2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ben arada kullanıyorum maalesef, durmaksızın burnum akıyor sonrası baş ağrısı 🤦 şu an 10 gün falan oldu kullanmayalı ama mesela bugün de çok kötüyüm 😷🤧
Ben de 3 haftadır sinüzit geçiriyorum, zaten hamilelikten önce de geçirmiştim, çok ağrım olmadığı sürece doktora gitmeyim dedim ama balgam çıkarmaktan da bi hal oldum, bulantılarım azaldı Allahtan yoksa hiç dayanamazdım😐

18 haftalik hamileyim kaç gündür konuşurken nefes nefese kalıyorum aranızda böyle olan varmı erken değil mi şimdiden nefes darlığı
Bende 18 buçuktayım 2 gündür ani çarpıntım oluyor birden sanki kalbim çok çarpıyor sonra düzeliyor 1,2 saniyelik bişey sanki

Ben de 3 haftadır sinüzit geçiriyorum, zaten hamilelikten önce de geçirmiştim, çok ağrım olmadığı sürece doktora gitmeyim dedim ama balgam çıkarmaktan da bi hal oldum, bulantılarım azaldı Allahtan yoksa hiç dayanamazdım😐
Burnundan tuzlu su çekip ağzından boşalt iyi gelecektir , yada dışarda eczanede serumları bar al onlardan çek burnundan , bide ekaliptus bulutu yap yumuşasın sonra burnunu temizle , bendede bir zamanlar vardı öyle iyileştim tabi ben ilaçta kullanıyordum ama belki iyi gelir

ben arada kullanıyorum maalesef, durmaksızın burnum akıyor sonrası baş ağrısı 🤦 şu an 10 gün falan oldu kullanmayalı ama mesela bugün de çok kötüyüm 😷🤧
Geçmis olsun canım gerçekten kötü bir durum biliyorum , ben senin kadar ağır geçirmiyorum daha iyiyim, rabbim şifa versin kuzum 🥹😔

Teyzoslari dr bence sana benziyor dedi sizce bana benziyor mu🥰😍

Eklentiler

• IMG-20230422-WA0001.webp
    IMG-20230422-WA0001.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 130
  • Screenshot_20230422-204128_Instagram.webp
    Screenshot_20230422-204128_Instagram.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 131
günaydın kızlar, benm bir haftadır sağ tarafıma uyuduğumda sağ bacak göğüs kafesi ve kaburgamda ağrı oluyor beni uyandıracak derecede. Sol tarafta birsey yok aynı durumu yaşayan var mı

Günaydın kızlar bu sabah işe giderken bel Ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım halada yaşıyorum rahim mi büyüdüğü için yoksa başka problemmi bilmiyorum. endişeler hiç bitmiyor bide adet tarihim bugün onunda mı etkisi var acaba size sormak istedim 😔

günaydın kızlar, benm bir haftadır sağ tarafıma uyuduğumda sağ bacak göğüs kafesi ve kaburgamda ağrı oluyor beni uyandıracak derecede. Sol tarafta birsey yok aynı durumu yaşayan var mı
Uyandığımda benimde karın bölgem taş gibi sertleşiyor ve ağrıyo

Back
X