- 9 Ağustos 2022
- 5.201
- 6.700
- 128
- 31
Bana çok iyi geliyor ben kayısı incir hepsini denedim bi tek zeytin yağı iyi geldiZeytinyağı içmeyi deneyim bir de madem tamam canım sağol![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana çok iyi geliyor ben kayısı incir hepsini denedim bi tek zeytin yağı iyi geldiZeytinyağı içmeyi deneyim bir de madem tamam canım sağol![]()
Teşekkür ederim, cybexler de çok pahalı amacybex aton m,
Aldığımız mağazadaki personel öyle gösterdi ve kullanma kılavuzunda o şekilde belirtiliyordu.
Hatta Puset örtüsü ve minderi diktirmiştim o minder mesela pozisyona uymuyordu.
Benimde bugün bi hayli alt kısımda çok tekme atarak acıttı idrar torbama ve vajina içine doğru can yakıyor bazen bende şaşırdım bugün neden böyle oldu diye bilmiyorum en son ayakları yukardaydı acaba yeniden aşağı mı döndüSelam kızlar nasılsınız bayram biraz yordu yoğunluktan pek giremedim bu akşam resmen alttan çıkacak gibi tekmeliyor benim kız ilk defa bu kadar uzun sürdü korkuyorum bir sıkıntı olmaz herhalde ya başına gelen var mı bilemedim ben onun dışında ağrı sızı yok şükür
Benim en son yan duruyordu ama tabi neredeyse 1 ay olacak haftaya kontrol var bakalım ne durumda minik normal herhalde yaBenimde bugün bi hayli alt kısımda çok tekme atarak acıttı idrar torbama ve vajina içine doğru can yakıyor bazen bende şaşırdım bugün neden böyle oldu diye bilmiyorum en son ayakları yukardaydı acaba yeniden aşağı mı döndü
Evham yapmaya gerek yok aslında çokta rahatta olmamak gerekiyor nedense hareket etsin diye beklerken uyuyorlar babasına naz yapıyo meselaValla bende tam bilmiyorum yaama sola uzanıp dinlemeye çalışıyorum ben kıdıklıyorum falan. Hareket etsin diye
Yani evet doğru ama ben uyusa bile uyandırmaya çalışıyorumEvham yapmaya gerek yok aslında çokta rahatta olmamak gerekiyor nedense hareket etsin diye beklerken uyuyorlar babasına naz yapıyo mesela![]()
Biz çok önce aldık ya bebek arabası alınca ana kucağı bedavaydı :) su an fiyatları çok uçtuTeşekkür ederim, cybexler de çok pahalı amabaktım da bütçeme uymadı
Evet cubex sizin söylediğiniz pusete baktım 7900 sadece pusetBiz çok önce aldık ya bebek arabası alınca ana kucağı bedavaydı :) su an fiyatları çok uçtu( biz aldığımızdan beri 2 katına yaklaştı neredeyse
Günaydın canım ben klima açıyorum hep klimasız ne gece uyuya biliyorum ne sabah otura biliyorum , resmen yanıyorrrrGünaydın canım kızlar
Bugün çok sıcak Allah yardımcımız olsun
Mesaneye baskı yapınca sürekli lavabo ihtiyacı oluyorAmin canım İnşaAllah![]()
aklım çıktı sonra acısını çıkardı sıpa benim mesaneye baskı yapıyo çok zorlanıyorum
Şuan erken olduğunu düşünerek almadımMerhaba dün bime gelen kanz mama sandalyesini alan oldu mu güzel mi
32den sonra diye biliyorum genelde öyle oluyorKızlar ortalama nstye ne zaman başlatıyor doktorlar acaba?
Bi problem olmasa bile yapıyorlar mı ki?Kızlar ortalama nstye ne zaman başlatıyor doktorlar acaba?
Evet çalıştığım hastanede kontrol gibi her gittiğinde nstye baktırıyorlarBi problem olmasa bile yapıyorlar mı ki?
32 diye biliyorum canım rutinde.. bakalım 32lere az kaldı göreceğiz yakında :)Kızlar ortalama nstye ne zaman başlatıyor doktorlar acaba?
Son zamanlarda muayeneye girmeden nst çekilmesini istiyormuş doktorlar. İlla problem aranmıyor bildiğim kadarıyla.Bi problem olmasa bile yapıyorlar mı ki?