2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim aldığım siyah tayt bu kızlar hem iç göstermiyor hem de çok rahat memnun kaldım ben çok

Eklentiler

• Screenshot_20230225-202410_LC Waikiki.webp
    Screenshot_20230225-202410_LC Waikiki.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 86
Ben 13+3 um ben de almadım.
Alt karnım çıktı ama hep yüksek bel giydiğim icin sorun olmuyor kıyafet.corapla da elbise giyiyorum boyle giderse 0 masrafla bitiricem kendim için hamilelik sürecini😃 1 kilo aldım şimdilik.
ne güzel yaa 3 kilo aldım ben var mı arttıran 😁

Erkek olursa Hakan ismi hoşuma gidiyor, ama kızım Tarkan koymak istiyor 🤣megastar ı çok seviyoruz. Kız olursa fikir olarak Ece hoşumuza gitti, başka isimler araştıracağım bakıyorum, sen ne düşündün canım ?
bende kız olursa Ecem düşünüyorum, eşim de erkek için Alparslan 😁 benim erkek çoçukta eşimin kız çocukta isim fikri yok

Valla benimde pek bulantım olmadı, ama yakın arkadaşımın aşırı bulantısı olmuştu ona rağmen oğlu oldu. Ben hala kız hissediyorumm 🫣🫣
O zman belli olmaz yaa 😂 ne bilim işte benim çok ya kendi kendime tahmin yapıyorum kuzu, senin ne zman belli olacak 😍

Kız olursa Zeynep yada Ayperi, erkek olursa içinde Alp geçecek bir isim Baturalp olabilir yada sadece Alp 😍
Alptuğ da güzel canım bence düşünürsen, öneri olarak. Ayperi de çok güzeeeel🫠 Zeynep zaten klasik ve çok güzel 🤌

O zman belli olmaz yaa 😂 ne bilim işte benim çok ya kendi kendime tahmin yapıyorum kuzu, senin ne zman belli olacak 😍
Alptuğ da güzel canım bence düşünürsen, öneri olarak. Ayperi de çok güzeeeel🫠 Zeynep zaten klasik ve çok güzel 🤌
Benim normalde yarın 11+0 hafta olacak ama 1 hafta geriden gidiyormuş. Umarım 12de belli olur sabretmek gerçekten zor 🤩 Alptuğ güzel ama bir arkadaşım oğluna o ismi verdi aynısı olmasın diyorum 🫠 sağol canım benim önerilerin için 🥰

Benim aldığım siyah tayt bu kızlar hem iç göstermiyor hem de çok rahat memnun kaldım ben çok
Ya ben almıştım LCw dan bacakları çok sıktı gibi geldi kumaşı güzeldi ama rahat bulamadım, esnek mi canım kumaşı nasıl, benim aldığım esnemiyordu, çok oldu tabi alalı ama. Bacaktan sıkması da hiç iyi değil.

Benim normalde yarın 11+0 hafta olacak ama 1 hafta geriden gidiyormuş. Umarım 12de belli olur sabretmek gerçekten zor 🤩 Alptuğ güzel ama bir arkadaşım oğluna o ismi verdi aynısı olmasın diyorum 🫠 sağol canım benim önerilerin için 🥰
Evet ya aynı isim olmamasını bende önemsiyorum, seninde yakında cinsiyet haberini alırız o zman 😍

NewMamaa NewMamaa kuzu sen mi kullanıyordun kemikli ılık suyu, benim aldıgımda zencefil ve zerdeçal yazıyor baharat olarak 🥲zararlı mı olur acaba ya, seninkinde de var mı bu baharatlar bugün içtim ama endişelendim biraz 😧

ne güzel yaa 3 kilo aldım ben var mı arttıran 😁
Bende 1 kilo aldım sanırım daha 🫣ama iyi yiyorum şimdilik. Sağlıklı besleniyorum pek takmıyorum o yüzden,ama varya böyle, yok fındık badem yiyim faydalı, yok koyu ayran içim, 2 yumurta yiyim, süt içim, meyve yiyim, ne faydalı onu alim bakım yiyim derken bazen fazla geliyor gerçekten vicdani yiyorum 👅

Back
X