi bu kadar yenidoğan kıyafete gerek yok dedi bide patikli alt almıştım sıcakta yanar çocuk dedi isilik felan olurmuş bilmiyorum

Ayy bunu bir süre düşüneceğim ya da doktora sorarım o söyler belki o mevsimde hangisini giydirecek lerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…