Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben genoxu tercih ettim canım gerek yok 10 gün beklemeye dedim. Hastane önerdiği içinde güvendimSiz hangisinde karar kıldınız? Ne kadar fiyata anlaştınız? Ben de acıbademe gidiyorum bana da aynılarını önerdi ama kararımı henüz vermedim hangisi olacak diye :/
Canım yurtdışı seç bence ben pişman oldum valla keşke yurtdışında yaptırsaydım diye.Ben genoxu tercih ettim canım gerek yok 10 gün beklemeye dedim. Hastane önerdiği içinde güvendim
Geçti canım artık yaptırdım sonuç bekliyorum. Arkadaşımda yaptırmıştı orada sorun yaşamadı ama ne bileyimCanım yurtdışı seç bence ben pişman oldum valla keşke yurtdışında yaptırsaydım diye.
Geçmis olsun canımKizlar benim boğazlarım şişti içimde bi üşüme var vücudum dökülüyor ilac da alamıyorum yatak döşek yatıyorum 2 gündür
Sanırım bebekten canım doktorum bana normal demişti. Büyümedir diye düşünüyorum.Kızlar size bir sorum var. Rahmime arada bıçak saplanır gibi ağrı girip çıkıyor. Dayanılmayacak gibi değil ama rahatsızlık verip gidiyor. Size de oluyor mu?
Ayaklarımı mı üşütüyorum yoksa bebek mi büyüyor anlamadım
Evet canım zor gerçekten bende noluyo ya demiştim o dönemAllah düşman başına vermesin bu kurdeşeni
Cok teşekkürler canımGeçmis olsun canımiyice dinlen c vitamini ye bol nane limon icebilirsin 1 bardak günde doktorum öyle demişti, Rabbim şifa versin
![]()
Ve portakal önerim. Ben öyle iyileşmiştimCok teşekkürler canımnane limon da yapayim
Portakal sıkıyorum evet iyi geliuo o daVe portakal önerim. Ben öyle iyileşmiştim
Bende 12+5te gitmiştim ikili test için doktor %55 kız demişti dün kesinleştiKızlar günaydın, bende şuan sata göre 11+5im. Doktora haftaya cumartesi gideceğim ikili test için. Zaten gerçekte gidemezsem rüyalarımda hep doktordayım.Bu geceki rüyamda doktor %94 ihtimalle kızım olacağını söyledi. Gerçekten merak ediyorum cinsiyeti ne olacak. Doktora gideceğim gün 12+6 olacak sizce belli olur mu cinsiyeti
![]()
hayır fark etmiyor, ben akşama doğru gittim önce ultrason yapıldı sonra hemen kan verip çıktım :)Günaydınİkili tarama testine aç mı gitmek gerekiyor kızlar?
Teşekkür ederim, haftaya gideceğim ben dehayır fark etmiyor, ben akşama doğru gittim önce ultrason yapıldı sonra hemen kan verip çıktım :)
Güzel sonuçlarınız olsun inşallahTeşekkür ederim, haftaya gideceğim ben de![]()
Prilam alıyo muydunNe var ne yok çıkardım ne kahvaltı kalıyor ne vitamin ilacı ne zaman bitecek bu kusma bulantı bebiş için tedirgin oluyorum zaten hiç bişey yiyemiyorum zorla yediğimde gidiyor![]()