• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hanımlar dün vajinal enfeksiyon sebebiyle doktora gitmiştim, vajina içine krem antibiyotik verdi 3 kere kullandım. Az önce lavaboya kalktığımda kan boşaldı ve şuan devam ediyor çok korkuyorum nolur dua edin.. Az önce isim danışmıştım şuan böyle olması çok üzdü beni. Dualarınızı bekliyorum
Çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir durum yoktur bizide haberdar et lütfen Rabbim yavrunu sana bağışlasın 🙏🥺

Acaba bu takviyeler kaçıncı aya kadar kullanılıyor OMEGA 3 sürekli diye hatırliyorum ama coraspirin biryerde kesiliyorsur, demir de sürekli bildiğim kadarıyla🤔

Hanımlar dün vajinal enfeksiyon sebebiyle doktora gitmiştim, vajina içine krem antibiyotik verdi 3 kere kullandım. Az önce lavaboya kalktığımda kan boşaldı ve şuan devam ediyor çok korkuyorum nolur dua edin.. Az önce isim danışmıştım şuan böyle olması çok üzdü beni. Dualarınızı bekliyorum
Çok geçmiş olsun enfeksiyondandır inşaallah 🤲Güzel haberlerle gelirsiniz umarım dualarımız seninle 🤲

Bana yaptığıda bi tarama sanırım bana hiç sormadı ama kan alırken bunada bakılmış yani bana şu taramayı yapcz diye bilgi vermedi
Detylı için tarih verdi zaten bunlar oransal değerler ama geriyo yinede sonuç beklemek insanı ya
Cnm bende 16. Haftadayim hiç bir test yaptırmadım doktorlar yaşdan dolayı zaten riskli çıkar dediler aslında korkuyorum da ama bebeğim de bir sorun varsa gebeliği sonlandırmam gerekirmiş bunuda ben istemedim,şu an ayrıntılı ultrason ve 4lü test yapılacak snrm sadece onu bekliyorum ve hergün korkuyla uyanıyorum inş sağlıkla kucağımiza alırız hep beraber 🤲🤲🤲

Çok geçmiş olsun inş önemli birşey yoktur Rabbim evladını sana bağışlasın 🤲🤲🤲

Çok geçmiş olsun arkadaşım, 😓 hemen acile gitseydin keşke bı bebeğe baksaydın, duamız seninle haberdar et bizi 😔

Coraspını 32. Haftada kesecegımı soylemıstı tup bebek doktorum omega 3 doğuma kadar demırı bılmıyorum
Doktora da sorarım da merak ettim, teşekkür ederim canım, sanırım kanı da sonuna kadar kullanırım çünkü bende kansızlık sürekli olan bir durum, hatta doğumdan sonra da kullanmaya devam etmiştim. 🙏❤️

Doktora da sorarım da merak ettim, teşekkür ederim canım, sanırım kanı da sonuna kadar kullanırım çünkü bende kansızlık sürekli olan bir durum, hatta doğumdan sonra da kullanmaya devam etmiştim. 🙏❤️
Rıca ederım canım aynen belkıde doğuma kadardır genelde kadınlarda hep düşük olduğu ıcın demır evet doğum sonu bıle kullanmaya devam edılebılır 🥰

Ben i mom kullanıyorum vitamin olarak. b12 iğnesi haftada bir d vitamini haftada bir hap olarak ve kan sulandırıcı asprin her gün preeklampsiyi engellemek için.
Canım preeklampsiyi engellemek için demişsin, bişeyden mi şüphelendiler. Bende idrarda protein sınırda çıktı ilerde sorun olabilir falan dediler ama herhangi bişey vermediler

Öncelikle hepinize çok çok teşekkür ediyorum dualarınız, iyi dilekleriniz ve destekleriniz için. Aylardır evdeyiz bi kafa dinleyelim diye evden uzaklaştık hastane 1 saat mesafedeydi ambulansla götürüldüm ve kadın doğumcu yoktu. Nst bakmaya çalıştılar karnıma bastıra bastıra (ilerleyen dönemlerde bakılıyormuş benim için çok erken) hemşire de sağ olsun kalp atışını duymak için bastırdı da bastırdı en son bende eşimde dedik çok fazla baskı oluyor biz ultrason olan bi hastaneye gidelim. Tedavi red yaptılar 🙄 oradan da yine 45 dakika uzaklıkta bi devlete gittik, göbekten ve alttan ultrason ve muayene oldum. Çok şükür ki bebeğim bizimle, kalbini duyduk. Kese etrafında kanama yok. Ama alttan bakınca kanamayı gördüler. Neden olura cevap yok, asistan doktorlardı ilgilendiler bilgileri kadarıyla sağ olsunlar ama içim rahatlamadı açıkçası. Düşün tehdidi dediler. Yatış yapalım ama bişey yapmayacağız sadece progestan hap vereceğiz ağızdan dediler. Bizde proluton depot iğne yazın kalçadan vurulalım kanamayı durdursun dedik. Saçma sapan prosedür kağıt imzaladım çok üzücüydü. Hastane bu iğneye karşıymış falan zor zulüm yazdırdık ve vuruldum. Şu an evimdeyim kanamam durdu çok şükür. Yarın sabahtan doktorumu arayıp hemen ona görüneceğim. Rabbim kimseye bu korkuyu yaşatmasın. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..
Tekrar çok teşekkür ediyorum mesaj atıp soran, dua eden herkese. Alıntılayamadım tek tek kusuruma bakmayın..🤍

