- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
İnşallah canımGüzel haberlerle gel inşallah canım benim bizede haber ver
Heyecanla gün sayıyorum bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımGüzel haberlerle gel inşallah canım benim bizede haber ver
İleri görüşlü bir doktor olsa gerekÇok kısa sürmüş nasıl detaylı ozaman ne çabuk gördü herşeyi![]()
Çok geçmiş olsun ama yediğin bişey dokunmuştur , gebelik zehirlenmesi daha farklı ve şiddetli belirtileri vardır diye biliyorum benGünaydın kızlar
Mide bulantısı hapı kullanmama rağmen dün akşam inanılmaz mide bulantısı çektim .akşam ne varsa çıkardım . Defalarca
Sanırım gebelik zehirlenmesi yaşadım . Hala tam anlamıyla düzelmiş sayılmam .
Çok öğürmek bebeğe zarar verir mi
Rica ederim Güle güle kullanın inşallahTeşekkür ederim daha akşam baktım indirim yoktu şimdi sipariş ettim![]()
Kedi intihar mı ediyordu , normalde atlamazlar ancak çifleşme döneminde olur bu tarz şeyler , ama yine çok karşı olsamda ev kedisinin kaçması ve hırçınlaşmaması için kısırlaştırılmalı , geçmiş olsunGünaydın kızlar oğlumdan grip geçti bana baya zorlanıyorum ama dayanmaya çalışıyorum gece sabaha kadar hiç uyuyamadım sağa sola dönmekten sabah oldu. Bide kedim balkondan düşecekti son anda yakaladım ama nasıl korktum size anlatamam belim kasığım ağrıyor aniden zıpladığım için sanırım![]()
Yatakla yekpera olması daha iyi oluyor tabi. Benim 5 cm’lik bir fark oluşuyor ikea beşikle onu da altına battaniye ya da ince döşek katlayıp koyarak giderebilirim diye düşündümya
evet gördüm ama ben karar veremedim hala ya daha yüksek yataklardan mı alsam diye bununda fiyatı iyi ama 8cm'miş
Kızlar cinsiyetleri belli olup bana iletmeyenler lütfen BENİ ETİKETLEYEREK cinsiyetleri yazabilir mi? Tablomuzu güncelleyelim.
@altnkea @bambamcat @Selena 12 @goksu2017 @Spacelove @elifelif98 @gulhatun41 @kalbim47 @Hilal15 @nazenin0123
Öyleymiş galiba . Bende ilk üşüttüm her halde diye yorumlanmıştım gebelik uygulamasında görünce acaba dedim . Umarım değildir . Hamilelikte insan hep diken üstünde oluyor .hele zor elde edilinceÇok geçmiş olsun ama yediğin bişey dokunmuştur , gebelik zehirlenmesi daha farklı ve şiddetli belirtileri vardır diye biliyorum ben
Benim fark 8 10 cm olur sanırım ya Tahminime göre akşama zor gelmezse beşiği açıp bir deneyeceğim inş. Yüksek yataklarda var 15 cmlik filan ama park yatağın ara katı onu taşırmı çocuk 1 1.5 yaşına gelince ağır gelir mi acabaYatakla yekpera olması daha iyi oluyor tabi. Benim 5 cm’lik bir fark oluşuyor ikea beşikle onu da altına battaniye ya da ince döşek katlayıp koyarak giderebilirim diye düşündüm
Sünger kestirmekte mantıklı bak iyi dedin hem sünger hafifte.. yatak alçak kalır benim sünger kestireyim o zaman :)Kızlar konuyu tam takip edemedim ama park yatakta normal yatağının altına annem sünger kestirmişti koltuk kaplayan bir yerde üstüne yatağı koyduk çok aşağıda kalmasın diye
Güzel haberlerle gel inşallah canım benim bizede haberCuma günü detayliya gideceğim inşallah .
Gitsemde için rahatlasa .bir ay oldu gitmeyeli doktora .
Daha hareketlerini de hissetmeye tam anlamıyla başlamadım .biseyler oluyor gibi ama bebek hareketimi emin olamiyorum![]()
Henüz kısırlaşmadı ama genelde balkonda uçan martılara özeniyor onları yakalamaya çalışıyor 10. Katta oturuyorum aklım çıkıyo bişey olcak diyeKedi intihar mı ediyordu , normalde atlamazlar ancak çifleşme döneminde olur bu tarz şeyler , ama yine çok karşı olsamda ev kedisinin kaçması ve hırçınlaşmaması için kısırlaştırılmalı , geçmiş olsun
Günaydın kızlar
Mide bulantısı hapı kullanmama rağmen dün akşam inanılmaz mide bulantısı çektim .akşam ne varsa çıkardım . Defalarca
Sanırım gebelik zehirlenmesi yaşadım . Hala tam anlamıyla düzelmiş sayılmam .
Çok öğürmek bebeğe zarar verir mi
Park beşik yerine neden anne yani 4 kademe ahşap çevreli beşik düşünmüyorsunuz . 4-5 yaşına kadar kademesini düşürüp kullaniliyor . Ben ondan aldım yorumları güzeldi gayette hoşuma gitti .Sünger kestirmekte mantıklı bak iyi dedin hem sünger hafifte.. yatak alçak kalır benim sünger kestireyim o zaman :)
Park beşik yerine neden anne yani 4 kademe ahşap çevreli beşik düşünmüyorsunuz . 4-5 yaşına kadar kademesini düşürüp kullaniliyor . Ben ondan aldım yorumları güzeldi gayette hoşuma gitti .
Ben bunu aldım uyku seti dahil içineSanırım bende öyle alacağım.
Kafamda netleştiremiyordum ama son günlerde dediğiniz modele yoğunlaştım.
Benim de aklıma sünger tavsiyesi geldi arkadaş yazmış sanırım evet kalın yatak ağırlık oluşturabilir. Hem daha alt sevide kullanmaya başladığınızda süngeri iptal edebilirsinBenim fark 8 10 cm olur sanırım ya Tahminime göre akşama zor gelmezse beşiği açıp bir deneyeceğim inş. Yüksek yataklarda var 15 cmlik filan ama park yatağın ara katı onu taşırmı çocuk 1 1.5 yaşına gelince ağır gelir mi acaba
Bende devlet hastanesinde Başakşehir çam sakura da yaptırdım . 40 dakika sürdüKızlar ben devlet hastanesinde detaylı ultrasona girdim ama sadece 5 dakika sürdü. Devlet hastanesi uzun uzun bakar diye beklentim yoktu da detaylının 5 dakika sürmesine çok şaşırdım. Bu normal mi? Özele gidip tekrar baktırmalı mıyım?