- 5 Ekim 2022
- 5.360
- 10.070
- 178
Çıktı benim sonuç canım. Daha doğrusu 4 testten 3ü çıktı sorun yok çok şükür. 4. hala bekliyoruz ama onda da çıkmaz dedi doktor inşallah öyledr.Canım senin sonucun ne zaman çıkacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıktı benim sonuç canım. Daha doğrusu 4 testten 3ü çıktı sorun yok çok şükür. 4. hala bekliyoruz ama onda da çıkmaz dedi doktor inşallah öyledr.Canım senin sonucun ne zaman çıkacak
orası öyle tabiki canım ama bazı durumlarda doğduğu gibi müdahale edilmesi gereken hastalıklar var. Allah korusun öyle bir durum varsa eğer ona göre o birim olan hastane vs. de seçmek gerekiyor.kesinlikle katılıyorum, bugün baktırdığım radyologta kendi dedi neden perinatologa gitmedin diye, bi de benim tüp bebek ona gitsen daha iyi olurdu dedi hatta dr a söyleyim senin gibi gebeleri direk perinatologa yönlendirsin dedi, küçük şehirde olmanın dez avantajları maalesef, eşime kalsa bunu bile yaptırmayacaktık ne çıkarsa çıksın baş üstüne kafasında o yüzden hiç şehir dışı teklif bile etmedim ona
Kuzum benim merak etme bak bebek sağlıklıymış inş. Amniyo artışı şekerden oluyor yediklerine dikkat et bugünlere diyette gibi ol. Kendi doktoruna da danış bence. Şeker yüklemesi ile kesinleşir zaten. Şeker derken pilav karbonhidraata yememen lazım bilgin olsun.Selam kızlar detaylıdan çıktım bebeğim çok şükür sağlıklı fakat amniyon sıvısında artış var buda yaşa bağlı gebelik şekerinden olabileceğini bir ay sonra şeker yüklemesi yapılıp buna göre bir yol izleneceğini söyledi doktorum. Bide daha önceki muayenemde herşey yolundayken plezetamın aşağıda olduğu tespit edildi bunun içinde zamanla ilerki dönemde yukarı çıkabilir dedi ilişkiyi tamamen yasakladı bende başından beri zaten ilişki yaşamadığımızı söyledim işte böyle kızlar modum biraz düştü gibi bunada şükür ama ne bilim annelik bambaşka işte en ufak detaya bile takılıp kalıyor insan
Sen amniyosentez yaptirmadn mıÇıktı benim sonuç canım. Daha doğrusu 4 testten 3ü çıktı sorun yok çok şükür. 4. hala bekliyoruz ama onda da çıkmaz dedi doktor inşallah öyledr.
Teşekkür ederim inşallahAh bunu bilmiyordum, inşaAllah bundan sonra rahat bir gebelik geçirirsin![]()
Merhaba evladınızı inşallah sağlıkla kucağınıza alın. Bu kaçıncı gebeliğiniz? Benim ikinci gebeliğim bende de plasenta aşağıda tutulmuş ve bu nedenle kanama oluyorSelam kızlar detaylıdan çıktım bebeğim çok şükür sağlıklı fakat amniyon sıvısında artış var buda yaşa bağlı gebelik şekerinden olabileceğini bir ay sonra şeker yüklemesi yapılıp buna göre bir yol izleneceğini söyledi doktorum. Bide daha önceki muayenemde herşey yolundayken plezetamın aşağıda olduğu tespit edildi bunun içinde zamanla ilerki dönemde yukarı çıkabilir dedi ilişkiyi tamamen yasakladı bende başından beri zaten ilişki yaşamadığımızı söyledim işte böyle kızlar modum biraz düştü gibi bunada şükür ama ne bilim annelik bambaşka işte en ufak detaya bile takılıp kalıyor insan
