- 9 Ağustos 2022
- 5.201
- 6.700
- 128
- 31
Canım kelebekli olan güzelKızlar hangisi gözünüze hoş geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kelebekli olan güzelKızlar hangisi gözünüze hoş geliyor
Bende , soğuktan ola bilir , benimde ağrıyor ama bence soğuktan oldubenimde son cumartesi gününden beri sol kasığımda bir ağrı oluyor. batma gibi bazen adet ağrısına da benzetiyorum. Bu aralar havalar çabuk ısındı. farketmeden üşütmüş olabilirim. yorumları da okuyunca çoğu kişi de benzer durumlar var gibi.
dün akşam kontrolüm vardı. kas ağrısı idrar yolu enfeksiyonu olabilir üşütmüşte olabilirsin dedi. kesik kesik ağrı olmuyorsa sorun yok dedi. bugünde bunu kafaya taktım sanırım :) sürekli kendimi dinliyorum![]()
Haftasıyla uyumlu mu peki. Kaçıncı haftada gitmiştin kaç kilo çıktı. Maşallah hep böyle devam etsinEvet canım normal muay.de olduk çok şükür iyi herşeyi büyümüş kızımız :) 28. haftada çağırdı bir sonrakine inş.
Ben beyazı beğendim canım ama buna benzer eltim yaptırmıştı biraz ağır bir şey kapıya düzgünce asamadılar ona dikkat etmek gerekKızlar hangisi gözünüze hoş geliyor
Bence de kelebekli ama hoşgeldin bebeğim yerine isim yazdırmak daha hoş olur; büyüdükçe odasında, kapısında ismi dururKızlar hangisi gözünüze hoş geliyor
Aynen o şekil yapacağım süse böyle yazmışlar o an isimlisine denk gelmedimBence de kelebekli ama hoşgeldin bebeğim yerine isim yazdırmak daha hoş olur; büyüdükçe odasında, kapısında ismi durur![]()
Bende de ishal yaptı o ama ocean 3 lu kombinasyonu var çok aşırı memnun kaldım ondan yazmak istedim gorunceMagnezyum diasporal saşe , Dr önerdi , suya karıştırıp içiyorum
İkisi de çok güzel ya oyumu kelebekliye verdimKızlar hangisi gözünüze hoş geliyor
Anaaam kız üzülme belki de bu sürecte akraba olmaması iyidirHediye gelmez ki , kim hediye getirecek , yani biz kıbrıstayız ama hiç akrabamız yok burda herkes Türkiye’de , bi annem var , kaynanam ben alıcam dedi , ama hep yazlık büyük beden almış bide aldıklarını beğenmiyorum![]()
Aaaa bende oyumu 2. Ye verdim ilerde de kullanılır diye düşünüyorum. 1. De çok elit duruyor gerçektenKızlar hangisi gözünüze hoş geliyor
Kuzum balık yağı önemli ya hergün iç bence.. benimde unuttuğum oluyor tabiki..ama içmekte fayda var. Çünkü hiçbirimiz yeterli omegayı balık yiyerek alamayız.. bak benim son içtiğim omegayı sevdim rahatsız etmiyor beni eskisi kadar. İstersen bir dene.Selam kızlar![]()
NewMamaa canım iyi olmanıza çok sevindim
sağlıkla kavuşun, bende 2. El anne yanı yatak ve bebek arabası buldum çok güzel temiz uygun fiyatlı şeyler buldum, detaylıyı atlatalım da alacağım inşallah
bana dua edin lütfen canlar, bide bu balık yağını her gün içiyor musunuz ya, bı gün durup bı gün içsem olmaz mı
bıktım ilaç içmekten.
Doktorum magnezyum citrat öneriyor.Canım ben magnezyum diasporal saşe , resimini attım
Solgar markası magnezyum citratMagnezyum kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz. Hap mı yoksa suya atılan mı. Foto varsa atar mısınız.
İkisi de çok güzel ama ikincisini daha uzun kullanırKızlar hangisi gözünüze hoş geliyor
Uyumlu canım çok şükür bir kaç gün önden gidiyor ama o her gittiğimde değişiyor zaten.Haftasıyla uyumlu mu peki. Kaçıncı haftada gitmiştin kaç kilo çıktı. Maşallah hep böyle devam etsin
Ooy maaşallahKızlar Aybars'ım ancak bu kadar gösterdi suratınıçevremdeki herkes yanaklarının tombişliği ve burnunu aynı bana benzetti ama daha erken mi bunun için bilemiyorum ama nasıl mutlu oldum anlatamam
![]()