2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bebiş gelmiyor diye süslenip dışarı çıktın annesi, kıskandı mı acaba sen misin bana gelmiyor diyen diyip geliyomuş 🤭😅
😁😁😁 ben gel dedikçe gelmedi şimdi saldim çayıra diyip gelmiyo gezerim o zaman dedim inat edip gelebilir hazir da suslenmisim burdan doguma giderim ahhahahahah🤣

Sağol cnm ,meyve, soğuk su,kahve zar zor hareket ettirdim şimdi biraz daha iyi aslında suyu fazla ama bugün sakindi
Perşembe bütün gün benimki de çok sakindi, sadece dürttüğümde minicik tek bir hareket ediyordu. Sonra eski haline döndü. 37. haftadan ibaret yerleri azaldığı için hareketleri de azalıyormuş. Sen hareket ettirebildikçe her şey yolundadır inşaAllah.

İlac almiyorsa oksijen destegine gerek duyulmuyorsa agizdan biberon veya emzirmeye gecildiyse sende cikarabilirsin 😌 bazen kiloyu bekliyorlar sadece buda cok yipratici oluyor ben evde aldirdim valla kiloyu
Maşallah🧿🧿🥰🥰 ya benimkine daha şırıngayla sütü veriyorlar , yani dr emse bile 2300 den aşağı olan bebeklere biberon vermiyormuş denemeye bile izin vermiyormuş değişik bi dr

😁😁😁 ben gel dedikçe gelmedi şimdi saldim çayıra diyip gelmiyo gezerim o zaman dedim inat edip gelebilir hazir da suslenmisim burdan doguma giderim ahhahahahah🤣
😅😅😅😅🤣 Allahım senin rahatlığın beni öldürecek:) gidip uyumuşluğunda var ya :) şimdide limonata içiyon :) kalk bi bqk hele noldu

Kizlar gunaydin.

Doguma giriyorum saka gibi :) azicik sanci ve su gelmesi esliginde :) 5 cm açılmışim bile, bize sans dileyin :)))
Ayy ben sabah kaçırmışım buraları ya :) kuzum çok çok sevindim sağlıkla kucağına almışsın kızını şükür.. en kısa zamanda bizi de bilgilendir :) kaç+kaçtın tam? Tabloya işleyeceğim.. ay çok sevindim ya

Ayy şu kadarcık rahat relax olsak ne iyi gelir hepimize 🤭😍💛 idolümüzsün 💖😅

Benimde kuyruk sokumumda bi rahatsızlık ağrı gibi bişey oldu bi korktum ama relax olacağım. Özellikle yarını da atlatırsam malum 36+6 daha bi rahatlarım herhalde 😂

Maşallah🧿🧿🥰🥰 ya benimkine daha şırıngayla sütü veriyorlar , yani dr emse bile 2300 den aşağı olan bebeklere biberon vermiyormuş denemeye bile izin vermiyormuş değişik bi dr
Cidden cok degisikmis ben hastaneden cikardigimda 2180 gramdi emzik vermisler emme ibaresi gosterince direk beni cagirdilar anne kokusuyla emmeyle daha cabuk toparlar dediler mama aldinizmi bir degisiklik varmi acaba

Öncelikle nolursa olsun çektiğin acılara rağmen güçlü durmuşsun arkadaşım seni gerçekten tebrik ederim.
Oğlunun dövülmesi ve psikolojik olarak yaşadıklarına çok ama çok üzüldüm lakin sen ona gülümsemenle sevip sarmalamanla unutturup bu dünyada kalitesiz aşağılık insanlarında olduğunu ve büyüdükçe onlarla nasıl mücadele etmesi gerektiğini öğreteceksin.
Abin ve yengen bugün bu yaşattıklarını ileride bakalım nasıl ödeyecekler, seninde kulaklarına gelecek yada gözlerinle izleyeceksin. Rabbim sabredenlerle beraber asla unutma.
Annenin abin ve yengen tarafından manipüle edildiğini ve yengen abini terketmesin diye anneninde gönül yapma mecburiyetinde kaldığını sezinledim. Eminim ki kahrolmuştur sana ve oğluna olanlar yüzünden ama yinede dövülmesini engellemeliydi. Annen abin ve yengenden kurtulduğunda ve sende evlatlarınla artık huzura erdiğinde mutlaka konuş içindekileri dök. Anneni o terbiyesiz reziller yüzünden cezalandırma. Elbette ardı arkası kesilmiyorsa annen devamlı onlara varığını yoğunu ortaya koyarsa naparsın mesafeyi koyar çekilirsin sonrada dersin ki ben elimden geleni yaptım konuştum anlattım o devam etti.
Yaşadığın herşey geçecek güzelliklerle dolacak etrafın. 🙏
Annemle konusma firsatim daha olmadi bu pazartesi gidiyorlar baska sehire tainleri cikti sali gunu annemin yanina gidip kirginligimi anlatacam cok zoruma gitti atlatamiyorum

Ayy şu kadarcık rahat relax olsak ne iyi gelir hepimize 🤭😍💛 idolümüzsün 💖😅

Benimde kuyruk sokumumda bi rahatsızlık ağrı gibi bişey oldu bi korktum ama relax olacağım. Özellikle yarını da atlatırsam malum 36+6 daha bi rahatlarım herhalde 😂
Relax olun kuzu geliyo olsa her şekilde belli eder yerinizde oturtmaz sizi

