- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
Niye tedirginsinizSelâm kızlar. Bende bugün saat 3 e Randevu buldum. Lütfen dua edin. Çok tedirginm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye tedirginsinizSelâm kızlar. Bende bugün saat 3 e Randevu buldum. Lütfen dua edin. Çok tedirginm.
Niye tedirginsin canım ?Selâm kızlar. Bende bugün saat 3 e Randevu buldum. Lütfen dua edin. Çok tedirginm.
Benim biraz sıkıntıli geciyo. Daha önce de yazmıştım buraya.Niye tedirginsin canım ?
Güzel haberlerle geleceksin canım pozitif olmaya çalışmalıyızBenim biraz sıkıntıli geciyo. Daha önce de yazmıştım buraya.
7. Ayımda alıcam benKızlar beşikleri aldınız mı yoksa erkenmi
Ben haziran ayında perde peşik bebek arabasını alıcam , ama park yatak alıcam benKızlar beşikleri aldınız mı yoksa erkenmi
Allahım hayırlısıyla odalarını kurup sonra kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBen haziran ayında perde peşik bebek arabasını alıcam , ama park yatak alıcam ben
AminnnAllahım hayırlısıyla odalarını kurup sonra kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ben aldım canımKızlar beşikleri aldınız mı yoksa erkenmi
anne yanı olabilen park yataklardan aldım ben. gezmeyi seven bir çiftiz gerek kamp gerekte şehirdışı seyahatlerde yanımızda taşıyabileceğiz.Kızlar beşikleri aldınız mı yoksa erkenmi
Ben park yatak aldım canım. Ekonominin ne olacağını kestiremediğimden aldım koydum kenara bence erken değil artık yarıyı geçtikKızlar beşikleri aldınız mı yoksa erkenmi
İnstagramdan buldum canım bende bilmiyorum yani nasıldırlar gelince görcez. Daha son onayı vermedim :)İsimli nevresim setini nereye yaptırıyorsun canim? Ben de bakıyorum instagramfa buldum ama nasildir bilemedim
D vitamini ve Demir ilacı var ayrıca. Başka bir multivitamin yok bende.balık yağı dışında farklı bir multi vitamin de kullanıyor musunuz?
ben elevit ve devit kullanıyorum. elevitte omega takviyesi var. acaba ekstra takviye alsam mı :)
ben akşam yemeği sonrası içiyorum bunu rahatsız etmiyor o zaman beni çok :)Benimkinin aynısı canım budarahatsız etmiyorda 2. Kutum bitecek
biraz bıktım galiba aslında bı de demir var sadece ama benim arada hey heylerim gelir böyle içim en iyisi haklısın
![]()
valla unuttum bugün yarın yenisini alcam unutmazsam yazayım sana canımBunun fiyatı ne kadar acaba bende imom kullanıyorum ama kokusu beni rahatsız ediyor malesef![]()
Valla isim önemli o olmadan nakış olmaz:):)Çok güzel canım , evet ya bende sordum 1 ay da veriyorlar nakışlıları , biz isim seçemiyoruz ya
benim dün demir yine düşük çıktı. çok düşük değil de 11.. 10un altına düşmese iyi dedi. Demiri atlamadan iç mutlaka dedi doktor.Bende ilk bundan içtim sonra başla bir marka sonra bitti bende unuttum almayı aliyim madem yaben demir ilacı da almıyorum