2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sen de mi yurtdışındasın canım? Yoksa ileriye dönük eğer giderse zorluk yaşamasın diye mi?
Yok Türkiye’deyiz seyahat ediyoruz bir ara düşündük benim için zor bir karar. Ama ileride çocuğumuz ne ister ve ülkenin durumu ne olur bilmediğimiz için böyle bir karar aldık.
Bi de daha önce de yazdıklarınızı gördüm nick name den dolayı da biraz sanırım size inanılmaz bir sempati besliyorum en sevdigim friends karakteri😍😍

Canım bazı kıyafetler göbişi sıkıyor daha rahat olanları tercih ediyorum şimdilik yeterli ama mecburen pantolon almam gerekecek yaza kadar idare edemem gibi gözüküyor yazın zaten elbise giyerim diyorum rahat rahat
Banada alt eşofman ve pantolon acil kazaklar geniş zaten yazaa da tişört ve elbise bitti gitti 😌

Beni de sıkıyor kotlarım falan, özellikle akşamları. Fazla sıkınca da kramp oluyor. Ben bir tane böyle bir pantolon aldım bile beli lastikli, göbek büyüyünce de destekli.
Esnek çok rahat belli çok iyi yaptın bebeğim benimde acilen başlamam lazım bide tayt giyiyorlar genelde hamişler rahat oluyormu gebelikte tayt acaba olmadı eşofman yerine tayt alayım

Yok Türkiye’deyiz seyahat ediyoruz bir ara düşündük benim için zor bir karar. Ama ileride çocuğumuz ne ister ve ülkenin durumu ne olur bilmediğimiz için böyle bir karar aldık.
Bi de daha önce de yazdıklarınızı gördüm nick name den dolayı da biraz sanırım size inanılmaz bir sempati besliyorum en sevdigim friends karakteri😍😍
Yaaaaaaaaa 😍 benim de en sevdiğim karakter. Bazı yerlerde gerçek ismimi vermek istemediğimde Regina Phalange de kullanıyorum hahaha zevkli oluyor tavsiye ederim 🤪

Kızlar isim konusunda aklınızdan geçen isimler var mı? Biliyorum erken daha ama belki vardır aklınızdan geçenler ve arayışta olanlara da fikir olur ☺
Kız olursa öznur ipek istiyoruz erkek olursa da yağız efe olacak inşallah eşimle ortak kararımız evlendiğimizden beri ☺️

Kızlar eşofman kıyafetlerim pantolon olmuyor maalesef şimdi bişeyler bakmaya başladım siz kendiniz için alışverişe ne zaman başlıycaksınız
Ben iki tane hamile taytı aldım bütün karnını sarıyor ama ben pek memnun değilim böyle beni tamamen saran şeylerden pek hoşlanmıyorum eşofmanlarda elleri bunaltıyor ne yapacağımı bilemiyorum yaz gelse de sadece elbise giysem rahat rahat

Ben iki tane hamile taytı aldım bütün karnını sarıyor ama ben pek memnun değilim böyle beni tamamen saran şeylerden pek hoşlanmıyorum eşofmanlarda elleri bunaltıyor ne yapacağımı bilemiyorum yaz gelse de sadece elbise giysem rahat rahat
Aynı fikirdeyim mayıs gelse hayırlısı ile sıcaklar artar elbise giymeye başlarız

Esnek çok rahat belli çok iyi yaptın bebeğim benimde acilen başlamam lazım bide tayt giyiyorlar genelde hamişler rahat oluyormu gebelikte tayt acaba olmadı eşofman yerine tayt alayım
Ben 2 beden büyük aldım onların yanından sıkma yeri var kendime göre ayarlıyorum hiç sıkıyo gibi değil tam tersi yok gibi sanki

Kızlar eşofman kıyafetlerim pantolon olmuyor maalesef şimdi bişeyler bakmaya başladım siz kendiniz için alışverişe ne zaman başlıycaksınız
benimde kotlar sıkıyor beli tam oturuyor, Allah'tan beli lastikli pantolonlarımda var onları giyiyorum şu an, üstlerimde zaten hepsi geniş sanırım hiç üste ihtiyacım olmayacak ama pantolon almayı ilerleyen dönemlerde düşünüyorum bende

benimde kotlar sıkıyor beli tam oturuyor, Allah'tan beli lastikli pantolonlarımda var onları giyiyorum şu an, üstlerimde zaten hepsi geniş sanırım hiç üste ihtiyacım olmayacak ama pantolon almayı ilerleyen dönemlerde düşünüyorum bende
Pantolon sıkıyor önü açık geziyorum 😂 üstüne kazak bırakıyorum ama pantolon alcam en kısa zamanda

tam da bu yüzden açık kısma fermuar tarzı ek aparatlar satılıyormuş hamişler için 😁 ama sanırım oda kısa vadeli çözüm olacak
Bende tam bunu tavsiye etmeye yazacaktım. Ben satın aldım, önüne ek kumaş gibi bişey düğmeleri var birkaç tane. Bana bayağı gider diye düşünüyorum. Tavsiye ederim

Eklentiler

• 9D1F03DE-C629-42DF-9F4F-1ACB4D5731D2.webp
    9D1F03DE-C629-42DF-9F4F-1ACB4D5731D2.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 79
Bende tam bunu tavsiye etmeye yazacaktım. Ben satın aldım, önüne ek kumaş gibi bişey düğmeleri var birkaç tane. Bana bayağı gider diye düşünüyorum. Tavsiye ederim
Pantolon siparişi verdim kuzum şurada giyeceğimiz de üç ay sonra nasipse elbiseye devam

Back
X