• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayrıca geçenlerde konuştuğunuz sling markasından değilde egg baby esnek wrap sling aldım. Oyuncak panda ile denedim. 🤣 Göbeğim mi varmış göbeğimin üstünde panda mı varmış hiç anlamadım çok rahat geldi. İlla bu marka olsun veya alında demiyorum ama düşünün bence. Eşim çok heveslenince zaten bende düşünüyordum aldım gitti. 😊

Aaa günlerimiz bile aynıymış 🙈 2 haftada bizimki de 150 gram almış. Hiç balık yağı filan kullanmadım. Ekstra bir vitamin de kullanmadık demir d vit dışında .

Cihaz da yanlış ölçmüş olabilir ben daha önce aynı haftada iki farklı sonuç görmüştüm.

Bu haftalarda kilo alımı da yavaşlamış olabilir. Bu arada kemik yapısı, kafa kemiği, pozisyonu da kilo ölçümünü etkileyebiliyormus farklı zamanlarda. Dün gittiğimde öyle söyledi doktor bana.
Benim de 2 haftada o civarlarda almış çıktı. Neden acaba ? 🧐 2 hafta önce mı yanlış ölçüm yapıldı bu hafta mı? Yoksa bebekler o kadar mı kilo aldı. Kafamda deli sorular

Ben hala bez almadim, müslin kumasi var diktiremedim, losyonlari alinmadi. Bez sleepy bio natural var 1 bedenden bi kac paket 2 den 3 paket baska hangi marka almaliyim, kafam durmus durumda düsünemiyorum 😐😐

Ben hala bez almadim, müslin kumasi var diktiremedim, losyonlari alinmadi. Bez sleepy bio natural var 1 bedenden bi kac paket 2 den 3 paket baska hangi marka almaliyim, kafam durmus durumda düsünemiyorum 😐😐
Canım senin ikizlerin olacak ilk etapta mesela 200 tane 1 beden bez alıp bebişlerinin kilo durumuna göre ilerlesen nasıl olur? Tecrübeli annelerden okuduğum gün içinde tek bebeğe 8-10 bez gidiyormuş. Seninde 10 günlük bezin elinin altında olmuş olur.
Bugün doğal bebe losyonu olarak iva natura önerdi arkadaşlar araştırıp içine sinerse tercih edebilirsin.

Kızlar ben bunu aldım kullanımınıda rahat buldum. Sizde almayı düşünüyorsanız fikir olsun.
Ben de bugün ebebek te baktim. Ama üzerinde anne sütü için yazıyor mesela diyelim mama verilecek bununla verilir mi yoksa başka bir şey mi? Zaten sut gelse bebis emer insallah diye düşünüyorum. Gelmediği durumda mama nasil verilecek acaba?

Kızlar ben bugün bazı minik ayrıntılara takıldım 💕

Eklentiler

• Screenshot_20230725-193440_Gallery.webp
    Screenshot_20230725-193440_Gallery.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 74
Ben de bugün ebebek te baktim. Ama üzerinde anne sütü için yazıyor mesela diyelim mama verilecek bununla verilir mi yoksa başka bir şey mi? Zaten sut gelse bebis emer insallah diye düşünüyorum. Gelmediği durumda mama nasil verilecek acaba?
İlk günler sorun yaşarsak diye anne sütüde olsa mamada olsa vermek için alternatif olarak aldım. Ama bu biberonu meme reddi yaşamamak için kullanmaya devam edenler olduğunu okudum. Anne ve bebek durumuna göre değişiyor anladığım kadarıyla ürün kullanımları.

Benmki de şuan bu civarlarda olması gerekti ama düşük çıktı. 2 haftada 150 gramdan fazla almaları gerekiyor kesinlikle yanlışlık var ölçümlerde
Gelişimi haftası ile uyumluysa kilosu için tedirgin olmamalıyız. Çünkü 1 hafta arayla 2 farklı dr ölçtü 2 ölçümde hem kilo hem boy farklı çıktı. Mouselarını koyup tikledikleri yerleri ekranda görüyoruz milim milim oynuyor.

Canım senin ikizlerin olacak ilk etapta mesela 200 tane 1 beden bez alıp bebişlerinin kilo durumuna göre ilerlesen nasıl olur? Tecrübeli annelerden okuduğum gün içinde tek bebeğe 8-10 bez gidiyormuş. Seninde 10 günlük bezin elinin altında olmuş olur.
Bugün doğal bebe losyonu olarak iva natura önerdi arkadaşlar araştırıp içine sinerse tercih edebilirsin.
Marka olarak sleeppy den mi gitsem molfix ya da prima çesitlerinden mi alsam. İva natura hic duymadim arastiracağim

Arkadaslar bi sey daha danisacagim, hem çamaşır makinesinde hemde kurutma makinesinde renkler birbirine karismasin diye bezler vardi sanirim rossmannda, bilgisi olan var mi

Marka olarak sleeppy den mi gitsem molfix ya da prima çesitlerinden mi alsam. İva natura hic duymadim arastiracağim
Bence prima çok pahalı ancak bebeğim diğer bezlerde sorun yaşarsa alırım, sleepy yi alacağıma çok emindim ama onunda ebatı diğerlerine göre küçükmüş vazgeçtim, molfix i fiyat olarak uygun, kaliteli ve yerli malı diye tercih ettim. Molfixte sorun yaşarsam baby turco markasıda aklımda.

Back
X