2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar günaydın, ya resmen her gün acaba bu gece ne olacak diye yatmaya başladım. 2 gündür gece uyurken kollarım ve parmaklarım uyuşup karıncalanıyor, son aylarda bu durum normalmiş ama benim çok erken başladı sanırım bu durumu yaşayan var mı aramızda
Bende biraz ayakta kalınca sağ bacağım uyuşuyor bir haftadir böyle bencede biraz erken sanki ama bilemedim ki 🤷🤷

Kızlar günaydın, ya resmen her gün acaba bu gece ne olacak diye yatmaya başladım. 2 gündür gece uyurken kollarım ve parmaklarım uyuşup karıncalanıyor, son aylarda bu durum normalmiş ama benim çok erken başladı sanırım bu durumu yaşayan var mı aramızda
Benim öyle uyuşma olmadı ama dün pazara gittim bi süre sonra gözlerim karardı başım döndü çok kötü oldum oturdum yere eşim ayran çikolata su falan aldı marketten onları tüketince az kendime geldim ama baya sarstı niye öyle oldum anlamadım hiçte olmazdı

Benim öyle uyuşma olmadı ama dün pazara gittim bi süre sonra gözlerim karardı başım döndü çok kötü oldum oturdum yere eşim ayran çikolata su falan aldı marketten onları tüketince az kendime geldim ama baya sarstı niye öyle oldum anlamadım hiçte olmazdı
Karnınız aç mıydı acaba, tansiyon düşüklüğü kan şekerinin ani düşmesi neden olabilir. Hamileyken işte çok hassasız, az bi ayakta durmaya gezinmeye vücut alarm veriyor yeter dinlen diye. Şimdi nasılsınız geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar hamilelikte kalçadan iğne vurulan var mı bebek için riski olur mu bugün kusma halsizlik ağrı şikayetiyle gittim kalçadan yandan iğne yaptılar ve gönderdiler birşey yok diye sizinde başınıza geldimi?

Bizim haftamız erken ama benimde hareket edince sezeryan yerlerim ağrıyor bol bol dinlenmeye çalışıyorum.bu zamanlarda arkadaşın yazdığı gibi organlar yer değiştiriyor genişleme oluyor hafif ağrı normaldir.
Bu zamana kadar yüzüstü yatıyordum artık yatamıyorum yan yatmalar uyuyamalar başladı sonumuz hayrolsun 🙈😅
Ben ilk baştan ne yüz üstü ne sırt üstü uyuyamıyorum hemen karnım başlıyordu ağrımaya 🫣 o yüzden hem yan yatıyordum 😀

Ben yurtdışındayım, burdaki doktorlar da aynısını söylüyor, şiddetli krampla beraber kırmızı renkte kanaman yoksa paniğe gerek yokmuş. Ben de artık takmıyorum 🤣 bebişi daha net hissetmeye başladığında bi nebze de olsa daha rahat oluyor insan, çünkü içerde kıpırdadığında tamam her şey yolunda diyosun. Ağrıların olsa bile takmıyorsun fazla. Ama bu seferde yeni korku yükleniyor tabi 😅 çünkü uzun süre hareket etmeyince panik oluyosun 😁
Haklısınız ama en azından dr söylediğinde az hareket ediyor dr hemen kontröle alıyor diye biliyorum ama tabi o 7aydan sonra galiba , ama şimdi ulturasona kadar sitres ☹️

Ben anne yani park yatak seklinde aldim besigi kanz hepsiburadadan 2400 gibi bir fiyata aldim geçen hafta. Bebek arabasını da kime sorsak çok kullanmıyor dediler baktığımız bir model vardi baby care 2.elini aldık onun da gayet uyguna🙂
Benim arkadaşımın bebeği 10 aylık daha yeni aldı bebek arabası ama ben çok dışarıya çıkan biriyim kesin çok kullanırım diye tahmin ediyorum

