• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben kv prof doçent dr kendisi herseyi biliyo 🤣🤣🤣🤣 sancısı vardi bugun hastaneye gittik diye eşim aradi sonra yalancı sancıymis dedi endiselenmesinler diye kayinvalidem Ben tahmin etmiştim gitmenize gerek yoktu dedi 🤣🤣🤣🤣 kendi dr um bile gel bi bakalim demişken o bu hamilelik konusunda prof boşuna okumuş bu dr lar anne diyorum 🤣🤣🤣 jajajjsjs gozlerinde rontgen cihazı var mesela ultrason fotoğrafında bebeğin suratına bakıp eşime benzettigi bi yer bulamayınca kemik yapısı oğluma benziyor baya dedi dayanamadim kahkaha bastım 🤣🤣🤣 bi insan bebegin yüzüne bakarak kemik yapısını nasıl anlar bide bizim bebek tombul yanak kemiğe dair bir ibare yok 🤣🤣🤣😄😄
Hormanlardan mı nedir bu ara daha bir batıyor dedikleri yaptıkları ya da yapmadıkları 😂

Seninki en azından bakmış bakmışta benzetmeye çalışmış oğluna. Ben açtım yavrumun ultrason videosunu yüzünü gösteriyor, gülüyor, parmağını emiyor aaa demesin mi gösterme bana gösterme. Öyle bir bozuldum ki.. 5 çocuk doğurmuşsun ürkecek değilsin ya adı yoktu o yaptığının. 🥺
Aaaa kuzum bir daha gösterme üzme kendini ben de bi kere kayinpederime gosterdim baba ne kadar tatli dimi dedm bebek işte dedi o yüzden değer vermeyene gösterme merak eden sorar göster fotosunu der hiç canını sıkma

yaaa çok teşekkür ederim 😍😍 ben büyük ihtimalle gidemeyeceğim 10 saat yol var ve tam 37.haftama denk geliyor, gitsem de dönemem doğumu da kendi evimde yapmayı düşünüyorum keşke gidebilseydim ama 😪
Bence de 36dan sonra riskli uzun yol. Dugun hengame zaten inşallah cd sini izlerseniz 🤷🏻‍♀️

Tamam benim de böyle 😊 4 takım bir de isimli tulum ek olarak hemşireye verilecek olan var. Zaten çok küçükler yer kaplamıyor 😄
Aynen öyle.
1i ilk anda giydirilecek olan.
2.yi odaya gelince hemen değişmek gerekiyormuş.
Olurda pis olur bir şey olursada 2 yedek olmuş olacak.
Nakışlısıda fotoğraf için. 🥳

Aaaa kuzum bir daha gösterme üzme kendini ben de bi kere kayinpederime gosterdim baba ne kadar tatli dimi dedm bebek işte dedi o yüzden değer vermeyene gösterme merak eden sorar göster fotosunu der hiç canını sıkma
O anı yinede yaşatmasalar daha iyi olurdu. Çok kırıcı oluyor. Geçti gitti zaten. Dediğin gibi göstermeyeceğim. Herkesede tembihledim doğunca benden izinsiz parmağını bile çekip kimseye atmıyorsunuz diye.

Seninki en azından bakmış bakmışta benzetmeye çalışmış oğluna. Ben açtım yavrumun ultrason videosunu yüzünü gösteriyor, gülüyor, parmağını emiyor aaa demesin mi gösterme bana gösterme. Öyle bir bozuldum ki.. 5 çocuk doğurmuşsun ürkecek değilsin ya adı yoktu o yaptığının. 🥺
Amaç neydi ki?

Ben anneme gösterdim ay bu ne korktum dedi , babama gösterdim babam bu ne uzaylılara benziyor dedi , yani bi sinir oldum varya 😢😢😢 benim için ama çok anlamlı bi fotoğraf, doğru düzgün bakmadılar bile😢😢

Ben anneme gösterdim ay bu ne korktum dedi , babama gösterdim babam bu ne uzaylılara benziyor dedi , yani bi sinir oldum varya 😢😢😢 benim için ama çok anlamlı bi fotoğraf, doğru düzgün bakmadılar bile😢😢
Ben kendi anneme gosterdigimde ekranı öptü istemsiz kv gonderdim aradı nasıl ağlıyor kadın perisan olmuş mutluluktan 😃
Hayatta nasıl sınavlarınız var bilmiyorum ama Allah kimseye dayanamayacağı yük vermezmiş hepiniz cok güçlü kadınlarsiniz 💕💕

Back
X