İnşallah iyisinizdir, dua ediyorum

Canım preeklampsiyi engellemek için demişsin, bişeyden mi şüphelendiler. Bende idrarda protein sınırda çıktı ilerde sorun olabilir falan dediler ama herhangi bişey vermediler
Yo ne şeker sorunum var ne idrarda protein. Benim doktorum iyi bir doktor günceli takip edip makaleleri okuyan konferanslara katılan. sadece yapılan son araştırmalarda asprin kullaniminin preeklamsi olma riskini azalttığı görülmüş bir zararı yok diye verdi ama her doktor bir degil tabii sorun kendi doktorunuza💕

Öncelikle hepinize çok çok teşekkür ediyorum dualarınız, iyi dilekleriniz ve destekleriniz için. Aylardır evdeyiz bi kafa dinleyelim diye evden uzaklaştık hastane 1 saat mesafedeydi ambulansla götürüldüm ve kadın doğumcu yoktu. Nst bakmaya çalıştılar karnıma bastıra bastıra (ilerleyen dönemlerde bakılıyormuş benim için çok erken) hemşire de sağ olsun kalp atışını duymak için bastırdı da bastırdı en son bende eşimde dedik çok fazla baskı oluyor biz ultrason olan bi hastaneye gidelim. Tedavi red yaptılar 🙄 oradan da yine 45 dakika uzaklıkta bi devlete gittik, göbekten ve alttan ultrason ve muayene oldum. Çok şükür ki bebeğim bizimle, kalbini duyduk. Kese etrafında kanama yok. Ama alttan bakınca kanamayı gördüler. Neden olura cevap yok, asistan doktorlardı ilgilendiler bilgileri kadarıyla sağ olsunlar ama içim rahatlamadı açıkçası. Düşün tehdidi dediler. Yatış yapalım ama bişey yapmayacağız sadece progestan hap vereceğiz ağızdan dediler. Bizde proluton depot iğne yazın kalçadan vurulalım kanamayı durdursun dedik. Saçma sapan prosedür kağıt imzaladım çok üzücüydü. Hastane bu iğneye karşıymış falan zor zulüm yazdırdık ve vuruldum. Şu an evimdeyim kanamam durdu çok şükür. Yarın sabahtan doktorumu arayıp hemen ona görüneceğim. Rabbim kimseye bu korkuyu yaşatmasın. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..
Tekrar çok teşekkür ediyorum mesaj atıp soran, dua eden herkese. Alıntılayamadım tek tek kusuruma bakmayın..🤍
Sürekli uyuyup uyandım gece ne benim telaşım acaba diye size kafamı takımısım.
İçim rahatladi kanama alanı olmayınca. Allah’ım kalbinize ferahlık versin uzun bir gece yaşıyorsunuz sabaha guzel haberlerle insallah uzanın yormayın kendinizi. Miktar ve rengini tekrar olup olmayacağını gormek icin nolur nolmaz bir ped takin. Çıkmakla iyi yapmışsınız ben de saglikciyim ben olsam aynısını yapardım size bir müdahaleleri olmayacak evinizde daha huzurlu ve stressiz olursunuz. İmzaladığınız formlar da tamamen prosedür lütfen kendinizi üzmeyin inşallah cok daha guzel tatillere hepbirlikte çıkacaksınız 💕

Ne kadar güzel ne yapılacağını bilmek bilinçli olmak çok şükür inşallah doktorunda iç rahatlatıcı şeyler söyleyecektir bir dahada yaşamamanı temenni ediyorum bir annenin aklından hayatında geçmeyen şeyler evladı için geçiyor çok stresli olmuştur kıyamam hep iyi olun minnoş annesi

Cnm bende 16. Haftadayim hiç bir test yaptırmadım doktorlar yaşdan dolayı zaten riskli çıkar dediler aslında korkuyorum da ama bebeğim de bir sorun varsa gebeliği sonlandırmam gerekirmiş bunuda ben istemedim,şu an ayrıntılı ultrason ve 4lü test yapılacak snrm sadece onu bekliyorum ve hergün korkuyla uyanıyorum inş sağlıkla kucağımiza alırız hep beraber 🤲🤲🤲
Merak etme bi sorun çıkmaz Allah’ın izniyle içini ferah tut zaten çok nadir görülen bişey o yüzden rahat ol

Back
X