Merhaba arkadaşlar hamilelikte kalçadan iğne vurulan var mı bebek için riski olur mu bugün kusma halsizlik ağrı şikayetiyle gittim kalçadan yandan iğne yaptılar ve gönderdiler birşey yok diye sizinde başınıza geldimi?
Hamile olduğunuzu söylediniz mi ? Kalçadan iğne zararlı değil

Geçmiş olsun aç çıkayım dışarıya

Ben anne yani park yatak seklinde aldim besigi kanz hepsiburadadan 2400 gibi bir fiyata aldim geçen hafta. Bebek arabasını da kime sorsak çok kullanmıyor dediler baktığımız bir model vardi baby care 2.elini aldık onun da gayet uyguna🙂
Yaa ikinci el almak gerçekten çok mantıklı ☺️ bende bakim, gezen bir anneysen bence kesinlikle lazım 😅 , ya benim bı park yatağım var aslında çokta yeni miss gibi fakat anne yanı değil 🥲 daha ufak bir beşik bakım dedim o yüzden

Merhaba kızlaaaar😁 nasılsınız? İki gundür canlı müzik kafe sohbet geziyorum. Bugün evde iş güç yaptım kül kedisi oldum gene 😆 her tarafım ağrıdı, az yapım dedim Allah'tan ha 🫣 koltuk sildim, sil süpür, banyo tuvaletler ohh miss gibi oldu ama mutfağa yarın girdim, ya kadında bulamadım bayram öncesi bana kaldı, siz naptınız?

Bebek arabası olarak bana kabin boy ve hafif lazım. Joie mirustan aklım puset arabalara kaydı. Zaten ilk aylarında (sling düşünüyorum, arayada kış gireceğinden) bebek arabası çok kullanmayacağımdan eminim o yüzden joie nitro xl baston araba hoşuma gitti ama detaylı usgden sonra mağazaya gidip görüp deneyip alacağım belki başka bir araba beğenirim belli olmaz. Oto koltukta içine sabitleniyorsa ne ala olur yani.
Anne yanı olarak trendyol üzerinden sipariş vereceğim %80. Yoyko ve elele bu 2 marka çok beğenilmiş şuan aklımda bir köşede tuttuklarım bunlar.
Teşekkür ederim canım, aslında evet yaa bastonda alabilirim, ilk aylar bende hep sling düşünüyorum. Anne yanilara da bakacağım 🌸🙏

Ben de 3 oldu değişmem ☺️ Medicana Ceyhun baran sonrasında Medova erzat bey o çok iyi ama periyonoloji en son başkent emel hanıma gittim dün
Ceyhun Baran çok ıyı degıl dıye bılıyorum erzat beyı hıc duymadım. Emek hanım perınatolojı doktoru ıyı oldugunu duydum memnun kaldınız mj çok dolu ben randevu bulamadım bıde evıme uzaktı o yüzden Mustafa başarana gıtcem

Ben her hafta proluton depot yaptırıyorum hemsıreyım hamıleyken kalcadan yapılmaz dıye bısey yokkı karnınızın üstüne çok yatmadan hafıf yan dönerek yaptırqbılırsınız sıkıntı yok

Ben her hafta proluton depot yaptırıyorum hemsıreyım hamıleyken kalcadan yapılmaz dıye bısey yokkı karnınızın üstüne çok yatmadan hafıf yan dönerek yaptırqbılırsınız sıkıntı yok
Muhtemelen ağrıyı kesio herhalde suanda iyiyim bulantim da geçti teşekkür ederim

Acilde yaptilar ben hani içine ne enjekte ettiler ondan tereddüt ettim agri kesici olarak
Genelde paroldan baska bıseyı rıske alıp yapmaz acıl ama gebe olduğunuzu soylemısınız ne yapıldığını sorsaydınız keske emın olurdunuz ama yanlıs bısey yaptıklarını düşünmüyorum sunu da soyleyım zorda kalmadıkça serum ıgne vs yaptırmayın o karışıkla yoğunlukla Allah korusun gebelıkte yapılmayacak bı ılac yaparlar gerek yok tabı gerçekte acillık durum varsa gıdılmelı

Back
X