• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben kv prof doçent dr kendisi herseyi biliyo 🤣🤣🤣🤣 sancısı vardi bugun hastaneye gittik diye eşim aradi sonra yalancı sancıymis dedi endiselenmesinler diye kayinvalidem Ben tahmin etmiştim gitmenize gerek yoktu dedi 🤣🤣🤣🤣 kendi dr um bile gel bi bakalim demişken o bu hamilelik konusunda prof boşuna okumuş bu dr lar anne diyorum 🤣🤣🤣 jajajjsjs gozlerinde rontgen cihazı var mesela ultrason fotoğrafında bebeğin suratına bakıp eşime benzettigi bi yer bulamayınca kemik yapısı oğluma benziyor baya dedi dayanamadim kahkaha bastım 🤣🤣🤣 bi insan bebegin yüzüne bakarak kemik yapısını nasıl anlar bide bizim bebek tombul yanak kemiğe dair bir ibare yok 🤣🤣🤣😄😄
Oğlunu cok seven anne iticiligi 😃😃

Aslında izindeyim ve kendimi öyle yorgun hissetmiyorum ben annem bana gelsin diye nazlanıyorum 😃 İzmir’den aydına gelicek. 2bucuk sene Mardin’de yaşadım annem iki kere yanıma gelebildi ben iki ayda bir gidiyordum ama annenin geliyor olması daha güzelmiş manevi olarak huzur veriyor cok şükür. Yalnız olan yalnız bırakılan her anne arkadaşıma kolaylıklar ve sabırlar diliyorum. Analığınız erken başladı sizlerin 💕
Teşekkür ederimmm aslında ben de yalnız değilim annemin evindeyim hatta 😄 ama haftasonu kardeşimin düğünü var onlar telaşeden benimle çok ilgilenemedi. Ben de düğün dönüşü yola çıkacağım için hazır olsun istedim araya sıkıştı ama içim rahatladı bagajda gezdircem artık.

Teşekkür ederimmm aslında ben de yalnız değilim annemin evindeyim hatta 😄 ama haftasonu kardeşimin düğünü var onlar telaşeden benimle çok ilgilenemedi. Ben de düğün dönüşü yola çıkacağım için hazır olsun istedim araya sıkıştı ama içim rahatladı bagajda gezdircem artık.
Benim kardeşim de geçen ay evlendi bu kuduruklar bizi mi beklemis 😃😃
Cok sevindim öyleyse 💕

Benim de 2 takım biri çekim için sabahlık takım bir tane de fazladan ipli elbise koydum ilk anda giymek için.
Bana fazla gelmedi aslında kabin boy valiz boş mu gitsin gelsin 😄
Bir de illaki gelir gider ama ben yaşadığım yerde değil memleketimde doğum yapıcam. Hastane merkezde annemler ilçede yaşıyor 30 km mesafede o yüzden garantici oldum biraz da
ha o zaman haklısın bırak tabi ne olur ne olmaz 🙌

Ben kv prof doçent dr kendisi herseyi biliyo 🤣🤣🤣🤣 sancısı vardi bugun hastaneye gittik diye eşim aradi sonra yalancı sancıymis dedi endiselenmesinler diye kayinvalidem Ben tahmin etmiştim gitmenize gerek yoktu dedi 🤣🤣🤣🤣 kendi dr um bile gel bi bakalim demişken o bu hamilelik konusunda prof boşuna okumuş bu dr lar anne diyorum 🤣🤣🤣 jajajjsjs gozlerinde rontgen cihazı var mesela ultrason fotoğrafında bebeğin suratına bakıp eşime benzettigi bi yer bulamayınca kemik yapısı oğluma benziyor baya dedi dayanamadim kahkaha bastım 🤣🤣🤣 bi insan bebegin yüzüne bakarak kemik yapısını nasıl anlar bide bizim bebek tombul yanak kemiğe dair bir ibare yok 🤣🤣🤣😄😄
Bir daha sancı olursa kv yi ara baya yetkili birine benziyor 😅😅😅😅 gerek yoktu diyor bide te Allahım yaa 🫣😅😅 oğluna ille de benzetecek ya işte ne diyeceğini şaşırmış sanırım 😁😁😁

Aslında izindeyim ve kendimi öyle yorgun hissetmiyorum ben annem bana gelsin diye nazlanıyorum 😃 İzmir’den aydına gelicek. 2bucuk sene Mardin’de yaşadım annem iki kere yanıma gelebildi ben iki ayda bir gidiyordum ama annenin geliyor olması daha güzelmiş manevi olarak huzur veriyor cok şükür. Yalnız olan yalnız bırakılan her anne arkadaşıma kolaylıklar ve sabırlar diliyorum. Analığınız erken başladı sizlerin 💕
oy oyy kardeşimin düğünü sebebiyle gelemiyorlar o kadar ihtiyacım var ki anneme kız kardeşlerime oturup ağlayasım var 🤧 neyseki son 2 hafta, 2 hafta sonra gelecekler inşallah 🙏

Bakın yemin ederim benim kayınvalidem boyle bir sey söylese azgin olana benzermiş anne demek oğluna benzicek derdim 😃
Ama allahtan benim kv kibar bir kadın da benim diger yüzümü görmedi senelerdir 🤣

Bir daha sancı olursa kv yi ara baya yetkili birine benziyor 😅😅😅😅 gerek yoktu diyor bide te Allahım yaa 🫣😅😅 oğluna ille de benzetecek ya işte ne diyeceğini şaşırmış sanırım 😁😁😁
Ilk aylar kanamam olmustu o zaman da gitmenize gerek yoktu bu dusuk kanaması değil dedi 🤣🤣🤣 evet bundan sonra ona sorucam hahahahshshdhdhd

Seninki en azından bakmış bakmışta benzetmeye çalışmış oğluna. Ben açtım yavrumun ultrason videosunu yüzünü gösteriyor, gülüyor, parmağını emiyor aaa demesin mi gösterme bana gösterme. Öyle bir bozuldum ki.. 5 çocuk doğurmuşsun ürkecek değilsin ya adı yoktu o yaptığının. 🥺

Çorap ve atlet mi okurken ateşim 55 derece oldu. Gerci daha önce de yazılmıştı burda ameliyathaneden çıkınca usunuyor diye. Sayılar makul gözüküyor. Depend aldınız mi kilot bez ben bir iki tane koyarım dedim depend in üstüne bi daha kulot giycez mi?
Dependin üstüne külotu gerek yok diye düşünüyorum ben

Back
X