2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kendi abim bana merhametsiz di umrund abile olmadim. Akli fikri karisindaydi ve annemi tehtit etmis bir daha yuzumu goremezsin falan diye
yazık ya hiç annenize kızmayın arada kalmış bence kadıncağız, bu abileri de Allah bildiği yapsın yaa dengeyi kurmak bu kadar mı zor 🤦

ağrıların naısl oluyor süresi nasıl benimde yarın muayenem var, benim tuttu mu 10 15 dk sürüyor sonra geçiyor ama dk ları sayıyorum geçmesi için 🥲
Benimkiler gidip gelen ağrılar değil sürekli devam ediyorlar o yüzden doğum sancısı olmadığına eminim ama doğum başlangıcı da olabilir tabii. Bana sıcak duş çok iyi geldi ondan sonra hafifledi bayağı bir dene istersen.

Benim daha 34+4 te böyleyim ilerledikçe düşünemiyorum her hafta yeni bir şey ekleniyor 😅
Ne zaman doktor kontrolün kuzu
Kuzum perşembe günü kontrolüm var sizin haftalarda ben deliksiz uyuyordum karnim o kadar büyüdü ki sağdan sola dönerken karnimi tutarak dönüyorum yoksa canim yanıyor cok 2 hafta öncesine kadar yatakta hep rahat pozisyonumu bulurdum simdi yok ne yapsam rahat değil gece dönerken ahh uhhh sesi yapıyorum eşim doğum basladi zannedip iyi misin diye soruyor 🤣🤣

Kendi abim bana merhametsiz di umrund abile olmadim. Akli fikri karisindaydi ve annemi tehtit etmis bir daha yuzumu goremezsin falan diye
Yaa 😔 Annenizin arada kaldığını tahmin ettim ama tehdit olayı çok çirkinmiş. Arkadaşın dediği gibi annenize de yüklenmeyin size nazı geçtiğinden mecbur gitmiş demek ki. Rabbim hidayet versin onlara da inşallah..

Benim bir abim var abi olamayasıca... Bu polis taini cikti karisi geldi buda hamile iste dortlu test yaptirdi yaştan kaynakli down sendromlu olabilir seyi çıkmıs buda tutturdu ben kayseriye gidip amniyosentez yaptiracam burdaki doktorlara gitti doktorlar down sendromu olsa ultrasonda cikardi bu cocukta birsey yok amniyosentez tehlikeli yaptirma. Neyse ben gece sancilandim arabamizda yok acil bir sekilde ablami cagirdim acile gittim esim eve geldi oglana bakti acilmam baslamis dogum basladi neyse dogumu anlatmiyacam. Ben hastanede yatarken ablamin cocuklari rotaya yakalandi yanima gelemedi yengemde tutturdu ben gidecem gidecem annesi yok bacilariyla kayseriye gitmek yerine zorla annem benimle hastanede kalirken annemi alip kayseriye gitti beni hastanede tek biraktilar ben o hastanede surundum kimse yardim etmedi o yengem olacak kadin annemin evine çoktu annem bana yardim edecegine ona etti amniyosentez olan kalkmayacak falan dediler diyor annemle kavga ettim telefonlarini acmadim hastaneye geldi yuzune bakmadim aglamis beni oyle surunurken gorunce esim ise basladi bende hastaneden ciktim oglana bakiyorum evde ama nasil agliyorum mesanemdende ameliyat ettiler beni dogumda sikinti cikmis annemi aradim anneme gittim birde ne goreyim yengem ayaga kalkmis suslenmis geziyor piknige gidiyor ben surunurken anneme bu kadinami bakiyordun dedim ya. 3 gun kaldim ama o yengemde o evde ve onunda bir oglu var ve oglu durmadan benim oglumu dovuyor kimsese birsey demiyor. Annem evine git daha iyisin cocuk durmadan dayak yiyor dedi daha neler neler oralari geceyim hastaneden aradilar gel kizi emzirmeye basla kilo alimi olur emmeye baslarsa taburcu. Anneme biraktim oglani annemede dedim bak oglani dovmesin anne ay yengem duydu bu dedigimi bana bir kufurler ediyor inanamazsiniz aglaya aglaya gittim abim aradi bana laf sayiyor karisi esyalarini toplayip evi terketmis. Hastanede kalmaya basladim o yengemi yalvar yakar eve geri getirmisler oglu yine oglumu dovuyormus oglum yemeden icmeden kesilmis uyumuyormus hergun aradilar ne zaman cikiyorsun ne zaman cikiyorsun esimede izin vermediler isten esimin akrabalari zaten umursamadi bizi kaynanamda yaylada oda hayvanlari birakip gelemem dedi ben kuvezdekini unuttum evdekine içim yandi. En sonunda evdeki için tedavi red verip eve ciktim oglumuda aldim ama bu surecte agzimdan burnumdan geldi
Canim tek diyeceğim yapılan hiç bir kötülük karşılıksız kalmaz sen içini ferah tut elbet bir gün yasattigini yaşayacaklar cok üzüldüm neyse ki sagliklisiniz hepiniz buna da şükür

Benimkiler gidip gelen ağrılar değil sürekli devam ediyorlar o yüzden doğum sancısı olmadığına eminim ama doğum başlangıcı da olabilir tabii. Bana sıcak duş çok iyi geldi ondan sonra hafifledi bayağı bir dene istersen.
duştayken bile ağrı çektim bana mısın demedi, senin uzun sürdüğü için sıcak duş iyi gelmiş olabilir canım , neyseki bu defa tek seferde kahvaltı hazırlayıp hemen akabinde mutfağı toplayabildim ama sonlara doğru başladı ağrı 😄

duştayken bile ağrı çektim bana mısın demedi, senin uzun sürdüğü için sıcak duş iyi gelmiş olabilir canım , neyseki bu defa tek seferde kahvaltı hazırlayıp hemen akabinde mutfağı toplayabildim ama sonlara doğru başladı ağrı 😄
Bugün bol bol dinlenelim bakalım yarın doktorlarımız ne diyecek 😅

37+4 olduk bugün
3 gündür inanılmaz yorgunum, uykuya doyamıyorum.
Gece adet sancısına benzer ağrılardan ve mide ağrısından uyuyamadım. Neyseki hafifledi bayağı yoksa NST çektirecektim. Yarın muayenem var.
Riskli dönemi Geçirmişsin kuzum geleceksede hayırlısı ile gelsin içini ferah tut 💐

Biz doğduk :)

49 cm 3380 gr bir minnos kizim oldu. :) ilk mememizi de basariyla emdik :) sizi opuyorum kizlar.
Günün harika haberi de geldi çok şükür 🧿👼🏻🥳 Tebrik ederiim rabbim sağlıkla, analı babalı büyütsün inşallah.
Darısı bizlere 👼🏻🤲🏻😇

Bebem gelmiyorsa ben de süslenir dışarı cikarim 🌞🤩

Eklentiler

• Screenshot_20230820_161401_Instagram.webp
    Screenshot_20230820_161401_Instagram.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 99
Back
X