• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar LCW alışveriş yapmak istiyorum ödeme yapmak isterken lcw101 diye bişey yazıyor makas işaretiyle ve alışverişi tamamlamıyor ,neden böyle oluyor

Kızlar beşikleri aldınız mı yoksa erkenmi
anne yanı olabilen park yataklardan aldım ben. gezmeyi seven bir çiftiz gerek kamp gerekte şehirdışı seyahatlerde yanımızda taşıyabileceğiz.
Bunun yanın da ahşap beşiğimizde var. Fakat ben daha çok park yatağı kullanırım diye düşünüyorum.
Aralık ayında yeğenim doğdu. ilk aylar en çok kullanılan reflü yatakları. mutlaka reflü yatağından edinin derim.

Kızlar hastanede çalıştığım halde detaylı ultrason için bir türlü randevu alamadım. Özellerin hepsini aradım maalesef ki yok haftam da geçiyor zaten. Napıcam bilmiyorum yaptıramayınca sorun olur mu acaba 🙁

Benimkinin aynısı canım buda ☺️ rahatsız etmiyorda 2. Kutum bitecek 😅 biraz bıktım galiba aslında bı de demir var sadece ama benim arada hey heylerim gelir böyle içim en iyisi haklısın 😁🙏
ben akşam yemeği sonrası içiyorum bunu rahatsız etmiyor o zaman beni çok :)

Bende ilk bundan içtim sonra başla bir marka sonra bitti bende unuttum almayı aliyim madem ya🙁 ben demir ilacı da almıyorum
benim dün demir yine düşük çıktı. çok düşük değil de 11.. 10un altına düşmese iyi dedi. Demiri atlamadan iç mutlaka dedi doktor.

Back
X