• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Muhtemelen yeri daha dar olacağı için dedi bence. Ama şöyle düşünsene ikiz bile sığıyor o karna azıcık kalın plasenta mi sorun olucak. Bence bişey olmaz inşallah 😊
İnşallah 🤲🤲🤲 benimki ikizdi biri 7 haftalıkta kalbi durdu , dr dedim eğer ikizi kalsaydı nasıl olacaktı peki 😟😟😟

kibrisss kibrisss Canım geçmiş olsun kafanı takma diyemiycem ama en azından kendini kötü ruh haline sokma hepimize doktorlar en azından 1 kontrolde saçmalıyor rabbimize sığınalım bebeklerimiz çok güçlüler bizi anneleri olarak seçtiler Allahın izniyle kucağımıza sağlıklı bir şekilde alacağız kısa bir zaman sonra 🙏🌸

Tweetiy Tweetiy Bilgilendirmen için teşekkür ederim sabah akşam dalinin hindistan cevizli vazelini sürüyordum bazen gün içinde hızlı süreyim diye bio oil kullanıyordum son zamanlarda kaşıntı kızarıklık yaratan belkide oydu ben geriliyor karın büyüyor diye düşünmüştüm biterse alacak olursam mutlaka sarısını alırım turuncuyu almam bir daha
Amin canım inşallah sağol 😍😍❤️❤️

Ben de hiç duymadım. Ama plasenta ile ilgili pek çok tanı koyabiliyorlar ve doktorlar riskten bahsediyor. Örneğin benim ilk gebeliğimde 28. Haftada plasenta yaşlanması başlamıştı ama çok şükür 37. Haftaya kadar getirebildik Allahın izniyle oğlumu inşallah senin de sağlıkla ilerler🍀
Amin çok teşekkür ederim inşallah hepimizi sağlıkla alalım kucağımıza

Kızlar arada bir kasıklarda şişme, toplanma, sertleşme artık nasıl ifade edilir bilemedim bir durum oluşuyor. Bebek mi yapıyor yoksa yalancı kasılma dedikleri bu mu oluyor bir tık rahatsız etti beni 🤔
Bende oluyor. Yemek yedikten sonra, yürürken, yatakta sağa sola dönerken karnım sertleşiyor, kasığımdan karnıma sancı oluyor değişik

Bünyeden bünyeye değişiyor bence ya görümcem kilolu benim baya o kadar rahat geçirdi ki hamileliği şişkinlik felan hiç yoktu bende baya zayıfım sanırım ondan oluyor bu şişkinlik sonuçta alan aynı değil belki saçma gelecek ama 😂
Yok çok mantıklı bence ben de zayıf bir insanımdır çünkü 53 kilo ile hamile kaldım

Kızlar arada bir kasıklarda şişme, toplanma, sertleşme artık nasıl ifade edilir bilemedim bir durum oluşuyor. Bebek mi yapıyor yoksa yalancı kasılma dedikleri bu mu oluyor bir tık rahatsız etti beni 🤔
İlk gebeliğimde doktorun bana söylediği şuydu. Şişkinlik, sertleşme olabilir ama erken haftalarda toplanma istemeyiz diye. Toplanmadan kastınız nasıl bir şey?

Kızlar ben hala isim konusunda kararsızım. Eşim illa türkçe kökenli olsun istiyor, öyle oluncada çok fazla bir seçenek kalmıyor bize. Şimdiki favorimiz "İLAY", 🥰😍 türkçe kökenli ve anlamı ülkenin en güzeli demek. Sizce nasıl, kulağa nasıl geliyor?
gayet Güzel bence, telaffuzu da hoş 🥰

Daha erken değil mi ya :s ben tozlanır diye korkuyorum şimdiden yapsak. Bir de daha benim hepsi bitmedi ki🤣 ben bayramdan sonra ki hafta tatile gitçem daha🤣 ordan gelince yıkarım en erken. O da 32. Hafta oluyor
ve daha temmuzda alışveriş yapmayı düşünen ben 😁 temmuz sonu gibi de yıkama ütüleme yaparım sanırım

İlk gebeliğimde doktorun bana söylediği şuydu. Şişkinlik, sertleşme olabilir ama erken haftalarda toplanma istemeyiz diye. Toplanmadan kastınız nasıl bir şey?
İlk kez yaşadığım için doğru tanımlayamıyorum. Bi yumru oluyo sanki o kısımda. Bi kaç saniyeye de geçiyor.

