Cok guzelKızlar şeker yükleme yaptırdım sabahtan beri sonucu bekliyorum 3.kandan sonra 1 saate çıkar dediler yemek yiyip gelelim dedik bir baktık hastane kapalı saat 2 olmadan?? Neyse ki labdan aldık
Şimdi aç ve susuz ilk kan sonucu:77 referans aralığı 70-110
75gr yükleme sonrası ikinci kan sonucu:121 referans aralığı yazmıyor
Yüklemeden 1 saat sonra üçüncü kan sonucu:113 referans aralığı 70-153
Bilginiz varsa 2. Kan sonucu iyi mi?
Tsh ta 2.0 çıkmış ilaç kullanıyorum onada bi içim rahatladı
Dün baya kötüydüm de bugün çok şükür biraz daha azaldı benimde öyle karnım sürekli dalga dalga oluyor eşim geliyor başıma oda fark etmiş beraber bekliyoz karnımın başındaya bazen hareketleri azalıyor azıcık karnımla oynuyorum hemen tepki veriyor çok şiddetli ya da rahatsız edici ağrınız yoksa korkmayın bence
Ay bende ağırlaştım ya , heralde 30 haftadan sonra artık hareket edemicemArtık zaten yavaş yavaş bitirmek lazım ya şimdiden ağırlaştım bişey yapamıyorum bugün biraz iyi hissediyorum diye mutfağı süpürdüm sildim çamaşırları attım makinaya ama bitik durumdayım şuan daha yemek yapacağım
İyi yapmışsın valla sağlıklı ve güzel günlerde kullan inşallahValla ben baya toparlamışım ya listeleyince gördüm sevimdim de içim ferahladı
Aslında güzel yapmışsın , benim dolabımda hiç yer yok , hatta eşimin elbiseleri başka odada , dolaplarım küçük , ama benim odamda olsaydı eşyaları daha rahat ederdimBende bizim odaya park yatak aldım sadece, dolabı da bizim dolaplarda bir kapağı ona ayırdım şimdilik böyle yapacağız bakalım.
Ay onu bende merak ediyorum ya , benim kardeşim haziran ayında doğmuştu sıcak diye sadece zıbın ve kadife tulum giydirmiştik , ama şimdi bende çok kararsızım bu konuda , artık heralde çantayla veririm kendileri ne giydirirse giydirsinKızlar doğumdan sonra hemşireye bebek için hangi kıyafetleri vereceğiz. Eldiven Şapka, Tulum tulumun içine giymesi için alt üst takım mı verilir yoksa sadece zıbın mı verilir yoksa hepsi mi verilir kafam çok karışık bu konuda yardımcı olabilecek var mı
Benimde hareketleri azalıyor ama dürtüyorum ama hiç etki etmiyorya bazen hareketleri azalıyor azıcık karnımla oynuyorum hemen tepki veriyor çok şiddetli ya da rahatsız edici ağrınız yoksa korkmayın bence
Bende nakışlı hastane çıkışı sipariş vericem ama daha isim seçemedikİsimli hastane çıkışı düşünüyorum ama onun içinde neler olması gerektiğini bilmiyorum o yüzden bir sorayım dedimdi
Merhaba,Hanımlar hepsinize merhaba.Yumurtlama üzerinden 4 gün geçti.Bugün aşırı aşırı adet sancım var.bugğn çok koyu kahverengi akıntı geldi.biliyoeum çok çok erken ama sizler de böyle adet sancısı adete 10 gün kala çektiniz mi
Kararsızlık yaşamazsan yetişir merak etme.Ayy kızlar alışverişlere ben yeni başladım bitirenleri görünce bir telaş yaptım yetişir inşallahara mevsimde doğacağı için zıbınları ilk aylar için nasıl almak gerekiyor? Kolsuz uzun yarım hangisi çoğunlukta olmalı karar veremedim
Listem var aslında çoğuna karar verdim marka model olarakMerhaba,
Regl ve gebelik belirtileri çok yakın. Benimde 1 hafta evvelden ağrılarım olmuştu. Geceleri bile sancıyla uyanmıştım. Ama yarın bir test alıp yapmanı tavsiye ederim. İnşallah gebesindir.
Kararsızlık yaşamazsan yetişir merak etme.Ben kısa kol zıbın çoğunlukta aldım üzerine zaten bir şeyler giydireceğim diye.
ben 10 lu yaptıracağım alt üst takım tulum zıbın çorap eldiven şapka batanniye hepsi varİsimli hastane çıkışı düşünüyorum ama onun içinde neler olması gerektiğini bilmiyorum o yüzden bir sorayım dedimdi
Annelerimiz iyi ki varlar bende ona soruyorum herşeyi.Listem var aslında çoğuna karar verdim marka model olaraksadece ilk çocuk olduğu için kıyafet konusunda tereddüte düşüyorum onu annemle halletsem daha kolay olcak sanki
Bir de omron marka ateş ölçer aldım şu çubuk gibi olanlardan koltuk altından ölçüm yapıyor. O yeterli olur mu? Kulaktan ölçen modeli de almak gerekir mi?
Aynen bende öyle düşünüyorumAy bende ağırlaştım ya , heralde 30 haftadan sonra artık hareket edemicem
Bebeklerde en güveniliri makattan ateşi ölçmek. Biraz büyüdüklerinde buna izin vermedikleri için başka bir modele geçebilirsiniz. Ama en doğru sonucu makattan öğrenirsiniz.Listem var aslında çoğuna karar verdim marka model olaraksadece ilk çocuk olduğu için kıyafet konusunda tereddüte düşüyorum onu annemle halletsem daha kolay olcak sanki
Bir de omron marka ateş ölçer aldım şu çubuk gibi olanlardan koltuk altından ölçüm yapıyor. O yeterli olur mu? Kulaktan ölçen modeli de almak gerekir mi?
Ben çoğunlukla yarım kol aldım , 2 tane kolsuz aldım sadece , çünkü bebek sonuçta çokta ince giydirmem diye düşündümAyy kızlar alışverişlere ben yeni başladım bitirenleri görünce bir telaş yaptım yetişir inşallahara mevsimde doğacağı için zıbınları ilk aylar için nasıl almak gerekiyor? Kolsuz uzun yarım hangisi çoğunlukta olmalı karar veremedim
Ya ben yenidoğan çok aldım annem bana kızdı yaz olcak sıcak olcak zaten giydirmeyeceksin çocuğu fazla dedi bu kadar yenidoğan kıyafete gerek yok dedi bide patikli alt almıştım sıcakta yanar çocuk dedi isilik felan olurmuş bilmiyorumBen çoğunlukla yarım kol aldım , 2 tane kolsuz aldım sadece , çünkü bebek sonuçta çokta ince giydirmem diye düşündüm
Ayy bunu bir süre düşüneceğim ya da doktora sorarım o söyler belki o mevsimde hangisini giydirecek leriniAy onu bende merak ediyorum ya , benim kardeşim haziran ayında doğmuştu sıcak diye sadece zıbın ve kadife tulum giydirmiştik , ama şimdi bende çok kararsızım bu konuda , artık heralde çantayla veririm kendileri ne giydirirse giydirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?