- 29 Nisan 2021
- 4.974
- 7.547
- 108
yenidoğan bebeğin nesine bakacak günün yarısından fazlası uyuyor olacak, bana bakman lazım anneeeğğ deKizlar benim kayinvalidemle aram iyidir normalde ama sanırım bebek doğduktan sonra aramıza serin sular girebilir ben susamayabilirim bilirsiniz ben doğum çantası hazırlamıştım kv ve annem gelmisti ben liste yaptım vs bakıyor listeye göğüs pompası gerek yok gerekirse emre evden getirir bakıyor yırtılan yetişkin kilot depant mi ne varya o gerek yok hastane veriyor gerekirse emre gider alir dayanamadim "anne ben kocami kargo gibi kullanmak istemiyorm valizle yer var koyalim esimi ben yanimda istiyorm " dedim velhasıl yenidogan bakimiyla ilgili kitap okuyorum öğrendiğim bilgileride hevesli hevesli anlatiyorum yok o öyle olmaz böyle olur biz kitapla mi büyüttük ne desem hep bir karşı çıkma kendi bildiğini diretme durumu bir de üstüne ben bebeğe bakarim sen ev işi yemek faslını halledersin dedi iyice çileden ciktim "benim bildiğim logusaya yardım ev işleriyle olur bebeğe bakmakla olmaz " dedim eşim su an acayip diken üstünde annesine anlatıyor anne sana gelinin bisey sormadan karisma o ihtiyaç duyarsa sana sorar ama yok anlamıyor umarım o süreçte tepem atıp evden uygun bir dille gondermem umarım anlayışlı olur bu arada bu zamana kadar hicbiseyime karismamis bir kv dir ama bebek olunca gotune kurban başına kurban der ama daha bir çorap almışligi yok