• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
benimde son cumartesi gününden beri sol kasığımda bir ağrı oluyor. batma gibi bazen adet ağrısına da benzetiyorum. Bu aralar havalar çabuk ısındı. farketmeden üşütmüş olabilirim. yorumları da okuyunca çoğu kişi de benzer durumlar var gibi.
dün akşam kontrolüm vardı. kas ağrısı idrar yolu enfeksiyonu olabilir üşütmüşte olabilirsin dedi. kesik kesik ağrı olmuyorsa sorun yok dedi. bugünde bunu kafaya taktım sanırım :) sürekli kendimi dinliyorum :D

benimde son cumartesi gününden beri sol kasığımda bir ağrı oluyor. batma gibi bazen adet ağrısına da benzetiyorum. Bu aralar havalar çabuk ısındı. farketmeden üşütmüş olabilirim. yorumları da okuyunca çoğu kişi de benzer durumlar var gibi.
dün akşam kontrolüm vardı. kas ağrısı idrar yolu enfeksiyonu olabilir üşütmüşte olabilirsin dedi. kesik kesik ağrı olmuyorsa sorun yok dedi. bugünde bunu kafaya taktım sanırım :) sürekli kendimi dinliyorum :D
Bende , soğuktan ola bilir , benimde ağrıyor ama bence soğuktan oldu

Hediye gelmez ki , kim hediye getirecek , yani biz kıbrıstayız ama hiç akrabamız yok burda herkes Türkiye’de , bi annem var , kaynanam ben alıcam dedi , ama hep yazlık büyük beden almış bide aldıklarını beğenmiyorum ☹️☹️
Anaaam kız üzülme belki de bu sürecte akraba olmaması iyidir 😆 karışan olmaz sana, sen kendin alırsın oh miss 🤣

Selam kızlar ❤️ NewMamaa NewMamaa canım iyi olmanıza çok sevindim 🌸 sağlıkla kavuşun, bende 2. El anne yanı yatak ve bebek arabası buldum çok güzel temiz uygun fiyatlı şeyler buldum, detaylıyı atlatalım da alacağım inşallah 🙏🤤 bana dua edin lütfen canlar, bide bu balık yağını her gün içiyor musunuz ya, bı gün durup bı gün içsem olmaz mı 😅 bıktım ilaç içmekten.

Selam kızlar ❤️ NewMamaa NewMamaa canım iyi olmanıza çok sevindim 🌸 sağlıkla kavuşun, bende 2. El anne yanı yatak ve bebek arabası buldum çok güzel temiz uygun fiyatlı şeyler buldum, detaylıyı atlatalım da alacağım inşallah 🙏🤤 bana dua edin lütfen canlar, bide bu balık yağını her gün içiyor musunuz ya, bı gün durup bı gün içsem olmaz mı 😅 bıktım ilaç içmekten.
Kuzum balık yağı önemli ya hergün iç bence.. benimde unuttuğum oluyor tabiki..ama içmekte fayda var. Çünkü hiçbirimiz yeterli omegayı balık yiyerek alamayız.. bak benim son içtiğim omegayı sevdim rahatsız etmiyor beni eskisi kadar. İstersen bir dene.

Eklentiler

• Screenshot_20230523-191116_Gallery.webp
    Screenshot_20230523-191116_Gallery.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 107
Back
X