Merhaba arkadaşlar
27+3 günlük hamileyim..Bu aralar bebeğimin hareketleri çok daha yavaşladı ve güçsüzleşti sanki. Yani şöyle ki daha narin hareketler hissediyorum, çok küçük ve derinden geliyor ama ara ara göbeğimin belli yerleri iyice geriliyor orada olduğunu hissediyorum. Geçen haftalarda çok belirgin vuruyordu çok güçlüydü tekmeleri. şimdi ise ister istemez endişeleniyorum hareketlerini çok belirgin hissedemeyince. Bu haftalarda normal midir bilen yaşayan var ise lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Geçmişte 3 kaybım var. Elimde değil çok tedirginim. Doktor randevumuza da 1 hafta var.

Merhaba arkadaşlar
27+3 günlük hamileyim..Bu aralar bebeğimin hareketleri çok daha yavaşladı ve güçsüzleşti sanki. Yani şöyle ki daha narin hareketler hissediyorum, çok küçük ve derinden geliyor ama ara ara göbeğimin belli yerleri iyice geriliyor orada olduğunu hissediyorum. Geçen haftalarda çok belirgin vuruyordu çok güçlüydü tekmeleri. şimdi ise ister istemez endişeleniyorum hareketlerini çok belirgin hissedemeyince. Bu haftalarda normal midir bilen yaşayan var ise lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Geçmişte 3 kaybım var. Elimde değil çok tedirginim. Doktor randevumuza da 1 hafta var.
Canım bende 22. Haftada bunu doktoruma söylemiştim ben 1 gün boyunca hiç hissetmemiştim hareketlerini. Doktorumda bana 32. Haftaya kadar hareketlerini takip etme dedi. Bazen hiç duymaman bazen aşırı duyman çok normal dedi. 32. Haftadan sonra hareketler önem kazanıyormuş. Bende artık hiç endişelenmiyorum böyle daha iyi oluyor. Bence sende endişelenme içini ferah tut çoğu zaman uyuyorlar zaten 🥰

Benimde bugün yürüyüş sonrası kasıklarda ağrı oldu

Merhaba arkadaşlar
Günü gününe uymuyor kuuzm canını sıkma benimde dün çok cılız hareketi vardı hissetmekle hissetmemek arasındaydım bugün de hiç durmaksızın oynadı çok şükür günü gününe uymuyor sen gönlünü ferah tut

İlk kez yaşadığım için doğru tanımlayamıyorum. Bi yumru oluyo sanki o kısımda. Bi kaç saniyeye de geçiyor.
Benimde oluyor sanki toplanıp top şeklini alıyo karnın toplanan yerinde tümsek oluşuyor saniyeler sonra sı tekrar gevşeyip eski halini alıyor bence başı poposu falanmı geliyor yada yer değiştirirken mi öyle oluyor ama bende de muhakkak bu durum yaşanıyor

Bilgilendirmen için teşekkür ederim sabah akşam dalinin hindistan cevizli vazelini sürüyordum bazen gün içinde hızlı süreyim diye bio oil kullanıyordum son zamanlarda kaşıntı kızarıklık yaratan belkide oydu ben geriliyor karın büyüyor diye düşünmüştüm biterse alacak olursam mutlaka sarısını alırım turuncuyu almam bir daha
Rica ederim ne demek, bende öyle yapacağım 😇🤍

Canım bende 22. Haftada bunu doktoruma söylemiştim ben 1 gün boyunca hiç hissetmemiştim hareketlerini. Doktorumda bana 32. Haftaya kadar hareketlerini takip etme dedi. Bazen hiç duymaman bazen aşırı duyman çok normal dedi. 32. Haftadan sonra hareketler önem kazanıyormuş. Bende artık hiç endişelenmiyorum böyle daha iyi oluyor. Bence sende endişelenme içini ferah tut çoğu zaman uyuyorlar zaten 🥰
Cevabın için çook teşekkür ederim. İçimi rahatlatıyor sizlerden olumlu şeyler duymak 🥹🥰

Back
X