• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım bende yaptırırım diye düşünüyordum ama doktorum sadece açlık tokluk bakalım yükleme yapmayalım dedi. Açken kan verecekmişim birde iyi bir kahvaltı(yumurta peynir zeytin bal kaymak reçel gibi) yaptıktan sonra kan verecekmişim. Yükleme yapılmadan bu şekilde doğru olacak mı bilemedim 🙄 haberlerini merakla bekliyorum 🤩
İki hamileliğimde de böyle yaptım ben 😊

Canım bende yaptırırım diye düşünüyordum ama doktorum sadece açlık tokluk bakalım yükleme yapmayalım dedi. Açken kan verecekmişim birde iyi bir kahvaltı(yumurta peynir zeytin bal kaymak reçel gibi) yaptıktan sonra kan verecekmişim. Yükleme yapılmadan bu şekilde doğru olacak mı bilemedim 🙄 haberlerini merakla bekliyorum 🤩
Benim doktorumda aç gel dedi önce insülin direnci ve bir değere daha bakacakmış ona göre yükleme yapıp yapmamaya karar vereceğim dedi

Bagi bebek arabası düşünen ya da modellerini araştıran var mı? Pusetli setler 10-13 bin arası. Bebek arabası ve puseti ayrı alınca daha ekonomik oluyor gibi geldi. Ama puseti arabaya takmak için aparat mı gerekiyor onu bilmiyorum araştıran kullanan varsa bilgi verebilir misiniz :)
Ben bagi neo aldım canım içinden puset adaptörü çıkıyor. Ben yaklaşık 3 ay önce gibi e bebekten 500tlye 100tl hediye çeki verdiğinde almıştım. 6552tlye almıştım bebek arabasını, 1300tl hediye çeki ilede puset almıştım

Ben bagi neo aldım canım içinden puset adaptörü çıkıyor. Ben yaklaşık 3 ay önce gibi e bebekten 500tlye 100tl hediye çeki verdiğinde almıştım. 6552tlye almıştım bebek arabasını, 1300tl hediye çeki ilede puset almıştım
Puset hangi marka aldınız? Adaptörle her marka Puset takılabiliyor mu? Ben de bu mantıkla uyguna alabilir miyim diye düşünüyordum siz öyle yapmışsınız güle güle kullanın

Park beşik yerine neden anne yani 4 kademe ahşap çevreli beşik düşünmüyorsunuz . 4-5 yaşına kadar kademesini düşürüp kullaniliyor . Ben ondan aldım yorumları güzeldi gayette hoşuma gitti .
Öncesinde inanın çok araştırdım. Park yatak kullanan herkes memnun.. Ahşapuın görüntüsü çok hoş gönlüm ondaydı ama görüntü dışında bir artısını görmedim.. boyda da çok fark yok çünkü onun en üst katıyla park yatak arasında 7 8 cm gibi az bir fark var. Ama park yatağın kullanım alanı daha çok.. odadan odaya taşıması kolay. Hafif. Kurulumu kolay.. Ailelere gidince yada tatile park yatağı yanımızda götüreceğiz. Çocuk büyüyünce park yatağı kaldırıp saklamak daha kolay küçük bir çantası var.

Puset hangi marka aldınız? Adaptörle her marka Puset takılabiliyor mu? Ben de bu mantıkla uyguna alabilir miyim diye düşünüyordum siz öyle yapmışsınız güle güle kullanın
Puseti ebebeğin kendi markası babyplus aldım. Her pusetle uyumlu değil bu nedenle görerek alsanız yada modele karar verseniz daha iyi olur. Puseti zaten ilk 6 ay kullanacak diye çok pahalıya kaçmadım benim aldığım 1000tl idi modelini bulursam paylaşırım

Bilemedim canım valla bu işler karışık işler. Gideyim bakalım ne diyecek bizim doktorda

Buydu canım e bebekte hala fiyatı aynı🤩

Eklentiler

• Screenshot_20230517_201801_ebebek.webp
    Screenshot_20230517_201801_ebebek.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 74
Bilemedim canım valla bu işler karışık işler. Gideyim bakalım ne diyecek bizim doktorda
Gerçekten karışık, sağlık ocağındaki ebe şeker yüklemesi önemli demişti doktorum açlık tokluk bakalım sadece dedi, herkes farklı yorum yapıyor. İnşallah seninde güzel gelir sonuçların 🙏

Puseti ebebeğin kendi markası babyplus aldım. Her pusetle uyumlu değil bu nedenle görerek alsanız yada modele karar verseniz daha iyi olur. Puseti zaten ilk 6 ay kullanacak diye çok pahalıya kaçmadım benim aldığım 1000tl idi modelini bulursam paylaşırım
Teşekkür ederim 🤩 çok iyi yapmışsınız bu Puset adaptörle oldu o zaman doğru anladım değil mi 😌

Yanıtlayan arkadaşlarıma çok teşekkür ederm. Perşembe doktorum var gidince soracağım onun kontrolünde yaptır derse yaptıracağım. Okudum yok ani kalp durması bebeğin hareketlerinde azalma vs oluyormuş korktum çekindim. İnşallah hiçbirimiz problem yaşamayız🤲🏻💖

Ne kadar mantıklı bir şey yapmışsınız ya. Bizimkiler direkt pamuk Döşek yaptırdı. Nasil kaldıracak park yatak bilmiyorum artik😄
Park yatak içine alınacak yatak konusunda ilk gebeliğimde çok araştırma yapmıştık. Bebeklerin hem kafatası yapılarının bozulmaması hem de ani bebek ölümü sendromu yaşanmaması için sert süngerde yatmaları gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam 32 dns olması lazım. Yün ve döşek gibi yumuşak yataklarda yatmasını amerikan pediatri derneği sakıncalı buluyor, bilgi vermek istedim karar tabiki sizlerin🍀

Güzel haberlerle gel inşallah canım benim bizede haber

Henüz kısırlaşmadı ama genelde balkonda uçan martılara özeniyor onları yakalamaya çalışıyor 10. Katta oturuyorum aklım çıkıyo bişey olcak diye
Aman Allahım 🤯 siz balkona çıkmasına izin vermeyin çünkü eğer bir kere atladıysa yine atlar

Park yatak içine alınacak yatak konusunda ilk gebeliğimde çok araştırma yapmıştık. Bebeklerin hem kafatası yapılarının bozulmaması hem de ani bebek ölümü sendromu yaşanmaması için sert süngerde yatmaları gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam 32 dns olması lazım. Yün ve döşek gibi yumuşak yataklarda yatmasını amerikan pediatri derneği sakıncalı buluyor, bilgi vermek istedim karar tabiki sizlerin🍀
Evet ben de sert yatakta yapmaları gerekiyor diye okudum. O yuzden zaten sert sünger seklinde yeni doğana uygun yatak almayı düşünüyorum. Sadece bizimkiler yaptirmis ama kullanmam dedim onlara da 🤭 altına koyarım yükseklik olsun diye dusundum .

Back
X