- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Bendede aynı durum mevcut malesef18 haftalik hamileyim kaç gündür konuşurken nefes nefese kalıyorum aranızda böyle olan varmı erken değil mi şimdiden nefes darlığı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede aynı durum mevcut malesef18 haftalik hamileyim kaç gündür konuşurken nefes nefese kalıyorum aranızda böyle olan varmı erken değil mi şimdiden nefes darlığı
Ben de 3 haftadır sinüzit geçiriyorum, zaten hamilelikten önce de geçirmiştim, çok ağrım olmadığı sürece doktora gitmeyim dedim ama balgam çıkarmaktan da bi hal oldum, bulantılarım azaldı Allahtan yoksa hiç dayanamazdımben arada kullanıyorum maalesef, durmaksızın burnum akıyor sonrası baş ağrısışu an 10 gün falan oldu kullanmayalı ama mesela bugün de çok kötüyüm
![]()
Bende 18 buçuktayım 2 gündür ani çarpıntım oluyor birden sanki kalbim çok çarpıyor sonra düzeliyor 1,2 saniyelik bişey sanki18 haftalik hamileyim kaç gündür konuşurken nefes nefese kalıyorum aranızda böyle olan varmı erken değil mi şimdiden nefes darlığı
Burnundan tuzlu su çekip ağzından boşalt iyi gelecektir , yada dışarda eczanede serumları bar al onlardan çek burnundan , bide ekaliptus bulutu yap yumuşasın sonra burnunu temizle , bendede bir zamanlar vardı öyle iyileştim tabi ben ilaçta kullanıyordum ama belki iyi gelirBen de 3 haftadır sinüzit geçiriyorum, zaten hamilelikten önce de geçirmiştim, çok ağrım olmadığı sürece doktora gitmeyim dedim ama balgam çıkarmaktan da bi hal oldum, bulantılarım azaldı Allahtan yoksa hiç dayanamazdım![]()
Amin canım benim4 mayısta çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerle gelirim
Geçmis olsun canım gerçekten kötü bir durum biliyorum , ben senin kadar ağır geçirmiyorum daha iyiyim, rabbim şifa versin kuzumben arada kullanıyorum maalesef, durmaksızın burnum akıyor sonrası baş ağrısışu an 10 gün falan oldu kullanmayalı ama mesela bugün de çok kötüyüm
![]()
Bende daha da erken başlamıştı18 haftalik hamileyim kaç gündür konuşurken nefes nefese kalıyorum aranızda böyle olan varmı erken değil mi şimdiden nefes darlığı
Güzel haberlerle gel canım bizide haberdar etYarın 20+5'de detaylı ultrason randevum var, heyecanlıyım![]()
İnşaAllah canım ederim tabiiGüzel haberlerle gel canım bizide haberdar et![]()
Maşallah annesi çok güzel minicik poz vermiş bir de bende sana benzettimTeyzoslari dr bence sana benziyor dedi sizce bana benziyor mu![]()
Maşallah. Valla benziyor gibiTeyzoslari dr bence sana benziyor dedi sizce bana benziyor mu![]()
TeşekkürlerMaşallah. Valla benziyor gibicanım bu detaylı ulturason mu yoksa normal gittiğin dr’un ulturasonu mu
Benim hiç dr’um böyle ulturason yapmıyorTeşekkürlerdr umun kendi ultrason cihaz,i 8 mayista bir docent dr a aldik detayli ultrason randevusu
![]()
OyşşTeyzoslari dr bence sana benziyor dedi sizce bana benziyor mu![]()
Ay çok iyi vakti de güzel bana 21 +6 da verdiler yaYarın 20+5'de detaylı ultrason randevum var, heyecanlıyım![]()
Uyandığımda benimde karın bölgem taş gibi sertleşiyor ve ağrıyogünaydın kızlar, benm bir haftadır sağ tarafıma uyuduğumda sağ bacak göğüs kafesi ve kaburgamda ağrı oluyor beni uyandıracak derecede. Sol tarafta birsey yok aynı durumu yaşayan var mı