- 11 Şubat 2021
- 1.480
- 2.476
- 63
Şuan kuvezde durumu stabil dendi :) nefesi makinelerden alıyoryaa hayırlı olsun, nasılsınız peki kızınız nasıl ?
İkinci bebeğim olduğu için agrınin doğum sancisı oldugunu anladim. Acile gittim :) dogum baslamis dendi durdurulmaya calisildi ciger gelistirici vuruldu ilki sezeryandi zaten. Acilmam durmayinca sezeryana alındım hemen.Doğum süreciniz nasıl başladı neler yaşadınız anlatmak isterdeniz dinleriz![]()
Mesanem rahmime yapişmış rahmimde incelme varmış bir anda sancilarim başladi ilk sezeryanımdan kaynakli rahmimde karnıma yapısmış hic haberim yoktu bundan kaynakli kizim erken geldiEn yakın zamanda kavuşursunuz inşaAllaherken doğum sebebi neydi? Kendiliğinden mi başlamıştı doğum?
Premature bebekler ilerler gerilerde dediler. Suan icin tarih vermiyorlar dokunmamada izin vermiyorlar uzaktan izliyorum sadece hortumlara bagliTebrikler, Allah anali babali buyutmek nasip etsin
Bize de bugun 34+1de kanala girmis dendi, erken dogum riskim peydah oldu bi anda. O sebeple bikac soru soracaktim kibriss sormus sagolsun.
Sizi uzmezsem, kac gun kuvozde kalacagina dair bir bilgi verdiler mi?
Tez vakitte miniginize kavusmanizi dilerim. Bu arada muhtemelen benim kizimla adas olacaklar :))
Benim aklimdakileri sormussun, tesekkur ederim cicim![]()