• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ben 30. Haftaya gırcem 5 kılo aldım ıkız bıde bayagıdır kılom hep aynı endıselenıyorum çocuklar kılo almadımı acaba ya gobegım kocaman oldu aslında 3 haftadır görmüyorum 1 hafta sonra kontrolüm var doktor bu kontrolün çok onemlı demıstı gelısımlerı devam etmıs mı etmemıs falan dıye
Canım sen hiç merak etme bebekler kilo alıyor , yani ben diyetisyenle konuştum , bana dedi senin kilo alman bebeği ilgilendirmiyor , yanlış beslenme sana kilo aldırıyor dedi , o yüzden içini ferah tut , bebişler iyidir , sadece süt yoğurt kefir yumurta muz ceviz ve tabiki et mutlaka ye hergün

Canım sen hiç merak etme bebekler kilo alıyor , yani ben diyetisyenle konuştum , bana dedi senin kilo alman bebeği ilgilendirmiyor , yanlış beslenme sana kilo aldırıyor dedi , o yüzden içini ferah tut , bebişler iyidir , sadece süt yoğurt kefir yumurta muz ceviz ve tabiki et mutlaka ye hergün
Onlar kılo alsa bıle baskule yansımazmıydı 🤔😂yemeye çalışıyorum canım o dedıkerını çok duzenlı olmasa da

Kızlar nasıl bir çırpıda okudum şu durumlarınızı. Ben bunun hamilelik alınganlığı olduğunu düşünmüyorum. Ben bir annenin çocuğuysam, benim eşimde bir annenin çocuğu. Neden heves etmiyorlar oğullarının çocuklarına? Annem herşeye bizden fazla girişti aldı. Ben tam sipariş verirken habire dur benden al anneannesi alsın torununa diyip durdu ve bunu bile derken gözlerindeki o yoğun duygusunu ben asla unutmayacağım. Ee eşiminkilere bakıyorum bir ihtiyacınız var mı diye bile soran yok ne abileri ne ablası ne başkası. Üstelik biz hepsinin çocuklarına hediyeler aldık, sorduk... İhtiyacım olduğundan değil değer verdiklerini görmek bilmek isterdim. Bu zamanlarda insan kimin ne olduğunu anlıyormuş gerçekten. Çok şükür miraclehappens miraclehappens dediğin gibi mesafe koymamı sağlıyor. Değer veren, seven, hayatlarında isteyenler elini her taşın altına sokuyor bizde görüyoruz bu şekilde işte..
Kız anneleri daha rahat oluyor kızıyla heralde o yüzden mı acaba ? Benim annemde sürekli biz alalım parası verelim gidip küpeye falan bakıyor bebek için bana resimler atıyor , sürekli kışlık bişeyler örüyor , ama eşimin tarafına benim aldıklarım bile batıyor sanki 😑😑😑 konuşmalarından anlaya biliyorum , onlara bu hastane süsü fotoğraf çekimi falan bile saçma geliyor eşimide kötü etkiliyorlar

Onlar kılo alsa bıle baskule yansımazmıydı 🤔😂yemeye çalışıyorum canım o dedıkerını çok duzenlı olmasa da
Yok yansımaz canım demekki kendin kilo almıyorsun hiç , hatta kilo veriyorsun , ama bebek hertürlü beslenir , bana hem kendi dr’un hem diyestisyen böyle söyledi

Canım başlarda bizim de böyleydi, yani benim ailemden gördüğümden çok farklı gelmişti bazı davranışları bir iki dert ettim hatta ama sonra dedim daha iyi sende mesafeni korursun inan daha rahatım şu an bana her şeyi söyleyemez mesela çekiniyor benden, eltimle çok samimi oldular birden( benden büyük ama sonra evlendi) sürekli yemekler, günler vs. Eltim çalışmadığından zaten daha bol vakitleri var en son 2 sene önce bir kavga eltim evde ne var ne yok kırmış geçirmiş falan, o günden beri bana karşı çok sevgili saygılı sana soğuk diyordum ama sen en iyisini yapmışsın dedi bende açık konuştum anne dedim bana uyan sana uymaz, sana uyan bana uymaz farklı kültürler sonuçta ben eşimi seçebilirdim ancak ailesini seçemezdim sende oğlunun seçtiğine karışamazsın birbirimize saygı duyacağız 🤣
Mesafe en güzeli. Bende hep mesafeliyimdir zaten. Eltimle de benden daha iyiler. Bu arada eltim arkadaşımdı 😂. Takılıyorum bazen sen iyi gelin ol diye 😂😂

