• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın kızlar. Kan aldırmaktan korkan ben, tatlı yemeği sevmeyen ben bugün şeker yüklemesine gidiyorum. İlk kanımı evlenirken vermiştim 😂. Tabi hamilelik sürecinde ve öncesinde verdim ama bir günde 3 defa hiç vermemiştim. Bana şans dileyin. Zor bir gün olacak benim için. İnşallah sonuçlar güzel olur 🥲🙏

Kızlar hazırlıklar hızlanmış aldıklarınızı gördükçe mutlu oldum valla 🥰 şampuan konusu konuşulmuş ecowell ve mustela arasındayım ben de. Ecowell de biraz pahalı ama değer mi bilemedim 🤷🏻‍♀️ temiz içerikli olsun istiyorum.

Bir de isimli tulum yaptıracaktım zam gelecekmiş isme henüz karar vermedik size de danışayım 😌Aybüke ve Alina arasında gidip geliyoruz sizce hangisi?
ben de Alina diyorum herkes onu seçmiş zaten :)

İlay, Ece, Ayça, Aylin, Simay, Mihra daha aklıma gelmeyende vardır 🤣🤣🤣
Benim kızımın adı Simay olacak :KK200: yıllar önceden belliydi bizim özel bi hikayemiz var Simay ismiyle :) Ama ben Ayliz ismini de çok beğeniyorum.. Mihra da beğendim bak :) Sizin şıklar çok valla nasıl karar verirsiniz bilmem :):) Kura mı çekseniz :D

Günaydın kızlar. Kan aldırmaktan korkan ben, tatlı yemeği sevmeyen ben bugün şeker yüklemesine gidiyorum. İlk kanımı evlenirken vermiştim 😂. Tabi hamilelik sürecinde ve öncesinde verdim ama bir günde 3 defa hiç vermemiştim. Bana şans dileyin. Zor bir gün olacak benim için. İnşallah sonuçlar güzel olur 🥲🙏
Canım damar yolu açsınlar orda ver kanı bidaha bidaha iğne girmemiş olur,)

Bugün görüş günümüz 🥰😍😁
Kendi doktorumuza gitmeyeli iki ay oldu, arada perinatolağa gönderdi, devlette gidip gördüm ama babasi iki aydir fotolarla yetiniyor, çok heyecanliyiz 🤩
24+3 olduk oğullarla, bir tanesinin yüzünü görebilmiştik, şimdi ikisini birden görürüz ins 🤲

Benim kızımın adı Simay olacak :KK200: yıllar önceden belliydi bizim özel bi hikayemiz var Simay ismiyle :) Ama ben Ayliz ismini de çok beğeniyorum.. Mihra da beğendim bak :) Sizin şıklar çok valla nasıl karar verirsiniz bilmem :):) Kura mı çekseniz :KK70:
Ben rüyamda isim görmeyi bekliyorum artık, isim seçme meselesi çok zormuş valla🤣 Sizi takdir ettim en başından beri belliymiş sizin 🥰

Bu gruptan miydi kamera arayan anne vardi

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-02-13-22-56-455_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2023-06-02-13-22-56-455_com.instagram.android.webp
    18 KB · Görüntüleme: 81
Ben rüyamda isim görmeyi bekliyorum artık, isim seçme meselesi çok zormuş valla🤣 Sizi takdir ettim en başından beri belliymiş sizin 🥰
Kız olsa da erkek olsa da Güneş istiyordum. Eşim erkek olursa olmaz kız ismi diyordu. Netice de kızımız olacak Güneş diye de ilan ettik tüm ahaliye 😂 Şimdi de bakıyorum ki çokta koyan var. Ama ikinci alternatifimiz yok. Eşim de zaten benden fazla benimsedi. Zor şeymiş isim konusu

Back
X