Sizin için çok sevindim benim de plasentam aşağıda bu nedenle sürekli istirahat halindeyim. Kanama, erken doğum, düşük doğum ağırlığı pek çok şey sayıyırlarBenimde plesanta rahim ağzına çok yakındı hep ilerleyen zamanlarda yukarıya çıkabilir çıkmazsa kanama erken doğum riski var denmişti 16.haftaya kadr böyleydi dün gittiğimde girişi kapatmadığını riskli bir durum olmadığını söyledi doktor plesanta zamanla yukarı kayıyor bence şuan endişelenmek için erken
Ben bir ay önce yemiştim tadı pek hoş değildi birkaç dilim anca yemiştim şuan nasıldır bilmiyorum açıkçasıMerhabalar canım acayip karpuz çekiyor ancak mevsimi değil diye yemek de istemiyorum hamilelikte 18.haftamdayım bu ayda yeniyor mu tezgahlarda yerini aldı ama
Nisanda yani yedinizBen bir ay önce yemiştim tadı pek hoş değildi birkaç dilim anca yemiştim şuan nasıldır bilmiyorum açıkçası
evet öyle benimde yaptırmamım sebebi buorası öyle tabiki canım ama bazı durumlarda doğduğu gibi müdahale edilmesi gereken hastalıklar var. Allah korusun öyle bir durum varsa eğer ona göre o birim olan hastane vs. de seçmek gerekiyor.
çok sağol canım, hep birlikte inşallahMaşallah canımsağlıkla al kucağına yavrunu inşallah
![]()
Evet nisanın başında yemiştimNisanda yani yediniz
Sıkıntı oldumu bebegeEvet nisanın başında yemiştim
Merhaba evladınızı inşallah sağlıkla kucağınıza alın. Bu kaçıncı gebeliğiniz? Benim ikinci gebeliğim bende de plasenta aşağıda tutulmuş ve bu nedenle kanama oluyor24. Haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali var dedi doktor sabırla bekliyorum
Sizin için çok sevindim benim de plasentam aşağıda bu nedenle sürekli istirahat halindeyim. Kanama, erken doğum, düşük doğum ağırlığı pek çok şey sayıyırlar![]()
Benim 1 yaşında bir oğlum var bu gebelikte yaşadığım risk nedeni ile yavrumu haftalardır kucağıma alamıyorumCanım benim ilk gebeliğim bana doktorum her gittğimde plesanta aşağıda diyodu ama daha erken 6.aydan snra yukarıya doğru çıkablr dedi
Bende çıkmazsa sorun mu demiştim oda kanama ve erken doğum riski var normal doğum yapmana engel ama takip etcz erken daha dedi 20.haftada artık girişte değil artık yani daha düşünmek için erken bebek büyüdükçe yukarı çıkıyo gerçekten
Benim çok karpuz canım çekiyor bi kere aldım fena değildi ama çokta iyi değildi , ama bizim burda çok zor bulunuyor şuan çok aramak gerekiyorMerhabalar canım acayip karpuz çekiyor ancak mevsimi değil diye yemek de istemiyorum hamilelikte 18.haftamdayım bu ayda yeniyor mu tezgahlarda yerini aldı ama
Benimde ayrıntılı ultrasonum bugündü kızlar çok şükür her şey yolunda içim ferahladı bebeğim kıpır kıpırdı kordona bakarken zorladı doktorumu sadece bende önce giren gebeyi gezinmeye yolladılar dönmemiş bebeği benim ki maşallah her yöne döndü sonlara doğru uyudu, şeker yüklemesi ile ilgili de konuştuk doktorum insülin direnci ve bir değere daha bakıp karar vereceğiz bunlarda sıkıntı olmazsa ben yapmıyorum dedi 2-3 kez normal açlık-tokluk bakmıştı sıkıntı yoktu zaten
Bilmiyorum bizimburda var pazarda ama yesem zararı olurmukiBenim çok karpuz canım çekiyor bi kere aldım fena değildi ama çokta iyi değildi , ama bizim burda çok zor bulunuyor şuan çok aramak gerekiyor