• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yaa öyle mi bende tam kestiremiyorum kız üst tarafta ama hangisi ney nerde hala hareketlerden anlamıyorum beklicez artık mecbur canm kaçnci haftadasin
Benmde bir kız bir erkek
Benımde kız sanırm tam sol da degıl cunku solda bısey hıssetmıyorum ben yarın 21 haftalık olcam canım

Bende 14 haftaya gidiyorum şuan yaşadığınızin aynısını yaşıyorum kanama alanim da baya büyük du ultrason da gördüm korku içindeyim doktor korkma dedi ama geçmiş olsun Allah iyilikler versin inşallah şuan nasılsınız ne kullanıyorsunuz ilaç
Ben 13. Haftada çok şiddetli bir kanama ile hastaneye kaldırıldım. Şöyle diyim bacağım kopsa o kadar kanardı herhalde ama hastanede yalnızca gözlem ve ped takibi yaptılar, ben de imza atıp çıkışımı yaptım kendi doktoruma gittim tekrar. Doktorumda bebek aşağıda olduğunve kanama alanı olduğu için bu şekilde kanamalar yaşayabileceğimi söyledi. Önemli olan dinlenmen diyor. bebeğin kalp atışı oldukça ve gelişimi haftasındaseyrettikçe sorun olmaz bazı gebelikler böyle kanamalı geçebiliyor dedi. Ama her zaman için kanama bir risk, erken doğum/düşük vb bir sürü riski de saydı. Şu an çamur gibi lekelenme şeklinde kanamalarım devam ediyor maalesef haftada 2 adet proluton depot vuruluyorum, her gün sabah akşam progestan ve önceki kayıplarım nedeni ile oksapar 4000ml.

Ben 13. Haftada çok şiddetli bir kanama ile hastaneye kaldırıldım. Şöyle diyim bacağım kopsa o kadar kanardı herhalde ama hastanede yalnızca gözlem ve ped takibi yaptılar, ben de imza atıp çıkışımı yaptım kendi doktoruma gittim tekrar. Doktorumda bebek aşağıda olduğunve kanama alanı olduğu için bu şekilde kanamalar yaşayabileceğimi söyledi. Önemli olan dinlenmen diyor. bebeğin kalp atışı oldukça ve gelişimi haftasındaseyrettikçe sorun olmaz bazı gebelikler böyle kanamalı geçebiliyor dedi. Ama her zaman için kanama bir risk, erken doğum/düşük vb bir sürü riski de saydı. Şu an çamur gibi lekelenme şeklinde kanamalarım devam ediyor maalesef haftada 2 adet proluton depot vuruluyorum, her gün sabah akşam progestan ve önceki kayıplarım nedeni ile oksapar 4000ml.
Öncelikle cok geçmiş olsun oksapar da kanama yapar kesmeyi veya dozu düşürmeyi teklif etti mi doktorunuz?
Umarım kısa sürede eskiye döner çamur gibiyse oksitlenmiştir kan suan aktif değildir yanı dinlenin lütfen canınızı sıkmayın tekrar tekrar gecmis olsun Allah’ım sağlıkla kucağınıza almayı Nasip etsin 💕

Öncelikle cok geçmiş olsun oksapar da kanama yapar kesmeyi veya dozu düşürmeyi teklif etti mi doktorunuz?
Umarım kısa sürede eskiye döner çamur gibiyse oksitlenmiştir kan suan aktif değildir yanı dinlenin lütfen canınızı sıkmayın tekrar tekrar gecmis olsun Allah’ım sağlıkla kucağınıza almayı Nasip etsin 💕
Çok teşekkür ederim elimden geldiğince yatıyorum bir aydır ailemden destek alıyorum dinlenebilmek için. Daha önce 3 kaybım var ve çok şükür 1 de yaşayan oğlum var. Oğlumda aynı ilaç protokolünü uyguladık bu nedenle doktorum oksaparı kesmek istemiyor. Yatıp dinlendikçe kanama alanının absorbe olacağını umut ediyorum. Rabbim tüm anne adaylarına evlatlarını bağışlasın inşallah🍀