Yok yansımaz canım demekki kendin kilo almıyorsun hiç , hatta kilo veriyorsun , ama bebek hertürlü beslenir , bana hem kendi dr’un hem diyestisyen böyle söyledi
Ödem attım bence ben bayagı cunku tup bebekle oldu yA transfer oncesı ve sonrası bayagı ılac kullandım vücut zaten o ılacları 3-4 ay hatta daha fazla sürede atıyomus belkı o yüzden

herkese merhabalar, 30+6 hafta ile birlikte maalesef hemoroid problemi başladı 🤕 zaten bir türlü rahat oturamıyordum şimdi bir de ağrı yüzünden oturamıyorum ne yapacağımı şaşırdım. Kantaron yağı aldım ve doktorum krem verdi, başka önerisi olan var mı? Dilerim kimse yaşamaz çok zor 🥹🙏🏻
Başıma gelmedi hiç şahsi bir tavsiyem yok bu yüzden. Ağustos anneleri grubunda okumuştum yanlış hatırlamıyorsam at kestanesi iyi gelmiş orda bir anneye. İstersen oraya da sor canım. Bana çok yakar gibi geldi yine de bilemedim 🤷‍♀️

Kız anneleri daha rahat oluyor kızıyla heralde o yüzden mı acaba ? Benim annemde sürekli biz alalım parası verelim gidip küpeye falan bakıyor bebek için bana resimler atıyor , sürekli kışlık bişeyler örüyor , ama eşimin tarafına benim aldıklarım bile batıyor sanki 😑😑😑 konuşmalarından anlaya biliyorum , onlara bu hastane süsü fotoğraf çekimi falan bile saçma geliyor eşimide kötü etkiliyorlar
Ben mesela bu tarz detayların hiçbirini paylaşmıyorum. Lüzumlu lüzumsuz fikir istenmeden yorum yapılmasına tahammülüm yok çünkü. Kayınpederim de maşallah herkese ve her duruma yorumu olduğu için çözümü böyle buldum. Bilmiyorum, iyiyim çok şükür şeklinde ilerleyen diyaloglar 😂

İlişkilerini gördüğüm için anne kız evet daha rahat diyemeyeceğim. Ben hiç şunu aldım bunu aldım demiyorum zaten sormuyorlar. Sen mi söylüyorsun veya eşin mi paylaşıyor yani bebeğine yapacaklarına karışma hakları hiç bir şekilde yok ki. Konuştuklarınada he he tamam de geç. ☺️☺️☺️

herkese merhabalar, 30+6 hafta ile birlikte maalesef hemoroid problemi başladı 🤕 zaten bir türlü rahat oturamıyordum şimdi bir de ağrı yüzünden oturamıyorum ne yapacağımı şaşırdım. Kantaron yağı aldım ve doktorum krem verdi, başka önerisi olan var mı? Dilerim kimse yaşamaz çok zor 🥹🙏🏻
sıcak su banyosu da iyi geliyor ayrıca baharatlı gıdalar da tüketmeyin bir süre, oturmakta zorluk çekiyorsanız da oturma simitleri var onlardan alabilirsiniz medikalden

valla kızlar kimse anne tarafı gibi olamıyor, benim halalarım teyzelerim bile bir şeyler ördü hediyemiz olsun dedi eşimin hala teyzeleri dedikodu yapmaktan merak etmekten başka bişeye yaramıyor maalesef, ha ihtiyacım var mı yok çok şükür ne bişey al ne hayatımı didik didik et, evlendikten 2 yıl sonra hamile kaldım halası aramış çok beklediniz falan diyo neyi çok bekledik pardon daha 2 yıllık evliyiz 😁 birinde aramış doğumu nerde yapacaksın memlekete gelecek misin gelirsen haber ver diyor sırf merak başka bişey değil, o yüzden ne varsa anne tarafında var ya cidden ben annemi durdurdum artık beşik aldılar kıyafet vs, yün yorgan döşek yaptı bir sürü şey ördü kıyafet almaya devam edecekti yeter dedim, kv de bebek arabası puset aldı , Allah razı olsun ve kem gözlerden uzak tutsun inşallah hepimizi

