- 9 Ağustos 2022
- 5.201
- 6.700
- 128
- 31
Aaa oluyor mu ki öyle ?? Bende mi öyle yapsam yaEvet kendi rızamla red verip çıkardim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa oluyor mu ki öyle ?? Bende mi öyle yapsam yaEvet kendi rızamla red verip çıkardim
Tabi bunu yazdı , omega hergün bi tane vitamin hergün iki tane sabah akşamKuzum vitamin in ismini benimle de paylaşır mısın bende kullanmak istiyorum doğum sonrası için.
İlac almiyorsa oksijen destegine gerek duyulmuyorsa agizdan biberon veya emzirmeye gecildiyse sende cikarabilirsinAaa oluyor mu ki öyle ?? Bende mi öyle yapsam yavalla hiç içime sinmiyor orda kalması
Maşallah kilosu boyu çok güzelBiz doğduk :)
49 cm 3380 gr bir minnos kizim oldu. :) ilk mememizi de basariyla emdik :) sizi opuyorum kizlar.
Sağol cnm ,meyve, soğuk su,kahve zar zor hareket ettirdim şimdi biraz daha iyi aslında suyu fazla ama bugün sakindiCanım güzelce takip et ama belli bi zaman sonra artık bebişlerin dinlenme zamanları uyku vakitleri oluyor onu bil kendini endişelendirmeden güzelce takip et
Uzan sağa veya sola
Tatlı ye
Dürt
Müzik dinlet
Öncelikle nolursa olsun çektiğin acılara rağmen güçlü durmuşsun arkadaşım seni gerçekten tebrik ederim.Benim bir abim var abi olamayasıca... Bu polis taini cikti karisi geldi buda hamile iste dortlu test yaptirdi yaştan kaynakli down sendromlu olabilir seyi çıkmıs buda tutturdu ben kayseriye gidip amniyosentez yaptiracam burdaki doktorlara gitti doktorlar down sendromu olsa ultrasonda cikardi bu cocukta birsey yok amniyosentez tehlikeli yaptirma. Neyse ben gece sancilandim arabamizda yok acil bir sekilde ablami cagirdim acile gittim esim eve geldi oglana bakti acilmam baslamis dogum basladi neyse dogumu anlatmiyacam. Ben hastanede yatarken ablamin cocuklari rotaya yakalandi yanima gelemedi yengemde tutturdu ben gidecem gidecem annesi yok bacilariyla kayseriye gitmek yerine zorla annem benimle hastanede kalirken annemi alip kayseriye gitti beni hastanede tek biraktilar ben o hastanede surundum kimse yardim etmedi o yengem olacak kadin annemin evine çoktu annem bana yardim edecegine ona etti amniyosentez olan kalkmayacak falan dediler diyor annemle kavga ettim telefonlarini acmadim hastaneye geldi yuzune bakmadim aglamis beni oyle surunurken gorunce esim ise basladi bende hastaneden ciktim oglana bakiyorum evde ama nasil agliyorum mesanemdende ameliyat ettiler beni dogumda sikinti cikmis annemi aradim anneme gittim birde ne goreyim yengem ayaga kalkmis suslenmis geziyor piknige gidiyor ben surunurken anneme bu kadinami bakiyordun dedim ya. 3 gun kaldim ama o yengemde o evde ve onunda bir oglu var ve oglu durmadan benim oglumu dovuyor kimsese birsey demiyor. Annem evine git daha iyisin cocuk durmadan dayak yiyor dedi daha neler neler oralari geceyim hastaneden aradilar gel kizi emzirmeye basla kilo alimi olur emmeye baslarsa taburcu. Anneme biraktim oglani annemede dedim bak oglani dovmesin anne ay yengem duydu bu dedigimi bana bir kufurler ediyor inanamazsiniz aglaya aglaya gittim abim aradi bana laf sayiyor karisi esyalarini toplayip evi terketmis. Hastanede kalmaya basladim o yengemi yalvar yakar eve geri getirmisler oglu yine oglumu dovuyormus oglum yemeden icmeden kesilmis uyumuyormus hergun aradilar ne zaman cikiyorsun ne zaman cikiyorsun esimede izin vermediler isten esimin akrabalari zaten umursamadi bizi kaynanamda yaylada oda hayvanlari birakip gelemem dedi ben kuvezdekini unuttum evdekine içim yandi. En sonunda evdeki için tedavi red verip eve ciktim oglumuda aldim ama bu surecte agzimdan burnumdan geldi
Mis kokulu prensesine şükür kavuştun. Rabbim iki güzelliğinle sağlıklı mutlu huzurlu günler yaşatsın, analı babalı büyüsünler.Biz doğduk :)
49 cm 3380 gr bir minnos kizim oldu. :) ilk mememizi de basariyla emdik :) sizi opuyorum kizlar.
Gez bebeğim son günlerimiz nasıl olsa enerji depolamak şartEfendim o sizin guzel bakisiniz evde tepeden toplu saç ve pijama modundan dışarı çıkıp bi kendime geleyim dedim![]()
MaşallahBiz doğduk :)
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inşallahBiz doğduk :)
Eyvah eyvahBenim sipariş verdiğim sayfa 1 ay sonra teslimat demişti, el işi olduğundan uzun sürüyor makrome. Ama instagramda birçok sayfa var makrome kapı süsü yapan, bence bi sorun belki boşluğu olan vardır hemencecik yapıp gönderir
Ayyy hadi bakalımm çok heyecanlı. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuştursun inşallah
Dualarımız, aklımız sizinle![]()
Çok güzel canım hayırlı olsun tabi sevinirimEvet kuzu yaptırdım istersen güvenilir sayfa adı verebilirim.
Canım gozun aydın hayırlı olsun ömrü bahtı güzel olsun ınsAllahBiz doğduk :)
Yaa ama niye aynı haftalarımızBiz doğduk :)
Biraz daha dursun bakalım annesiKizlar eve geldim acilden. 80 üzeri çıktı sancılarim iki paket serum taktılar. Sancılar azaldı .
Çıkış verdiler yarın tekrar kontrol![]()
Haydi bakalımKizlar benden avuç içi kadar sıvı gelmis ama devamı geliyo mu su an bilmiyorum disarda limonata içmeye devam ediyorumbirazdan yine gider bakarim eğer gelmeye devam ediyosa giderim hastaneye
![]()
Ayyy hadi bakalım bi rahatlık var ki ben de sormayınHaydi bakalım![]()
Bebem gelmiyorsa ben de süslenir dışarı cikarim![]()
Bebiş gelmiyor diye süslenip dışarı çıktın annesi, kıskandı mı acaba sen misin bana gelmiyor diyen diyip geliyomuşKizlar benden avuç içi kadar sıvı gelmis ama devamı geliyo mu su an bilmiyorum disarda limonata içmeye devam ediyorumbirazdan yine gider bakarim eğer gelmeye devam ediyosa giderim hastaneye
![]()