• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Atölyerakundan sipariş verdim 👍

smmmsharp smmmsharp Bende yataş allerban yorgan ile bambu yastık tercih ettim 😊

lidyadgn lidyadgn Çoook geçmiş olsun yeni okuyabildim çok şükür herşey yolundaymış fındık burunlunuda burada bütün teyzeleri yeriz şimdi 😍😍
Atölyerakunun çok güzel geçen sene ablamın bebişe yaptırmıştım.
Modele karar veremedim bir türlü 🫣😅

Bende ordan yaptırıcam şu tulum ve takı yastığı yaptırcam güzel ürünleri baya 🤗

Eklentiler

• IMG_2872.webp
    IMG_2872.webp
    84 KB · Görüntüleme: 88
🤩🤩 nasil gerildim dun dogumhaneye aldilar beni ebe kasilman var mi diye soruyor doktorumu ariyor bi yandan hala sızıntı hissediyorum asiri korktum erken gelecek diye ama bizim kız kalbini dinletmek istemis 😄 eşimle evlilik yildonumumuzdu hediye etti galiba bakti cok aksiyon heyecan yok bi renk katti
Aksiyon korku heyecan gerilim imdb 9.5 🤣🤣 Aklımızı alıyorlar şimdiden tortillalar 🥰🥰 Sağlıkla süreçlerimizi tamamlayalım inşallah 🙏

Kendimizi umursamıyoruz hanımefendiler beyefendiler için karar vermek öyle zor ki. Bugün annem ben bir ürüne bakarken tamam bakma artık al gitsin diyor, dedim anne eğer tam olarak incelemezsem bebeğimi umursamıyormuş gibi hissedip vicdan yaparım. 🙄 Sanki annelik birazda psikopatlık içeriyor. 😬

Kendimizi umursamıyoruz hanımefendiler beyefendiler için karar vermek öyle zor ki. Bugün annem ben bir ürüne bakarken tamam bakma artık al gitsin diyor, dedim anne eğer tam olarak incelemezsem bebeğimi umursamıyormuş gibi hissedip vicdan yaparım. 🙄 Sanki annelik birazda psikopatlık içeriyor. 😬
Off evet o psikopatlık her annede var bence.
En basit şeylere bile karar vermede zorlanıyorum amannn olsun diyemiyorum 🙈😅😅 tek olmadığıma sevindim 😅

Benim yavrularin puseti bu. İçinde ki minder havali dolgun içi bomboş, buna uyabilecek minder tavsiyeniz var mi

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-19-16-43-49-054_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_2023-06-19-16-43-49-054_com.pozitron.hepsiburada.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 84
benimde dün gün boyu süren kasık ağrım vardı, dediğiniz gibi çok şiddetli değildi ama yinede rahatsız ediciydi bugün geçmiş
Benimde her iki kasıkta ağrı var dört gündür ayağa kalkınca veya yürüyüş yapınca rahatsız ediyor
Bebişler büyürken bunları yaşayacağız aslında ilk gebeliğimde de oldu ama insan yine de bir stres olmuyor değil🙇🏻‍♀️

Benim kaşık değil de sağ kasığımın üstü ağrıyor göbeğime doğru bilmiyorum niye , ama rahim genişliyor ondan ola bilir mi ?
Muhtemelen ondan canım hatta bazı günler karnım geriliyor yırtılacak sanıyorum. Bir de benim 2 gebeliğimin arasındaki süre kısa olduğu için de biraz korkuyorum ilki sezeryandı en ufak bir ağrıda acb sezaryan dikişlerimle ilgili bir şey mi diye de huzursuz oluyorum

Kızlar benim tayinim çıktı geçen hafta kardeşimin dugununu yaptık yarın taşınıyorum nasipse baya yoruldum ne kadar az is yapsam da ayakta kalmak bile yoruyor. Bugun buradaki doktoruma son kez gittim bebisi gördük 36cm olmus 1bucuk kilo olmuş masallah ters geliyordu donmuş sukur normal doğum icin egzersizlere devam edeceğim suyun yeterli dedi doktor. 38. Haftaya kadar kan sulandiriciya devam 37 de çatı muayeneni ol dedi normal doğum icin. b12 ine tekrar baktır dedi önemliymiş ama gec olmustu kan veremedim Aydın’da vereceğim kan ilacını da günde ikiye çıkarttı başka da bir sey yok😌

Kızlar benim tayinim çıktı geçen hafta kardeşimin dugununu yaptık yarın taşınıyorum nasipse baya yoruldum ne kadar az is yapsam da ayakta kalmak bile yoruyor. Bugun buradaki doktoruma son kez gittim bebisi gördük 36cm olmus 1bucuk kilo olmuş masallah ters geliyordu donmuş sukur normal doğum icin egzersizlere devam edeceğim suyun yeterli dedi doktor. 38. Haftaya kadar kan sulandiriciya devam 37 de çatı muayeneni ol dedi normal doğum icin. b12 ine tekrar baktır dedi önemliymiş ama gec olmustu kan veremedim Aydın’da vereceğim kan ilacını da günde ikiye çıkarttı başka da bir sey yok😌
Aydın'a taşınıyorsanız kendi doktorumu öneririm :)

Kızlar bugün güzel haberlerimiz var grupta oh maşallah hepimize 🥰 bende gerekli gereksiz nasıl görürsünüz bilmem ama bebek alt açma bakım çantası diye bir şey sipariş etmiştim dokusu ve boyutu çok hoşuma gitti size de haber veriyim dedim çünkü neden olmasın her gün kargo geliyor eve valla bir ara durmam lazım 🤣

Eklentiler

• 2EE8E981-49DF-43A6-BCE1-6229A3991E93.webp
    2EE8E981-49DF-43A6-BCE1-6229A3991E93.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 73
  • 2B5A4354-1FAA-4245-AF5A-D666F7B594C2.webp
    2B5A4354-1FAA-4245-AF5A-D666F7B594C2.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar bugün güzel haberlerimiz var grupta oh maşallah hepimize 🥰 bende gerekli gereksiz nasıl görürsünüz bilmem ama bebek alt açma bakım çantası diye bir şey sipariş etmiştim dokusu ve boyutu çok hoşuma gitti size de haber veriyim dedim çünkü neden olmasın her gün kargo geliyor eve valla bir ara durmam lazım 🤣
Ben keçe organizer almıştım bunuda çok alan var
Güle güle kullanın

Back
X