Kızlar fena grip olmuşum burnum tıkalı açılmıyor nefesim çok daralıyor hastaneye gitsem hava felan verirler mi acaba nefes alamıyorum çünkü hiç

Yaşadığımız şey gerçekten psikolojik olarak çok zor Allah yardımcımız olsun 🤲🏻🥺 çok gevmis olsun inşallah bir an önce geçer. Benim de ilk hafta da da kanamam aşırı oldu ve şimdi de aşırı olmasa da korkutucu idi. Plesenta aşağıda dendi kontorule gittiğimde de kanama alanı gördü doktor bana ne risk ne bişi demiyor ki kendi doktorum da gittiğim doktor da dinlen bişi olmaz bişi olmaz diyor ikisi de farklı farklı ilaçlar veriyor birisi proluton Depot vurun 3 güne diyor öbürü 5 güne bir vurun diyor ayrıca ikiside progestan fitil günde üç kez yapıyorum + progestan iğne vurun diyor proluton depoyu önermiyorum diyor kendi doktorum değil acil gittiğim kendi doktorum bir saat uzakta gitsem tehlikeli olurmu blmyrm kafam karmaşık

Sağolasın valla genzim felan hep dolu yemek yerken felan hepten tıkanıyorum
Sıcak su buharına viks koyup havluyla kapatıp onu solumak iyi geliyordu hamilelikten önce.. hamilelikte bi zararı yoksa deneyebilirsin canım..
Benim hamileliğin başından beri burun tıkanıklığı vardı geceleri uyuyamıyordum oda nemlendirici aldım okaliptüs yağı damlattım ilk defa dün gece kaliteli uyudum.. artık her gece çalıştırırım 😅😅

Sıcak su buharına viks koyup havluyla kapatıp onu solumak iyi geliyordu hamilelikten önce.. hamilelikte bi zararı yoksa deneyebilirsin canım..
Benim hamileliğin başından beri burun tıkanıklığı vardı geceleri uyuyamıyordum oda nemlendirici aldım okaliptüs yağı damlattım ilk defa dün gece kaliteli uyudum.. artık her gece çalıştırırım 😅😅
Sanırım benim içinde artık şart oldu başucuma bi tane alsam iyi olacak ya

Merhaba kızlar sabahtır gruba girmeye çalışıyorum sorun yaşadım, daha yeni girebildim. Bebiş bugün aşırı kıpırdadı artık çok iyi hissediyorum ama biraz korktum, asagıda hissettim baya, göbek deliğinin oralarda da hissediyorum ama bugün çok aşağıda hissettim ve resmen agrı sızı vardı alt tarafta, böyle olan var mı🤔
Canım zaman zaman ben de aşağıda hissediyorum henüz hala küçük oldukları için normalmiş. Oralar onlar için daha sulu alanmış :)

Merhaba kızlar sabahtır gruba girmeye çalışıyorum sorun yaşadım, daha yeni girebildim. Bebiş bugün aşırı kıpırdadı artık çok iyi hissediyorum ama biraz korktum, asagıda hissettim baya, göbek deliğinin oralarda da hissediyorum ama bugün çok aşağıda hissettim ve resmen agrı sızı vardı alt tarafta, böyle olan var mı🤔
ilk hissettiğim zaman tam göbek deliğimin altındaydı benimde ağrım oluyordu ben hsteketlerine bağladım, sonra zamanla geçti ağrı, şimdi bi en üst nokta da bazen de tam kasık bölgesinde hissediyorum yani karnın her yerini kullanıyor kerata ☺️

Sanırım benim içinde artık şart oldu başucuma bi tane alsam iyi olacak ya
İlık suya çok az tuz ekle burnundan çek ağzından dök , burun tıkanıklığının büyük kısmı gider , bide uyurken alnını ince bişeyle bağla kendiliğinden açılır burnun

Back
X