• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya bi saçmalık var ama anlamadım. Bazı kadınlar 16 hafta saydırmış bazılarına 8+5 bazılarına ise sadece 8 vermişler. Hepsi de Eylül Ekim civarı doğum yapmışlar. 🤷🏼‍♀️

16 hafta kullanabilmek için bebeğin 37 haftada önce doğması lazım. Yani baya erken doğum. Aksi halde 16 kullanamazsın.

Ya bi saçmalık var ama anlamadım. Bazı kadınlar 16 hafta saydırmış bazılarına 8+5 bazılarına ise sadece 8 vermişler. Hepsi de Eylül Ekim civarı doğum yapmışlar. 🤷🏼‍♀️
Doktora ve annenin sağlığına bağlı. 32. Haftada doktora gitmek zorundasın. Doktor çalışabilir raporu verirse eğer tamamdır o haftaları saydırırsın doktor çalışamaz diyene kadar. Ama doktor 37de çalışamaz raporu vermek zorunda.

Kızlar son dakika bebeğin cinsiyeti değişti yanılmışız erkek bebek geliyor şoktayım şuan da NewMamaa NewMamaa değiştir istersen tabloda canım
Ay ben 3 çizgiyi net gördüm artık değişmez herhalde bir sürü hediye geldi ben aldım çok şaşırım yahu 🤣

Sen nerede.calisitoraun kuzum, bu dediğin gerçekten değişik geldi bana da, kamu için böyle benim dediğim.

Merhaba kızlar, bugün temizlikçi aldım onunla beraber bende pert😆 daha da devam ediyor ben az oturayım dedim yeni, camlar perdeler vs🙏 oh miss olduk. Bebiş de içerden tekme atıp duruyor 🫣🥰 ama karnım biraz sertleşti sanırim ister istemez kastım. Oh temizlik insana ne iyi geliyor 🫠 pazartesi de oğlumu göreceğim inşallah doğum günumde 🥹 bana bı güzellik yapıp suratını gösterir umarım

Valla bizim ilk çocuk olduğu için bu duygular garip geliyor:) çocuklu arkadaşlarıma söyleyince annelik eşittir endişe diyorlar :)
Evet ben bir doğusa nefes alıcam diyorum onlarda artık eski hayatını umut çünkü hergün endişelenecek bişey bulursun büyüdükçe endişelerinde büyüyecek diyorlar

Merhaba kızlar, bugün temizlikçi aldım onunla beraber bende pert😆 daha da devam ediyor ben az oturayım dedim yeni, camlar perdeler vs🙏 oh miss olduk. Bebiş de içerden tekme atıp duruyor 🫣🥰 ama karnım biraz sertleşti sanırim ister istemez kastım. Oh temizlik insana ne iyi geliyor 🫠 pazartesi de oğlumu göreceğim inşallah doğum günumde 🥹 bana bı güzellik yapıp suratını gösterir umarım
Evet benim evimde çok kötü halde😕😕 çok temizlemek istiyorum ama artık temizlik işi bebeğim doğduktan sonraya sakladım 🤔, bende cuma günü detaylıya gidicem🥰 bu gün normal kontrole gittim ama dr şimdi renkli göstersemde uzaylı gibi gözükür dedi o yüzden açmadı tekliyi😄

Kaçıncı haftada söylemişlerdi cinsiyeti ve kaçıncı haftada değişti canım 🙈 ben bissuru alışveriş yaptım 19. Haftadayim😄
19. Haftada kız demişlerdi bugün 22 haftalığım gittim erkek 100 de 100 dedi ben şaka yapıyor doktor sandım biraz şakacı biri çünkü ama yok dedi bak kocaman pipisi var dedi hala şoktayım

Öğretmen olan hamişler Eylül ayında doğum yaptığımızda 8-8 (16 hafta) iznimizin tamamını kullanabiliyor muyuz? Araştıran var mı aramızda ?
Malesef hayir. Öncesinde olan 8 haftamız yaz tatili olduğu için kullanilamiyor. İdareye sormuştum ben de.

Back
X