Günaydın kızlar son muayenemden 9 gün sonra bugün kontrolum vardı ölçümler inanılmaz yanıltıcı bence 9 gün önce boy 46 dedi bugün 45 ölçtü kilo 2050 demişti bugün 2170 dedi yani haftasıyla uyumlu fakat değişiklik göstermesi şaşırtıcı hiç takılılmadım sormadım niye böyle oldu diye her neyse onun dışında suyumuz çok şükür iyi çıktı aylardır bebeğin başı aşağıdayken yeniden yukarı çıkmış ama iki gündür karnımın üstünde inanılmaz bir gerginlik ağrı vardı demekki bebek yeniden baş yukarı döndüğü için.
Bu arada herhangi bir problem çıkmazsa doğum tarihim 38+4 yani 1 Eylül olarak belirlendi ani olarak o tarihlerde izin alırsam başka iki doktorumuz var onlar ilgilenir sizinle dedi. Bende açıkçası doktor izni sebebi ile bebeğimi erken aldırma taraftarı değilim varsın başka doktor sezeryan yapsın.
Herhangi su sancı kanama gibi durumlarda gece veya gündüz önce sizemi ulaşayım dedim yok hastaneye gel ebe kontrol edip nst ye alıp beni arayacak dedi. Bundan sonra ki görüşmeler artık haftalık olcak her hafta önce nst sonra yanıma gel dedi şimdilik böyle sevgili anneler