😅😅😅😅🤣 Allahım senin rahatlığın beni öldürecek:) gidip uyumuşluğunda var ya :) şimdide limonata içiyon :) kalk bi bqk hele noldu
Hahahahah🤣 eşim hadi kalkalım diyo ben daha limonata bitmedi bitsin ben bekledim bu zamana kadar simdi o beni beklesin dedim en son zorla kafama diktirdi🤣 baktim gelen bise yok kuzum eve gidiyoruz şimdi telaslandi benimki

Kızlar ciğer geliştirici vuruldu ya şimdi bana etkisi olur değil mi bebişe ? Kafamda hergun sorular var, yani bı arkadaşla konuştum iyi geldi hemşire küvöz deki bebişlere bakıyor. O baya anlattı ama ne bilim işte, mesela fazla kalacak hastalara kan sıvılastirici iğne vuruyorlarmış, e ben hergün bı de hominigırtlak yiyorum ki bebiş biraz daha kilo alır mı diye. Şimdi acil birşey olsa beni nasıl alacaklar ameliyata. Hem tok hem kan sıvılaştırıcı iğne vurulmuş halde 🥲 bı yanımda istiyor ki durabildigi kadar dursun. Sonra diyorum ki, ya karnımın içinde biryerine birşey olursa 😞 ay hastane psikolojisi galiba, az destek bacılar🌸

Benim bir abim var abi olamayasıca... Bu polis taini cikti karisi geldi buda hamile iste dortlu test yaptirdi yaştan kaynakli down sendromlu olabilir seyi çıkmıs buda tutturdu ben kayseriye gidip amniyosentez yaptiracam burdaki doktorlara gitti doktorlar down sendromu olsa ultrasonda cikardi bu cocukta birsey yok amniyosentez tehlikeli yaptirma. Neyse ben gece sancilandim arabamizda yok acil bir sekilde ablami cagirdim acile gittim esim eve geldi oglana bakti acilmam baslamis dogum basladi neyse dogumu anlatmiyacam. Ben hastanede yatarken ablamin cocuklari rotaya yakalandi yanima gelemedi yengemde tutturdu ben gidecem gidecem annesi yok bacilariyla kayseriye gitmek yerine zorla annem benimle hastanede kalirken annemi alip kayseriye gitti beni hastanede tek biraktilar ben o hastanede surundum kimse yardim etmedi o yengem olacak kadin annemin evine çoktu annem bana yardim edecegine ona etti amniyosentez olan kalkmayacak falan dediler diyor annemle kavga ettim telefonlarini acmadim hastaneye geldi yuzune bakmadim aglamis beni oyle surunurken gorunce esim ise basladi bende hastaneden ciktim oglana bakiyorum evde ama nasil agliyorum mesanemdende ameliyat ettiler beni dogumda sikinti cikmis annemi aradim anneme gittim birde ne goreyim yengem ayaga kalkmis suslenmis geziyor piknige gidiyor ben surunurken anneme bu kadinami bakiyordun dedim ya. 3 gun kaldim ama o yengemde o evde ve onunda bir oglu var ve oglu durmadan benim oglumu dovuyor kimsese birsey demiyor. Annem evine git daha iyisin cocuk durmadan dayak yiyor dedi daha neler neler oralari geceyim hastaneden aradilar gel kizi emzirmeye basla kilo alimi olur emmeye baslarsa taburcu. Anneme biraktim oglani annemede dedim bak oglani dovmesin anne ay yengem duydu bu dedigimi bana bir kufurler ediyor inanamazsiniz aglaya aglaya gittim abim aradi bana laf sayiyor karisi esyalarini toplayip evi terketmis. Hastanede kalmaya basladim o yengemi yalvar yakar eve geri getirmisler oglu yine oglumu dovuyormus oglum yemeden icmeden kesilmis uyumuyormus hergun aradilar ne zaman cikiyorsun ne zaman cikiyorsun esimede izin vermediler isten esimin akrabalari zaten umursamadi bizi kaynanamda yaylada oda hayvanlari birakip gelemem dedi ben kuvezdekini unuttum evdekine içim yandi. En sonunda evdeki için tedavi red verip eve ciktim oglumuda aldim ama bu surecte agzimdan burnumdan geldi
Ağzım açık okudum kime nereye nerde kızayım aklım şaştı. Herkesin bir kişiliği var onlar kendilerine yakışanı yapmışlar boşver. Sen 2 çocuğunu düşüneceksin ki öyle yapmışsın. Hiç biriyle de görüşme direk ilişkini kes.

Kızlar ciğer geliştirici vuruldu ya şimdi bana etkisi olur değil mi bebişe ? Kafamda hergun sorular var, yani bı arkadaşla konuştum iyi geldi hemşire küvöz deki bebişlere bakıyor. O baya anlattı ama ne bilim işte, mesela fazla kalacak hastalara kan sıvılastirici iğne vuruyorlarmış, e ben hergün bı de hominigırtlak yiyorum ki bebiş biraz daha kilo alır mı diye. Şimdi acil birşey olsa beni nasıl alacaklar ameliyata. Hem tok hem kan sıvılaştırıcı iğne vurulmuş halde 🥲 bı yanımda istiyor ki durabildigi kadar dursun. Sonra diyorum ki, ya karnımın içinde biryerine birşey olursa 😞 ay hastane psikolojisi galiba, az destek bacılar🌸
Canım acil bir şey olsa lavman yapıp alırlar, çık acil hastaları düşün nasıl hemen alıyorlar, kan sulandırıcı iğnenin etkisi için de bir şey yapabiliyorlar diyebiliyorum, çünkü hapı erken kestiriyorlar iğneyi değil sen merak etme onlar da düşünmüştür zaten kuzum şimdilik duruyor zaten minnoş hayırlısı ile 🙏

Back
X