• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım. 75 gramlık yaptı benim doktorum direk. Önce aç karnına kan ve idrar verdim. Sonra şekerli limon aromalı suyu içtim 10 dakka içinde.. sonra su bittikten sonra saate baktık 1 saat sonra kan verdim. Sonra 1 saat daha bekledik bir daha kan verdim.. toplam 3 kere kan verdim yani.. ( aç - 1. Saat.- 2. Saat) sonuçlar henüz çıkmadı çıkınca göreceğiz. Bilgi veririm sizlere de. O arada hiiç birşey yiyip içmiyorsun. O biraz zorlayabilir ama ben zorlanmadım. Su tadı o kadar kötü değil ben daha şerbet bekliyordum. Gazı kaçmış gazoz gibi..
Benim de haftaya saki insallah seker yuklemesi bakalim. Ya ben de en çok aç durma kısmında zorlanırken diye dusunuyorum dayanamıyorum çünkü açlığa. Bir de kan vermeden korkarim🤭😄

Benim de haftaya saki insallah seker yuklemesi bakalim. Ya ben de en çok aç durma kısmında zorlanırken diye dusunuyorum dayanamıyorum çünkü açlığa. Bir de kan vermeden korkarim🤭😄
Ya benimde sabah 9du ama doktorun acil ameliytı çıkınca sarktı.. siz erkenden gidinki daha az aç kalın.. ben şimdi daha yeni yiyeceğim.. 12.50de son kanı verdim

Alparslan çok güzel bi isim 😍 bizimki kız yine bulamıyoruz ya , ama bende aynısını yapıcam , içine beyaz alıcam sadece tulum battaniye bide şapka isimli olucak böyle daha iyi
Kız olsaydı aklımda şunlar vardı Ahsen Leyla ya da Feyruz Rana.. belki sen de beğenirsin fikir olur 🥰

Tadı nasıl içebilmişsin heralde hepsini ya ben kusmaktan korkuyorum bunu içerken çok mu tatlı kötü mü tadı
valla bence çok abartılmış o kadar kötü değil. Gazı kaçmış gazoz gibi. Limonluydu benimki bir de. İlk başta iyi geldi hızlı içmedim kusmayayım diye. 10 dakka içinde bütün şişe bitçek dedi. 10 dakkaya yavaş yavaş içtim kusmayayım diye. ama başka hamile vardı o hepsini içti hemen :)) Sonuna doğru bitsina rtık diyon ama tadı kötü diye değil bende sırf ya kusursam stresi vardı. Bİrşey olmadı şükür

Bir de kızlar geçen gün iş yaptım yoruldum 2 gün sonra karnım sertleşti gerildi demiştim ya doktor hanm ona kızdı🤣 kendini yormayacaksın. Onlar eskide kaldı dedi bir daha yapma dedi. Öyle bir işin varsa 2 3 güne bölceksin dedi.
eyvah eyvah benim dr beni duysa neler der acaba 🤦

Kızlar 75 gr şeker yükleme sonucum çıktı. Dr henüz aramadı ama internete baktım normal duruyor. A.ç 81 , 1 saatlik 124 , 2 saatlik 121 çıktı. İnternete göre 140ın altı normal diyor. Çok şükür bunu da atlattık.
Çok şükür darısı başımıza artık benimde 3 haziranda 10 gün kaldı 🥺

Kızlar şeker yüklemem guzel geldi sukur bir sorun yok. Rutin tahlillerime de baktırdım Demir düşme eğiliminde ama 10un altına düşmediği sürece günde 2 ye çıkartmıyorum dedi doktor. 20. Haftadan sonra mutlaka şikayetiniz olmasa da idrar tahlili verin bende bakteri cikti ama doktor anlamlı degil dedi referans 0 4 benimki 5. Suya katılan bir toz yazdı doktor aksam içecekmişim.20. Haftadan sonra oluyormus. .Yine de baktırın artış olursa bebeği zarari olmazmış ama erken doğum riski yaparmış. Magnezyuma başlayalım dedi artık onu yazdı demirle birlikte içme dedi
3 hafta sonra kontrol yine kan bakılacak ekstra d vitamini de isteyelim dedi doktorum.
Canım magnezyum olarak ne yazdı
. İsmi nedir

Kızlar hangisi gözünüze hoş geliyor

Eklentiler

• Screenshot_20230523_150829_Trendyol.webp
    Screenshot_20230523_150829_Trendyol.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20230523_002457_Chrome.webp
    Screenshot_20230523_002457_Chrome.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar şeker yüklemem guzel geldi sukur bir sorun yok. Rutin tahlillerime de baktırdım Demir düşme eğiliminde ama 10un altına düşmediği sürece günde 2 ye çıkartmıyorum dedi doktor. 20. Haftadan sonra mutlaka şikayetiniz olmasa da idrar tahlili verin bende bakteri cikti ama doktor anlamlı degil dedi referans 0 4 benimki 5. Suya katılan bir toz yazdı doktor aksam içecekmişim.20. Haftadan sonra oluyormus. .Yine de baktırın artış olursa bebeği zarari olmazmış ama erken doğum riski yaparmış. Magnezyuma başlayalım dedi artık onu yazdı demirle birlikte içme dedi
3 hafta sonra kontrol yine kan bakılacak ekstra d vitamini de isteyelim dedi doktorum.
Ben tüm idrar tahilile yaz dedim gerek yok dedi anlamadım valla bende şaşırdım

Back
X