• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum balık yağı önemli ya hergün iç bence.. benimde unuttuğum oluyor tabiki..ama içmekte fayda var. Çünkü hiçbirimiz yeterli omegayı balık yiyerek alamayız.. bak benim son içtiğim omegayı sevdim rahatsız etmiyor beni eskisi kadar. İstersen bir dene.
Benimkinin aynısı canım buda ☺️ rahatsız etmiyorda 2. Kutum bitecek 😅 biraz bıktım galiba aslında bı de demir var sadece ama benim arada hey heylerim gelir böyle içim en iyisi haklısın 😁🙏

Benim de kapı süsüm bu olcak kızlar siparişi verdim ben de. İsimli nakışlı yastık battaniye tulum da verdim. Yaptıracaklar varsa valla elinizi çabuk tutun temmuzda teslim diyorlar :) ben son ana kalırsa heycandan ölürüm 🤣 riske atmayı sevmem :)
Ay bayıldim 🥰 nakışlı da kararsızım yaa bilemedim kızımda yapmamıştım şimdi de yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum 🫣

Kızlar Aybars'ım ancak bu kadar gösterdi suratını 😇 çevremdeki herkes yanaklarının tombişliği ve burnunu aynı bana benzetti ama daha erken mi bunun için bilemiyorum ama nasıl mutlu oldum anlatamam 😇
Ay daha nasıl göstersin annesi 🥰 maşallah çok net görünmüş 😇🤌

Kızlar Aybars'ım ancak bu kadar gösterdi suratını 😇 çevremdeki herkes yanaklarının tombişliği ve burnunu aynı bana benzetti ama daha erken mi bunun için bilemiyorum ama nasıl mutlu oldum anlatamam 😇
Ya çok güzel çok net. Asla erken değil arkadaşım demişti bu haftalarda görülen ultrason görüntüleri bebeğin kime benzediğini gösterir diye. Ultrason öncesi tatlı yediniz mi? Bu kadar net kare vermek için ne yapmamız gerekiyor 😌

Kuzum balık yağı önemli ya hergün iç bence.. benimde unuttuğum oluyor tabiki..ama içmekte fayda var. Çünkü hiçbirimiz yeterli omegayı balık yiyerek alamayız.. bak benim son içtiğim omegayı sevdim rahatsız etmiyor beni eskisi kadar. İstersen bir dene.
balık yağı dışında farklı bir multi vitamin de kullanıyor musunuz?
ben elevit ve devit kullanıyorum. elevitte omega takviyesi var. acaba ekstra takviye alsam mı :)

Benim de kapı süsüm bu olcak kızlar siparişi verdim ben de. İsimli nakışlı yastık battaniye tulum da verdim. Yaptıracaklar varsa valla elinizi çabuk tutun temmuzda teslim diyorlar :) ben son ana kalırsa heycandan ölürüm 🤣 riske atmayı sevmem :)
İsimli nevresim setini nereye yaptırıyorsun canim? Ben de bakıyorum instagramfa buldum ama nasildir bilemedim

Back
X