valla kızlar kimse anne tarafı gibi olamıyor, benim halalarım teyzelerim bile bir şeyler ördü hediyemiz olsun dedi eşimin hala teyzeleri dedikodu yapmaktan merak etmekten başka bişeye yaramıyor maalesef, ha ihtiyacım var mı yok çok şükür ne bişey al ne hayatımı didik didik et, evlendikten 2 yıl sonra hamile kaldım halası aramış çok beklediniz falan diyo neyi çok bekledik pardon daha 2 yıllık evliyiz 😁 birinde aramış doğumu nerde yapacaksın memlekete gelecek misin gelirsen haber ver diyor sırf merak başka bişey değil, o yüzden ne varsa anne tarafında var ya cidden ben annemi durdurdum artık beşik aldılar kıyafet vs, yün yorgan döşek yaptı bir sürü şey ördü kıyafet almaya devam edecekti yeter dedim, kv de bebek arabası puset aldı , Allah razı olsun ve kem gözlerden uzak tutsun inşallah hepimizi
Dogru dıyosun valla ne varsa anne tarafında var baba tarafından nefret edıyorum hepsı haset ıkı yüzlü meraklılar sırf o yüzden ıkız oldugunu bıle gec soyledık ona da arkamızdan laf etmıslerdır kesın ederlerse etsınler 😂bende 2. Yılımda hamıle kaldım kaynana dıyokı araya araya zor buldunuz dıkkat et dıyo tovbe 2 yıl yanı sadece 😂benım kaynana tarafından da iş çıkmaz yanı hıc bı desteklerı yok ne varsa annemde babam da var

Dogru dıyosun valla ne varsa anne tarafında var baba tarafından nefret edıyorum hepsı haset ıkı yüzlü meraklılar sırf o yüzden ıkız oldugunu bıle gec soyledık ona da arkamızdan laf etmıslerdır kesın ederlerse etsınler 😂bende 2. Yılımda hamıle kaldım kaynana dıyokı araya araya zor buldunuz dıkkat et dıyo tovbe 2 yıl yanı sadece 😂benım kaynana tarafından da iş çıkmaz yanı hıc bı desteklerı yok ne varsa annemde babam da var
benim kv de ne gebeliğimi ne de erkek olacağını söylememiş 😁geçen arayan halası cinsiyeti sordu tabi kv söylemeyince bende boş bulundum söyledim erkek olduğunu duyunca oh oh çok iyi diyo seviniyor tövbe yarabbim yıl olmuş kaç hala erkek bebek sevdası ya ki benle
eşim kız istiyorduk ne insanlar var ya inanılmaz cidden, sende iyi etmişsin söylememekle aman yaa

Gözümü karartıcam sanırım ya beyazlarım var 3 4 tane bi de öndeler habire görmekten soğudum onları 🫤

Çok sevinirim canım inan deli gibi değişiklik yapasım var

Doğum fotolarımda bakımsız olmak istemiyorum senin doktoruna iyiki gitmiyorum beni hep üzermiş 🤣🤣🤣

Hafif rengi açılsın istiyorum ama baktım oluru yok bende beyazlar için öyle bir şey yapacağım artık ☺️
Canım benimde beyazlarım varmış haberim yokmuş hamilelikte öğrendim.. 24 haftalıj fotomda az vqr mesela şuankinde daha da qrtmış. Bir de hep önde şakaklarda pislikler.. ama ben boyatmayacağım.. sprey boya yada rimel gibi sürülenler var onlardan alıp doğum fotolarındq sürerim diye düşünüyorum. Dermanım olursa 🤣🤣 ben de sülfatsız şampuan kullandım genelde. Parfüm deodorant filan nerdeyse sıkmadım. Makyaj sadcee göze yapıyorum işe giderken fondaten vs kullanmadım sadece çok özel günlerde.. yazın hiç birini yapmıyom cilt daha hassas diye 🤣🤣

Şöyle bir model var canım bende bunun pijama takımlarını beğendim
Bakayım buna canım evet iyiymiş. Bende pijama da alcam daha.. Bir arkadaşım böyle dantelli almış kaşındırmış hatta bende onunkini denedim (o tesettürlü tabi bana uymuyor da ben sadece görmek için giydim) baya kaşındırdı dantel durulmaz öyle asla.. böyle dantelli bakanlar yorumları okusun mutlaka..

Kızlar ben 30. Haftaya gırcem 5 kılo aldım ıkız bıde bayagıdır kılom hep aynı endıselenıyorum çocuklar kılo almadımı acaba ya gobegım kocaman oldu aslında 3 haftadır görmüyorum 1 hafta sonra kontrolüm var doktor bu kontrolün çok onemlı demıstı gelısımlerı devam etmıs mı etmemıs falan dıye
Ayy bayılaaacam kız 5 kilo neee... ben 15 almışımdır 😭😭😭😭 10du enson da bayram artı bu hafta tatildeyim yiyorum habire kesşn 5 daha aldım 😭🤣🤣 şaka bir yana kuzum senin az kilo alman bebekleri etkilemez ki stres yapma. Sen sağlıklı beslenip suyuna dikkat ettikten sonra birşey olmaz Allahın izniyle

Kuzum onların kilosu dediğin nedir yani 1 kg 1 kg olsa 2 kg :) suyu plasentası filan kanı vs derken 5 kg almışsın işte.. ilk 3 ay kg bile veriliyor ben 3 4 kg vermiştim yani

Back
X